Jā, Lancaster, manai draudzenei arī šitā esot bijis. Nu vnk izdzer 1 kokčiku un bezfilma!
Man pat ir stāstījuši kā to un kāpēc dara, īstenībā pabriesmīgi. Parasti ir 2 mērķi - apzagt vai izvarot...
Man stāstīja, ka vienreiz vienai meitenei piegāza pa daudz trankvilizatori vai kkas tml. un esot bijis tā, ka vnk visi muskuļi kā vate paliek, vispār nevar pakustēties , pat siekalas nevar norīt un jā arī nevar noturēt ne urīnu urīnpūslī ne kakas dibenā... šausmīgi īstenībā... a džekam labi, - meitene no malas izskatās vnk pārdzērusi jēgu, un man teica, ka sākumā apmēram vēl tā, ka pagaida kamēr šī aiziet uz tualeti izčurājas un tad gāž klāt, kā saka, lai nav liela šmuce...
man arī vienreiz bija maksimāli tizls atgadījums tajā pašā ''slavenājā '' essentialā :D Tiku vienas no pirmajām reizēm tur iekšā vēl nepilngadīga esot un tad nu protams - grožus neturāāāām,, dzerāāāam :D :D tā sadzēros līdz biju vnk nereālā flaķī :D Izdomāju, ka jābrauc mājās, noeju pēc jakas, biju pazaudējusi nummuriņu :D Un man saka, ka nedos jaku, ja nav nummuriņa :D es riktīgi šķībām acīm sāku tam čalim lūgties,ka man ārā būs auksts un ka es taču nevaru bez jakas iet :D sis saka, labi, tad stāsti kāda bija tava jaka un es nezinu , kas pie velna manā galvā bija pa īssavienojumu, bet man likās, ka man ir viena jaka, ko es valkāju ikdienā, ne uz klubiem noteikti, jo tajā dienā man bija galīgi cita jaka, un pats smeiklīgākais es ar lielu pārliecību stāstu kāda tā jaka un ko jūs domājat - šis man TIEŠI TĀDU arii iedod :D :D :D :D :D es uzvelku,stāvu tur grīļodamās gaidu savas draudzenesun pēkšņi man pienāk kkāda meitene un sāk stresot - na*uj es viņas jakā stāvu :D :D :D ka šī esot devusi savu nummuriņu un čalis esot apstulbis un pateicis,ka es esmu paņēmusi un teikusi ka tā mana jaka :D :D :D a man vispār tāds - kas notiek??? :D :D novilku atdevu, skatos man draudzenes piekskrien sāk streot kāpēc es kkādā citā jakā stāvējusi biju a es neko nevaru pateikt jo man reāli bija 100% pārlieciba ka man tieši tāda jaka šodien bija uzvilkta :D protams,lieki teikt, ka čalis vēl 2x klausījās manī kādu man jaku vajag :D :D :D :D bet viss beidzās labi - negribot nenozagu citai meitenei jaku, un nākamajā dienā sapratu kāda jaka man bija, piezvanīju uz essential un man pateica, ka jaka mani gaida HAHAHAH :D :D :D