Dārzeņu ragū
Baklažāns - 1gab
Neliels kabacis - 1gab
Vidēji lieli tomāti - 2gab
Vistas fileja - 2gab
Ķiploks - 2 daiviņas
Universālā garšviela
Vorčesteras mērce
Olīveļļa
Dilles
Pagatavošana: 20 min.
Vistas fileju sagriež 3x3 cm kubiņos; ķiploku sasmalcina; baklažānu un kabaci sagriež 2x2 cm kubiņos; tomātu sagriež 2-3 cm biezās daiviņās. Uzkarsētai pannai uzlej olīveļļu, pievieno ķiploku un vistas fileju; nedaudz apcep. Pievieno baklažānu un kabaci, nepārtraukti maisot cep ( nedrīkst likt virsū vāku; cep uz palielas uguns); pēc garšas pievieno garšvielu un vorčesteras mērci. Kad fileja gatava, baklažāns apcepies un kabacis apcepies, bet vēl kraukšķīgs, tad pievieno tomātus un cep vēl ~2min. Kad gatavs pasniedz pārkaisītu ar sakapātām dilītēm.
Ja ir vēlēšanās var papildus pievienot arī blanšētus burkānus, puķkāpostus vai brokoļus.
Garšo labi ar skābo krējumu.