Atziņas: piekrīti vai nepiekrīti?

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
Sveikas, meitenes, šajā saulainajā dienā! :)
Lasu grāmatu un piefiksēju pāris citātiņus, lai noskaidrotu Jūsu viedokli! :)

1) Tu vari būt pārliecināts tikai par to, kas notiek šajā mirklī. Visi solījumi par rītdienu ir meli. Un laulība ir solījums, ka paliksiet kopā visu atlikušo mūžu, ka mīlēsiet un cienīsiet viens otru līdz pēdējam elpas vilcienam.
2) Mīlestība ir mūžīga. Ja tā pastāv, tad turponās augt un zelt. Mīlestībai ir sākums, bet beigu tai nav.
3)Neviens nespēj mīlēt apstākļos, kur attiecības ir tikai finansiāli izdevīgs jautājums.
4) Laulība ir neglītākais un kļūmīgākais cilvēka izgudrojums- tā ir radīta, lai vīritetis varētu nostiprināt savas īpašumtiesības uz sievieti.
5) Ja vīrietis patiešām mīlētu,pasaule nebūtu pārapdzīvota.

Kurai piekrītat, nepiekrītat?
11.03.2013 15:56 |

Reitings 662
Osho , "Grāmata par sievieti".
Šīs atziņas no nodaļas par laulību. :D :)
11.03.2013 16:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kortnija - tu tā gribētu, lai par tevi tā teiktu tavs draugs, ka nav starpības, vai tu esi viņa sieva vai prostitūta?
prostitūtas ņem vīrieši, kas ir seksuāli neapmierināti, vāji un negrib neko dot pretī otram cilvēkam. viņam ir domātas tikai sexam.
katrā ziņā braukt ar savu auto, kurš ir tavs, kuru tu esi nopircis, kurā esi ieguldījis darbu, ir ir daudz patīkamāk, nekā braukt ar taksometru, kuru tev varbūt neapmierināti atbildēs, braukuši ar viņu visādi bomži varbūt, kas ticis pievemts neskaitāmas reizes un beigu beigās vsp no tevis nokāsīs baigo piķi tikai par to, ka esi tur iesēdies. un ja negribēsi maksāt, tad aizvedīs tevi uz mežu un atstās tur par lielo gudrību bāšanu degunā kko par godīgu samaksu
11.03.2013 16:24 |

Reitings 8272
bet tu neatbildēji, vai tev ir bijušas attiecības, kur vienlaicīgi, tu esi patiesi mīlējusi un tu esi jutusies patiesi mīleta
11.03.2013 16:26 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Man patīk 5. atziņa. Var teikt, ka pat ar humora piedevu. :D

Savulaik man Osho ļoti patika. Lasīju viņa grāmatas, toreiz bija aktuāli. Mīļākā bija "Saprāts", bet Osho bieži nonāk pretrunās. To es visās viņa grāmatās manīju. Tagad jau ir tā, ka neko no viņa gudrībām neatceros. Vienīgais, ko atceros, ka pēc Osho domām mīlestība vai attiecības (neatceros, kas tieši) ir radītas tikai tāpēc, lai sekss bez mīlestības neliktos pretīgs. Un ka zemapziņā visi meklē attiecības, jo sekss bez attiecībām esot pretīgs. Kaut kā uz to pusi, un patiesībā var jau piekrist.
11.03.2013 16:33 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Es negribu precēties, jo , manuprāt, tas rada daudzas nevajadzīgas problēmas,

man ar taa liekas.. :D un +apgredzenot sevi pati varu,un skaistu kleitu perku katru menesi.. :D
precetos laikam tikai tad,ja man tas buutu izdviigi,jo zinu ka uz viirieti nekad nevar 100% palauties.
11.03.2013 16:46 |

Reitings 662
nee, man nav bijušas attiecības, es neticu īstai mīlestībai. Man ir pavisam citādāki uzskati par to visu, es atzīstu.
Un par to prostitūtu, tas bija grāmatā rakstīts, tie nav mani vārdi :D
11.03.2013 16:51 |

Reitings 662
man ar taa liekas.. un +apgredzenot sevi pati varu,un skaistu kleitu perku katru menesi..
precetos laikam tikai tad,ja man tas buutu izdviigi,jo zinu ka uz viirieti nekad nevar 100% palauties.

Jā, vai ne! Same here! :D
11.03.2013 16:52 |

10 gadi
Reitings 4681
Piekrītu tikai pirmajam un arī tikai 1. daļai!
11.03.2013 19:45 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Piekrītu 1), 3) un laikam 5).

2) man liekas kā naiva cilvēka spriedelējums. 4) ir pilnīgs sviests. Laulībā nevis vīrietis nostiprina savas īpašumtiesības, bet sieviete sevi aizsargā.
11.03.2013 20:19 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012

kortnija
Osho , "Grāmata par sievieti".

:O

Esmu pārsteigta. Iepriekš dzirdēju tik daudz laba par Osho, gribēju arī pati lasīt, bet pēc šiem citātiem ļoti lielas vēlmes vairs nav.
11.03.2013 20:21 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
1)Manuprāt šis jādala divās daļās.. Pirmajai piekrītu.. Gluži vienkārši- cilvēki melo.. Ja kāds par to šaubās, tad iesaku kaut kur youtube paskatīties tādu šovu- Golden balls. :) Un otrā daļa ir vienkāršs apgalvojums, ne jautājums.
2)Lai cik skumji tas nebūtu, mīlsetība ir ķīmija. Ja ķīmija izbeidzās, beidzās arī mīlestība..
Un mans personīgais viedoklis ir tāds, ka mīlestība sastāv no 3 lietām- uzticības, cieņas un iekāres. Ja kāds no šiem 3 pamatelementiem sašķobās.. Tad draud nobrukt arī pati mīlestības pils..
3)Nav ne jausmas. īsti neizprotu šo apgalvojumu un, manuprāt, tas prasās pēc kaut kā konkrētāka.
4)Pilnīgas muļķības. Laulība ir abpusējs cieņas, uzticības un iekāres formulējums, kas izlikts uz papīra. Vismaz tā tam būtu jābūt. :)
5) Atkal jau pilnīgas muļķības. 1800 gadā cilvēku skaits visā pasaulē sasniedza 1 miljardu. Pēdējos divos gadsimtos cilvēku skaits ir 7 reizes lielāks! Tam nav nekāda sakara ar vīriešu meklēšanos. Tas ir tāpēc, ka ir mazāk karu un labāka medicīna- respektīvi- no 8 dēliem ģimenē, no kuriem pirms 4 gadsimtiem bērnībā nomira 4 un vēl 2- kaut kādos karos. Pēc otrā pasaules kara- nenomira neviens.
P.S. Nav ko visu uz vīriešiem novelt! Tā kā Jums pašām sekss nepatiktu! :D
11.03.2013 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits