Ui man neveiklu un vienkārši smieklīgu un interesantu gadījumu ir daudz. :]
* esam 4 draudzenes, dejojam, deju grīda ir uz tāda kā paaugstinājuma kluba vidū. dejojam, draudzene piebaksta un pasaka lai paskatos apkārt. Sacīts, darīts, paskatos un visi puiši uz deju plača mums četrām riņķī :D Un nē, nedejojām kā maukas un nebijā svārciņos jostas platumā. :] Visas sasmejamies un nobīdamies uz malu, nepaiet ne mirklis kad ap mums atkal visi čaļi riņķī, nu tipa mēs visi kā draugi tādā bariņā dejojam. Mēs paņem katra aiz rokas pavisam svešas skuķes un velkam bariņā lai tikai izliedētu to testosteronu :D Visas kā viena prasa - kas te notiek :D Mēs protams vienkārši sasmaidamies un turpinam dancot :]
* atkal visas četras dejojam, cits klubs, cita reize. Manu uzmanību piesaista ļoti gara auguma puisis kurš ģērbies Borata kostīmā, nevis tajā zaļajā pretīgajā peldkostīma, bet pavisam kautkas cits, taču nepārprotami Borata dubultnieks bija viņa mērķis, arī viņa milzīga sprogainā parūka iederējās :]. Viņš visu vakaru plivinas pa zāli un drosmi sadzeries :D atdejo līdz mums. Tā kā tajā vakarā alko jau pa acīm nāca ārā, aizmirsu savu kosnervatīvismu un padejoju ar viņu. Es pati pagara auguma sievietīte, bija man vēl kurpītes uz platformu, taču puisis tāpat vismaz pusotras galvas tiesu garāks kā es līdz ar to pat seju īsti nebiju redzējusi. Diezgan ilgi dejojām, kad zālē ieslēdzas gaisma un laiks doties mājās. Man joprojām alko līdz acīm, sajēgas nekādas, labi, ka kājas klausa un neizskatos smieklīgi, man dzērumu pēc acīm var noteikt:] Nakamajā rītā klikšķinu telefona galerijā bildes un uzeju bildes ar kautkādu supergaru čali melnā sprogainā parūkā. Ilgi sēžu un domāju, un saprotu, ka nevaru atcerēties. Vēlāk rādu bildes draudzenei un prasu kas tāds. Izrādās, ka bijām kā aptrakuši viens ar otru, protams nekādas bučošanas un nekas vairāk, pat ne perversas pieskaršanās, bet dejojām ilgi un acīmredzami dzirksteles lidoja. :] Pētu un draudzeni nobiedēdama iebļaujos - eu, bet viņš ir smuks! Draudzene skatās uz mani nopietni jautā - tu tikai tagad pamanīji viņa seju, tikai tagad redzi kāds viņš izskatas?!
Jā!!! :]