2013. gada 12. marta beztēma :) (l)

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labrīt! :)
Tā kā šodien jūtos nekāda, tad izdomāju, ka šodien būšu tā, kas izveidos beztēmu, ja nu kāda nepasteigsies. :D
Tad nu visu kas uz sirds, kādi plāni, kādi sapņi šonakt rādījušies, kādi bubuļi bijuši ciemos :)
Kā jau vienmēr par visu un neko :)

Lai jums jauka, pārsteigumiem un notikumiem bagāta diena! :)
12.03.2013 09:45 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Atskrēju no darba, uzvārīju dārzeņu frikadeļu zupu, paēdu, nodušojos un jāskrien izglītoties.
Īstenībā ļoti negribēju, bet ir jādibina kontakti. Un galu galā vakariņas restorānā skan labi :D
Mums ziema, ziema ar baigo haosu lidostās un uz ceļiem. Forši, ka man viss rokas stiepiena attālumā.
12.03.2013 19:50 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es esmu pārgribējusies pēc siltāka laika...Vienkārši nevaru sagaidīt. :(

Sveiciens Librai svētkos! :)
12.03.2013 20:48 |

Reitings 7497
čau :)

joprojām jaunajā darbā tik cītīgi strādāju, ka par cosmo pat nedomāju :D kā gan es agrāk atradu laiku, lai te "dzīvotu"?! :D
12.03.2013 21:19 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labs vakars meitenes. Man slimošanas ziema vēl. 3 mēnešos esmu izslimojusi gripu, angīnu un tagad jau vēdera vīruss klāt.. nu kā...??

Izmantošu šo diskusiju un piedāvāšu savu lieko mantu dzīvoklī. Vakar kārtoju un atradu savu mocekli. Kāda nevēlas, atdošu par šokolādīti :) izmantots 5 sec :D

12.03.2013 21:24 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu tā.Tikko atnācu mājās.Atkal esmu novesta līdz asarām.
Šis laikam ir melnās svītras sākums.
12.03.2013 21:35 |

10 gadi
Reitings 1342
Šobrīd jūtos līdzīgi kā Ērzelis. :(
12.03.2013 21:38 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es esmu nenormāli nikna. Vienkārši vājprātā. Nesaprotu, ko esmu noziegusies, ka būtu pelnījusi tādu attieksmi?

Vienmēr, kad kāda man uzraksta, prasot pēc padoma, esmu atbildējusi pēc labākās sirdsapziņas. Un tas notiek bieži, ticiet, man. Reizēm jūtos kā bezmaksas terapeits. Bet, es uzklausu un cenšos palīdzēt ar idejām vai padomu, jebkurai, kas jautā. Esmu bijusi pieklājīga un maksimāli patiesa šeit, atskaitot tās dažas reizes, kad man uzdod nervi, jo es, atvainojiet, arī neesmu nekāds emcionālo atkritumu konteineris.

Jā, man ir daudz mīnusu un, jā, es te pavadu labu daļu sava laika, jo esmu piekalta mājai. Vai es esmu sliktāka ar to par jums? Ko jūs, dažas, esiet man piesējušās? Vai tiešām esmu tik pretīgs cilvēks, ka jādirš manās diskusijās un publiski jāspriedelē par kaut kādām no pirksta izzīstām manām īpašībām?

Neprasu, lai jūs par mani fanotu, bet tas vjāprāts, ka te notiek pēdējās dienās, ir jāizbeidz, mani tas uzvelk. Un traucē.

Lai atvaino tās, kurām es šodien neatbildēju uz jautājumiem un tās, kurām es tomēr patiku.
Visu gaišu, meitenes, es no šī elles ķēķa pazūdu.
12.03.2013 22:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ance kas notika atkal? :-/ vari uzrakstīt privāti!
12.03.2013 22:29 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Ance, neņem pierē tādas.. tas ir tikai forums.. anonīmās kaucējas.. lai aiziet acīs pateikt ko šeit raksta.. un.. vaitad nav vienalga ko par Tevi saka pilnīgi sveši skuķi, kuri Tevi nepazīst. Tak pofig vispār. Jauztraucās būtu, tad, kad virsū bruktu labi zināms cilvēks.
Atradu viena, kurai nonstopā uzbraukt un tad visas viena pēc otras, jo visas tā dara.
12.03.2013 22:33 |

Reitings 3755
Gabriela, kāda jēga man te postot, ja viss, ko saku tiek norēkts, apzmiets un nonievāts? Nav vērts.Man, bez tam tāpat vairs nav šim laika. Kādreiz, kad nestrādāju, varēju sēdēt caurām dienām, bet tagad tas tikai traucē.
12.03.2013 22:36 |

10 gadi
Reitings 5929
ērzeli, kas tad nu?

Ance, norējieni būtu pēdējie, kas te būtu jāņem vērā... galvu augšā!
12.03.2013 22:40 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Ance, ir jēga, kāda noteikti izlasīs, aizdomāsies un tas, tieši Tevis uzrakstītais, kaut kādā ziņā palīdzēs. Tie te pāris ķērcošie skuķi ir tikai niecīga daļa no foruma lasītājām, diskutētājām. Bet ir liela daļa, kuras vienkārši lasa, nepiedaloties diskusijās un arī tādas, kuras ir neatbild uz to ar vārdiem "stulba, neizglītota".
12.03.2013 22:40 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Ance, tās, kuras apšaubīja tavas prātaspējas pareizraksības diskusijā, ir tās, kuras kārtīgi neizlasīja ne diskusijas tēmu, ne tālākos komentārus. Vai tiešām ir vērts par tādiem cilvēkiem cepties?

Par lielo negāciju skaitu - ar to ir jārēķinās dzīvē, ja esi pazīstama persona. Tu šajā forumā figurē pietiekami bieži, lai katram par tevi izveidotos savs viedoklis. Kādam pozitīvs, kādam negatīvs, bet ar to ir jāsadzīvo. Ņemot vērā, ka te ir relatīvi anonīma vide, tad meitenes arī atļaujās izteikties.Tomēr tas nav iemesls tā bojāt savus nervus.
12.03.2013 22:52 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
parfait, negribas te neko dikti stāstīt.Likstas ar tuvo aiziešanu no šīs pasaules :/
12.03.2013 22:59 |

Reitings 7743
Ance, ir tādi cilvēki, kuriem sagādā baudu kādam uz*irst un justies par to bezgala lepniem. Ko lai saka - žēl tādu cilvēku. Arī par sevi esmu daudz jauna uzzinājusi, ar vieglu smīnu lasu, ko tik cilvēki nav spējīgi izfantazēt pēc pāris teikumiem. Tā tas vienmēr ir bijis - kā slūžas vaļā, tā pēkšņi visiem ir kas sakāms, bet līdz tam klusums. Lai nu kā - ceru, ka nepazudīsi no šī foruma pavisam, jo tavus komentārus vienmēr patīkami lasīt, pieļauju, ka daudzas domā līdzīgi un labprāt papļāpātu arī privāti, jo reizēm tiešām šeit iet trakāk un nejēdzīgāk kā vistu kūtī.
12.03.2013 23:12 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Nu, Ance, tu pārāk to pie sirds paņēmi.

Runāšu tagad kā psihologs, bet nu whatever :D

Cik pamanīju, dalībnieces tev piekasās par divām lietām - čīkstēšanu un pēdējā laikā par gramatiku? Nu abām lietām ir lielisks izskaidrojums.
Daudzas tevi lamā par čīkstēšanu tā iemesla dēļ, ka pasās tādas arī ir - čīkstētājas. Neņem, lūdzu, to personīgi, bet raugoties uz tevi, viņas ierauga sevi, savu spoguļattēlu, savu čīkstēšanu un tas viņas padara 10x niknāku, jo zina, ka nespēj sev palīdzēt, nespēj sevi saņemt rokās, tāpēc lamā tevi, jo sevi neuzdrošinās nolamāt un paņemt pēc pilnas programmas.

A tā gramatikas diskusija....Nu tur es līka no smiekliem vārtījos pa zemi. :D Te laikam jāpiekrīt Banditai (man liekas, ka viņa šo ir teikusi), ka daudzas izliekas par to, kas viņas patiesībā nav (tas attiecas uz tām, kurām acis asiņo no gramatiski nepareizi uzrakstītiem vārdiem, un izveidojas 101 krunciņa gar acīm no vārda "nēsmu") un gramatikas diskusija to pierāda (patiesībā to pierāda katra diskusija par gramatiku), jo es esmu vienīgā, kura ir pamanījusi, ka šadās diskusijās, tās, kuras tēlo pareizrakstības skolotājas, viņu komentāri ir tādi...hm...formāli, lietišķi, un literāri pareizi? Pat pārāk pareizi, lai gan ikdienā tie noteikti tādi nav? Es vēl neesmu pamanījusi nevienu ikdienas cosmo diskusiju, kur meitenes savus domu graudus būtu uzdrukājušas tik pareizi kā manis minētajā gramatikas diskusijā.

Un par to jaukumu...Nezinu, cik tieši jauka dzīvē tu esi :D, Nekūdu tevi uz cūcībām un neģēlībām, bet varbūt tieši ir pienācis laiks kļūt nejaukākai? Uzaudzēt ādu un iemācīties nolikt pie vietas katru, kurš to ir pelnījis?
13.03.2013 00:11 |

Reitings 7497
Ance,
labāk paskaties, cik daudzas uzreiz par tevi uztraucas :) tas taču ir svarīgāk :)
13.03.2013 00:28 |

Reitings 3755
Paldies, meitenes! Arī tām, kuras atsūtīja vēstules, biju patīkami pārsteigta, jo gaidīju tikai Naža atbildi. Katrā ziņā, šīs bija jaukākas par tām, ko saņēmu nedēļas nogalē.

Lancaster, tev taisnība. :)

Katrā gadījumā, vajadzēs samazināt laika daudzumu, ko šeit pavadu, jo šobrīd netieku galā ar visiem saviem pienākumiem un tas vien uzvelk. Arī tagad strādāju, lai rīt tiktu uz Rīgu pa dienu. Tajos brīžos, kad esmu šeit, gribas atpūsties un piemirst savas problēmas, a te... Nesanāk kā kādreiz.

Jaunais darbs mani ļoti noslogo, kas ir labi, jo tas nozīmē, ka to daru labi. Taču tam daudz kas jāziedo un tā kā esmu gada laikā pieradusi darīt ko un kad gribu, man arī uzdod nervi. Audzinu raksturu.

Pārējām meitenēm, tām, kurām patīk sprēgāt, varu pateikt paldies par mācībstundu emociju savaldīšanā, man tas ikdienā noderēs.

Dodos atpakaļ pelnīt mamutu, nākammēnes došos motherfucking milzīgā šoppingā.
13.03.2013 02:06 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu man jau liekas, ka Ances gadījums nav nekas traks, es gan arī visas diskusijas nelasu, bet tieši šī ir čīkstēšana, ka nav jega te atrasties jo visi uzdirš, tavs gadījums nav nekas. Pirms kāda gada mana māsa te aktīvi rakstīja, paldies Dievam viņa vairs te neraksta un cerams, ka nerakstīs. Nu jā viņa nebija standarta cosmiete, kaut kas rakstītajā uzvilka, bet nu tas liecina, ka daudzas ir tiešām slimas. Visi citi aizvainojumi ko esmu lasījusi ir tikai ziediņi. Viņa tika publiski nomelnota, tika minēts vārds un uzvārds, es to lasīju un biju šausmās, man tas likās kaut kas slims. Piemēram viņa tika redzēta kluba, un tika uzcepta diskusija uz 100lp, kur tika apspriests viņas neglītums visriebīgākajā veidā, diskusijas beidzās ar vārda un uzvārda publiskošanu utt. Rezultātā māsa griezās policijā un diskusijas izņēma, bet fakts tāds CIK TĀLU CILVĒKI IET, un nevajag nemaz tālu skatīties, arī šajā diskusijā turpina rakstīt tie, kas aktīvi toreiz nolika, bet tagad... khm...
13.03.2013 07:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)