Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tiesību Zinātne

 
10 gadi
Reitings 271
Reģ: 02.12.2012
Labprāt dzirdētu kādas meitenes, kura izvēlējusies studēt šajā nozarē, pieredzi.. Par visu - mācību maksu, mācīšanos, līdz gribās sev iešaut galvā, prakses vietām.. Vienvārdsakot, jebko, kaut vai iemeslu, kāpēc izvēlējāties studēt tiesību zinātni.
12.03.2013 00:04 |
 
Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Izvēlējos, jo šajā nozarē labi pelna, mazs bezdarba līmenis, reitingos laba universitāte, ar domu nākotnē pēc iespējas vairāk naudu pelnīt.

Tagad studēju, mērķis palicis tas pats, tikai vēl klāt nākusi patika pret pašu jurisprudenci.
12.03.2013 00:07 |
 
Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Mācību maksa - katras konkrētas augstskolas mājaslapas atrodamā informācija.
Mācīšanās, līdz gribas sev iešaut galvā - kā nu kuram. Ir vieglas galvas, ir smagas, ir cilvēki ar ļoti lielu motivāciju un gribasspēku, ir cilvēki, kam ik pa laikam tās trūkst vai vispār nav. Vēl ir veiksmes faktors - vismaz mājasdarbi, kontroldarbi utt. atkarīgi no pasniedzēja.

Kā un kāpēc izvēlējos? Vēl pirms varēja pieteikties latvija.lv portālā prioritātēm uztaisīju sev tabulu ar studiju programmām, kuras mani interesē, iekļaujot maksu utt. Beigās skatījos, kas man der un kas neder - tika pat līdz tādiem kritērijiem, kā - cik viegli būs tikt līdz universitātei (tādi muļķīgi kritēriji, jo principā jau veidojot tabulu sapratu, uz ko daudz vairāk sliecos, tas ir no monētu mešanas sērijas). Pēc tam jau skatījos, kur tieku budžetā. Gala lēmums tapa, jo sapratu, ka visvairāk mani interesē no piedāvātiem variantiem tiesību zinātne un par to man nav žēl atdot naudu (lasīt - mazāk žēl nekā par ko citu). Neesmu nožēlojusi, man patīk, tikai motivācijas gan trūkst, daži privātie apstākļi traucē.
12.03.2013 00:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits