Nu, Ance, tu pārāk to pie sirds paņēmi.
Runāšu tagad kā psihologs, bet nu whatever :D
Cik pamanīju, dalībnieces tev piekasās par divām lietām - čīkstēšanu un pēdējā laikā par gramatiku? Nu abām lietām ir lielisks izskaidrojums.
Daudzas tevi lamā par čīkstēšanu tā iemesla dēļ, ka pasās tādas arī ir - čīkstētājas. Neņem, lūdzu, to personīgi, bet raugoties uz tevi, viņas ierauga sevi, savu spoguļattēlu, savu čīkstēšanu un tas viņas padara 10x niknāku, jo zina, ka nespēj sev palīdzēt, nespēj sevi saņemt rokās, tāpēc lamā tevi, jo sevi neuzdrošinās nolamāt un paņemt pēc pilnas programmas.
A tā gramatikas diskusija....Nu tur es līka no smiekliem vārtījos pa zemi. :D Te laikam jāpiekrīt Banditai (man liekas, ka viņa šo ir teikusi), ka daudzas izliekas par to, kas viņas patiesībā nav (tas attiecas uz tām, kurām acis asiņo no gramatiski nepareizi uzrakstītiem vārdiem, un izveidojas 101 krunciņa gar acīm no vārda "nēsmu") un gramatikas diskusija to pierāda (patiesībā to pierāda katra diskusija par gramatiku), jo es esmu vienīgā, kura ir pamanījusi, ka šadās diskusijās, tās, kuras tēlo pareizrakstības skolotājas, viņu komentāri ir tādi...hm...formāli, lietišķi, un literāri pareizi? Pat pārāk pareizi, lai gan ikdienā tie noteikti tādi nav? Es vēl neesmu pamanījusi nevienu ikdienas cosmo diskusiju, kur meitenes savus domu graudus būtu uzdrukājušas tik pareizi kā manis minētajā gramatikas diskusijā.
Un par to jaukumu...Nezinu, cik tieši jauka dzīvē tu esi :D, Nekūdu tevi uz cūcībām un neģēlībām, bet varbūt tieši ir pienācis laiks kļūt nejaukākai? Uzaudzēt ādu un iemācīties nolikt pie vietas katru, kurš to ir pelnījis?