Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

forele

 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
meitenes, ka jus gatavojat foreli?
sodien maxima akcijas iespaida pakeru, bet nezinu ko ar vinu darit :D
12.03.2013 16:15 |
 
Reitings 340
Reģ: 29.01.2009
Apsmērēju ar citrona pipariem, pa virsu saberu sīpoliņus,ietinu folijā un cepeškrāsnī iekšā :) Pēc kādām 15min atver folija augšiņu vaļā, lai sīpoli apcepas.
12.03.2013 16:20 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
2 stundas marinēju šādā marinādē: citrona sula, medus, vīna etiķis.
12.03.2013 16:22 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Un vēl olīveļļa.
12.03.2013 16:22 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
parasti pusi sasālu, otru pusi sagriežu steikos, sasaldēju un tad taisu cepeškrāsnī, kad sakārojas. Sālīto ēdu ikdienā - ietinu lavašā, vai pievienoju salātiem. Vesela zive ir baigi foršā lieta.
12.03.2013 16:22 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
6dienas rītā jau bija diskusija par foreles receptēm.
Tiešām ļoti daudz googlē var atrast.

Es, ja nopērku lielo foreli, sagriežu gabalos, katru gabalu iesmērēju ar garšvielām (pipariem, timiānu, vidusjūras maisījumu), apleju ar citrona sulu, ietinu follijā, lai nav nevienas vaļā vietas. Pacepu kādas 20-30min, attaisu vaļā folliju, nedaudz apbrūninu.
Man ļoti garšo!
12.03.2013 16:23 |
 
Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
Vēlu veiksmi ķidāšanā :D

Esmu sapratusi, ka izdevīgāk ir pirkt sagatavotas zivju filejas pa dārgāku cenu, nekā veselās zivis pa zemām cenām, jo, kad visa zivs iztīrīta, izķidāta un sagatavoti filejas gabali - finālā puse zivs izmesta ārā un tā lētā cena vairs neattaisnojas :)
Un nemaz nerunājot par visu čakaru..
12.03.2013 16:27 |
 
10 gadi
Reitings 2672
Reģ: 25.05.2012
Cik zinu, tās foreles jau pārdod izķidātas, nevis ar visām kiškām...
12.03.2013 16:31 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
jaa forele jau izkidata, tik galvu janogriez :)
12.03.2013 16:36 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
un domaju, ka forele pa 1.60 ari izkidajot ir letaka par fileju :p
12.03.2013 16:38 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
intar - Tev nu gan nav taisnība. Nopērkot veselu zivi pa 8-9 Ls, sanāk gan daudz mazsālītas filejas, gan 5-6 steiki. Par tādu naudu abus galaproduktus atsevišķi nenopirksi. Un jā, zivs pārdodas ķidāta. Tik galva jānogriež.
12.03.2013 16:42 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
bellakilla
man pa veselu zivi sanaca 3.50 un svera bik vairak pa 2kg, un jau izkidata :D
12.03.2013 16:48 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
es šo visu par lasi, kas parasti ir uz akciju pa 3-4 ls :)
12.03.2013 16:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits