Skandāls minūtes laikā

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Vai jums ir bijis tā, ka ar otro pusīti skandāls uzrodas minūtes laikā pilnīgi ne no kā. Teiksim vakar man situācija. Nācu mājās, zvanu pie durvīm, mani nelaiž neviens iekšā. Gribu slēgt vaļā durvis, otras atslēgas no iekšpuses aizslēgtas. Puisis izrādās bija iemidzis. Beidzot sadzird mani, ielaiž un uzreiz uzbrauc augumā, ka es pati neslēdzu durvis, ka modinu viņu. Es saku, ka durvis no iekšpuses bija aizslēgtas ar otrām atslēgām. Viņš sākumā nenoticēja par tām otrām atslēgām, aizsvilās un reāli minūtes laikā strīds augstos toņos par pilnīgu sīkumu. Un vakars sabojāts :( Un vēl saka, ka sievietes ir emocionālas. Ko jūs darat šādos gadījumos?
12.03.2013 14:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
besi ara man sitie paranormali emocionalie vai histeriskie viriesi(ari sievietes). ar tadu attiecibas savu nervu del nemaz neveidotu.
12.03.2013 19:33 |

Reitings 313
Reģ: 29.01.2009
izšķiramies

jā ir bijusi stridi, siki stridi,bet ja otrs cilveks tik tal uzvelkas, ka kaskis teisam vel jau uz skirsanos,tad liekas,ka ta ir nevelesanas risinat problemas :( pat tik "iemilzusas" ka atslega atslegas cauruma:(
12.03.2013 19:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nesaprotu, kā var kasīties par atslēgtām vai neaizslēgtām durvīm, lai otram nav jāņem atslēgas ārā :D es ar tādu cilvēku, goda vārds, ilgi necimperlētos. pāris reizes uzbļautu pretī, vai pašam rokas nav (arī vīrieša vietā darītu tāpat). un, ko tad, ja es aizmiegu un ļoti miegs, durvīm tagad jāstāv vaļā ir, lai nāk, kas grib? skumji, bet tas pat ir stulbuma kalngals, ja pa tādām lietām ir jāstrīdas
13.03.2013 09:14 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mans viedoklis, normāla situācija. Tā saku jo pati, ja mani pēkšņi pamodina, varu uzsprāgt dusmās.
13.03.2013 13:20 |

Reitings 7
Reģ: 27.02.2013
miranda! man taads pats eksemplaars gadiijies, esam kopaa 8 gadus un varu iepriecinaat - vinjsh nemainiisies :) maneejais ir to mantojis no sava teeva, kas arii ir puksteklis, savai sievai vislaik ko uzburkshkj un komandee, vinja klusee un nereagjee, taa teikt laizh gar ausi, bet ar mani maneejam gan tik viegli neiet, jo es neesmu nekaada puucinja pagadiijusies :))) es parasti shaados gadiijumos dodu virsuu riktiigi, lai neiedomaajas, ka buushu kaa vinja maate, kas to ignoree, es neljaushu sev borziit virsuu un gaazt savu zhulti, tpc naakamajaa reizee, kad ko grib burkshkjeet, 3 reiz padomaa vai veerts, jo pats ar atrausies :D un veel man ir paradums vinju izsmiet shaados gadiijumos, piemeeram, ja ko sapleeshu vai kaa un shis uzbljauj, saaku demonstratiivi, ak mans Dievs, tagad 50 sanji vai cik pa viku, ko nu tagad dariisim, viss dziive cauri, tagad vairs gadu neko nevareesim atljauties utt. liidz pats saak smaidiit un saprot kaadus suudus sarunaajis :)
13.03.2013 14:03 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ja manèjais ņemtu mani nopietni katru reizi, kad aizsvilstos un sabrēcu, seeen jau būtu projām. Man vienkārši tāds temperaments, īpaši, kad esmu nogurusi, bet pēc minūtes jau atkal varu čubināties, jau aizmirsusi. Kà jau viena meitene teica, neuztver tik sāpīgi, nu puisis bija samiegojies, nīgrs, ka pamodināts, neizvērtēja situāciju, par tādām lietām nešķiras, cerams, cienījamais cosmo kolektīv, vaine;)
13.03.2013 14:09 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Es vienkārši ar tādiem histēriķiem nesaejos. Raksturu neizmainīsi.
13.03.2013 15:41 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Citas ar tādiem nemūžam nesaietos, citas pašās tādas ir - cik interesanti :) Un jūsu puiši pacieš, ka jūs tādas uzvilktas esat?
13.03.2013 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits