Klubu tēma!

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
čau!

Mums te ar meitenēm liekas , ka rīta tēmā "Desmitais beztēma" aizsākās runas par klubiem.
Zināms, nav vieta, kur katra meitene pavada savas brīvdienas, bet tomēr gan jau , ka katra ir patusējusies nu vismaz vienu reizi savā dzīvē un ir gadījies, kautkas atmiņas vērts :D

Tad nu tā smieklīgākais atgadījums. Man patika Riot stāsts...varbūt turpināsim :)

Atceros, kad man bija 16, mēs aizgājām uz klubu, kur varējām tikt iekšā, tur bija meitene no paralēlklases...viņa dejoja ar džeku repera biksēs..tad episks mirklis, viņš viņu paņem rokās horizontālā stāvoklī pret grīdu un mēģina viņu (nav ne jausmas kapēc pie velna?) apmest sev riņķi, nu takā tādu hoolahoop riņķi un nosviež zemē, viņa atsitas pret pakāpienu un es vnk skatos un nezinu smieties vai iet viņai palīdzēt? :D
10.03.2013 12:35 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man gan ir izdevies nolaust arī otru, bet tas problēmu neatrisināja, jo bija galīgi neērti. Nācās braukt mājās.
10.03.2013 13:11 |

10 gadi
Reitings 2563
Zīle un kā tu to izdarīji? Vnk ņēmi un nolauzi vai siti kurpi pret zemi kamēr atdalījās? :D
10.03.2013 13:12 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nu, es pabira un pakaļskrējēja būdama, varu droši stāstīt savu stāstu, no worries. :D

Pēc darba sarunāju ar draudzeni satikties Pienā, bet viņa kavējās. Aizgāju ap 23.00, bet tur vēl bija samērā tukšs, tāpēc varēju apsēsties pie letes uz dīvāna. Tā nu sēdēju, biju baigi nogurusi - pēc 14h darba dienas. Pļāpāju ar pazīstamu bārmeni un viņš mani pierunāja, lai izdzeru garo salu, ko arī izdarīju un... smuki iemigu. :D Nogulēju tur ļoti ilgi, ielikta vienam džekam klēpī. :D Draudzene atnāca ap 12iem, mani neredzēja un aizgāja. Bet tas puisis, kuram es gulēju klēpī izrādījās ļoti jauks. :) Viņš bija pianists un mēs vēlāk džemojām pie Piena klavierēm. Jauki. :)
10.03.2013 13:13 |

Reitings 400
Man arī nolūza papēdis klubā abas ar draudzeni gājām uz toleti lauzt otru nost.
Mums sanāca tā visu vakaru nodejoju uz pirkstu galiem bez papēžiem. :-D
Kaut gan abas arī mocījāmies to otru dabūt nost.
10.03.2013 13:15 |

Reitings 10509
Nē.
Palēdi ievietoju poda caurumā un atlauzu.
Bija tādi caurumi pie kuriem pieskrūvē poda vāku, tikai par laimi man poda vāks tur sen vairs nebija.
10.03.2013 13:21 |

10 gadi
Reitings 2563
Haha interesanta tehnika :D
10.03.2013 13:21 |

Reitings 7497
nav smieklīgi, bet nu :

pirms gada man un manai kursa biedrenei kaut ko piegāza kokteiļos coyotos. ja mēs nebūtu bijušas kopā ar kursabiedriem čaļiem, nez kā tas viss beigtos... pēc tās reizes izvairos gan no alkohola lietošanas, gan no tā kluba vispār.

tā kā esiet uzmanīgas :)
10.03.2013 13:25 |

10 gadi
Reitings 2563
Lancaster Pēc kā spriedāt? Kkā slikti jutāties vai kā?
10.03.2013 13:28 |

Reitings 268
Reģ: 03.06.2012
Ar tām piebēršanām glāzēs tiešām jāuzmanās. Tāpēc nekad neatstāju savu glāzi uz galdiņa un eju dejot. Vai nu izdzer visu vai neņem kokteili vispār.
10.03.2013 13:28 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Nekas episks, bet vienreiz nenotrapīju uz kāpnēm un lai nenožautos, ieķēros svešai meičai dupsī :D viņa pagriezās ar pļaukai paceltu roku, bet ierogot meiteni, apjuka =)
10.03.2013 13:30 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Reti dodos uz klubiem, bet arī reizēs, kad dodos nelietoju daudz alko, jo ieraugot sadzērušās meitenes vāļājamies un grīļojamies apkārt bisķ nelabi sametas. Kaut kādis house partyos ir gadījies samesties, bet tas jau cits stāsts. =D
10.03.2013 13:33 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Jā, Lancaster, manai draudzenei arī šitā esot bijis. Nu vnk izdzer 1 kokčiku un bezfilma!
Man pat ir stāstījuši kā to un kāpēc dara, īstenībā pabriesmīgi. Parasti ir 2 mērķi - apzagt vai izvarot...
Man stāstīja, ka vienreiz vienai meitenei piegāza pa daudz trankvilizatori vai kkas tml. un esot bijis tā, ka vnk visi muskuļi kā vate paliek, vispār nevar pakustēties , pat siekalas nevar norīt un jā arī nevar noturēt ne urīnu urīnpūslī ne kakas dibenā... šausmīgi īstenībā... a džekam labi, - meitene no malas izskatās vnk pārdzērusi jēgu, un man teica, ka sākumā apmēram vēl tā, ka pagaida kamēr šī aiziet uz tualeti izčurājas un tad gāž klāt, kā saka, lai nav liela šmuce...

man arī vienreiz bija maksimāli tizls atgadījums tajā pašā ''slavenājā '' essentialā :D Tiku vienas no pirmajām reizēm tur iekšā vēl nepilngadīga esot un tad nu protams - grožus neturāāāām,, dzerāāāam :D :D tā sadzēros līdz biju vnk nereālā flaķī :D Izdomāju, ka jābrauc mājās, noeju pēc jakas, biju pazaudējusi nummuriņu :D Un man saka, ka nedos jaku, ja nav nummuriņa :D es riktīgi šķībām acīm sāku tam čalim lūgties,ka man ārā būs auksts un ka es taču nevaru bez jakas iet :D sis saka, labi, tad stāsti kāda bija tava jaka un es nezinu , kas pie velna manā galvā bija pa īssavienojumu, bet man likās, ka man ir viena jaka, ko es valkāju ikdienā, ne uz klubiem noteikti, jo tajā dienā man bija galīgi cita jaka, un pats smeiklīgākais es ar lielu pārliecību stāstu kāda tā jaka un ko jūs domājat - šis man TIEŠI TĀDU arii iedod :D :D :D :D :D es uzvelku,stāvu tur grīļodamās gaidu savas draudzenesun pēkšņi man pienāk kkāda meitene un sāk stresot - na*uj es viņas jakā stāvu :D :D :D ka šī esot devusi savu nummuriņu un čalis esot apstulbis un pateicis,ka es esmu paņēmusi un teikusi ka tā mana jaka :D :D :D a man vispār tāds - kas notiek??? :D :D novilku atdevu, skatos man draudzenes piekskrien sāk streot kāpēc es kkādā citā jakā stāvējusi biju a es neko nevaru pateikt jo man reāli bija 100% pārlieciba ka man tieši tāda jaka šodien bija uzvilkta :D protams,lieki teikt, ka čalis vēl 2x klausījās manī kādu man jaku vajag :D :D :D :D bet viss beidzās labi - negribot nenozagu citai meitenei jaku, un nākamajā dienā sapratu kāda jaka man bija, piezvanīju uz essential un man pateica, ka jaka mani gaida HAHAHAH :D :D :D
10.03.2013 13:38 |

Reitings 2353
man ir gadījies aiziet no viena bāra ar rumkolas glaazi, ejot pa vecrīgu izdzēru un glāzi ieliku somā..aizmirsu par to glāzi, bet ieejot citā klubā man pārbaudīja somu un apsargs izvilka to glāzi un lielām acīm uz man skatījās un prasīja: kas tas tads? es atbildēju: glāze un viņš: ka redzot to, bet es nedrīkstot glāzi nest iekšā. :D tad bija gadījums, ka mēs devāmies uz klubu ar maisiņu, kurā bija šnabja pudele, apsargi atņēma un nolika pie durvīm, ejot prom mēs savu pudeli savācām, bet kad citu nedēļas nogali tur atgriezāmies viņi mūs atcerējās un smējās par mūzu kazīti maximas maisiņā. :D Vēl ir gadījies arī labi izgulēties klubiņa WC utt. :D
10.03.2013 13:40 |

Reitings 1496
ui čalis NEKLAUSĪJĀS :D :D
10.03.2013 13:40 |

Reitings 1496
aaaaa vēl viens ļoti mistisks atgadījums, mēs vēl tagad ar draudzenem nesaprotam - KUR TAS VISS PALIKA :D :D
bija kkāds pasākums liels pludmalē , kas uz baltic beach party bet mazāks, un, protams, alkaholu ienest nevar, mēs izdomajām sapirkties ārpusē, iedzerām un maisiņu ar lielo šņabi un 3 enerģijas dzērieniem un vēl kkādiem kokčām iegājām krastā mežā, atradām kkādus izbārstītus zaru kalnus (nu es teikšu es nekad mūža tur neatrastos, ja būtu tajā pasākumā un nekad tur neiedomātos meklēt atstatas šmigas :D ) un vnk ļoti dziļi aprakām visu :D :D iznākam ārā ātri iešaut :D un iedomājieties NAV vnk nebija mūsu alkahola vairak, mēs bariņā tos visus zarus pārcilājām vēl un vēl un dziļāk un tuvāk - vnk nebija ne maisiņa ne smigas :D un mēs meklējām ilgi,jo tajā vecumā nepelnījām un bija jāiztiek ar tik, cik nu vecaki iedod un tad visi metās kopā pa latam pirkām :D bija vnk tāāāāāda skrobee!!!! naudas nav, smigas nav :D :D tā nu tusējām bez nekā :D
10.03.2013 13:45 |

Reitings 10509
Esmu redzējusi kā sievite pielējusies vārtās pa zemi, lamājas kaut ko pieprasa un viņas draugs cenšās viņu dabūt prom, bet šī vēl pretī spirinās.
Nezinu cik daudz ir jāizdzer vai kādam jābūt garīgajam stāvoklim lai šitā izceltos.
10.03.2013 13:47 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Sassy, es tak aizmirsu par turpinājumu :D Tev taisnība bija, viņš pēc tam atsteberēja atpakaļ... Vēlāk to stāstījām pazīstamam džekam, viņš tā dīvaini uz mums paskatījās un teica, ka it kā džekus tas tjipa uzbudina... Johaidī..

Law pastāstīja par savu atgādijumu klubā ar glāzēm un atcerējos, ka bijām Spānijā un gājām klubā... Ar draudzeni iedzērām, pavisam nedaudz, bet mums jau daudz nevajag. Viņa vēl paņēma Malibu tīrā veidā un krč nevar izdzert, bet atstāt žēl.. Saka,davaj iziesim gaisu paelposim.. Nu ok, no problem. Stāvējām un te nu viņa pekšņi saka, ejam mājās... Nu arī aizgājām - viņa ar glāzi rokā, es vēl no cita kluba palodzes ar paņēmu glāzi, tjip mājās noderēs.. Vēl atceros, ka kaut kādā parkā bildējos ar glāzi uz galvas... Ārprāts :D

Ā, arī tas notika kādā spāņu klubā... Ejam bārā, un saka, ka gribam kokčiku Sex on the beach... Bārmenis, spāņu onkulis ap 50 nesaprot, kas tas tāds... Te mums pievienojās 2 poļu meitenes, kurām arī šo kokčiku sagribējās.. Te nu bārmenis ilgi galvu lauza, sazvanījās ar kādu un beidzot uztaisīja ... neīsto, bet ļoti garšīgo kokčiku :D
10.03.2013 13:47 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Man ar vienreiz klubā piegāza kokteilim kaut ko ne tādu. Divas stundas no savas dzīves ir miglā tītas. Zinu kas notika tikai tik daudz cik man draudzene stāstija.
Viņa esot mēģinājusi mani aizvilkt mājās,bet es esot spītējusies pretim,un no kokteiļa,ko man uzsaucis darba kolēģis esmu izņēmusi visas piparmētras lapas un metusi gaisā ar tekstu: "Piparmētru lietus līst, zaļš kā viszaļākais krupis". Kaut ko tādu skaidrā es nevaru izdomāt.
Pati par šo gadijumu esmu pasmējusies,bet negribu, lai kaut kas tāds vēl kādreiz atkārtotos.
10.03.2013 13:48 |

10 gadi
Reitings 5929
Oj, man arī vienreiz nelāgi gandrīz beidzās. Notikumi līdzīgi kā Lancaster draudzenei. Biju ar mazpazīstamām meitenēm ballēties MadHouse. Biju izdzērusi kādus 2 kokčikus pēc tam un MadHouse dzēru Mojito. Neatceros kādas 4-5h no tās nakts, bija nenormāli slikti un pilnīgs vājums. Labi, ka netīšām satiku savu draudzeni vienu, kas nogādāja mani mājās. Skaidrs, ka 3 viegli kokteiļi nevar būt par iemeslu pilnīgai prāta paralīzei... Brrr!
10.03.2013 13:49 |

Reitings 10509
Vasaras_beerns.
Tev līdzīgi, ka man ar šņabi sniegā. Arī tajos laikos pa latiņam metāmies :D
10.03.2013 13:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits