Sveikas. Jautājums par kāzām.
Godīgi sakot man ir apnicis,ka radi "kūda" precēties, jo pašlaik tādu līdzekļu nav , bet ja tā padomā - nekad jau to nebūs tik,lai uztaisītu tādas kāzas, kādas tiešām vēlētos.
Radinieki biksta, ka grib uz kāzām. utt.
Bet ne par to -
Ganjau te kāda ir precējusies tikai divatā, vai tikai ar pašiem tuvākajiem (mammas, tēti, brāļi, māsas), jo reāli man nav vēlēšanās barot savu lielo radu saimi,lai viņi pēc tam spriestu par manām kāzām un par to, cik kas maksājis...Cik uz šodienu ir vajadzīga nauda,tīri tai oficiālai daļai zagsā? baznīcas nav priekš mums...
Vispār doma tagad divatā ar vedē'jiem apprecēties un miers....lai visi liekas mierā...citādāk jau riebjas kāzu tēmu pieminēt,kad katram jau savi ieteikumi un Padomju laiku runāšana....
Kad apprecēsimies, tad visi sāks spekulēt uz bērniem un tad jau visu tik uz pasūtījuma - kāzas, bērnus un visu pārējo..es vienmēr cenšos pateikt savu nostāju,ka radiem te nebūs nekāda teikšana - kad gribēšu tad precēšos un ja neviens netaisās to pasākumu sponorēt, lai sēž pie ratiem un gaida, bet pašai iekšā sāpe ir, jo nekad jau nevienam nebūs labi un visu vienmēr piekasīsies...
galīgs bessakars, bet galvenais jautājums bija - cik maksā tagad oficiālā daļa?