Jūsu iespaidi (...)

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Bez liekas piesiešanās.. Kurās valstīs/pilsētās, Jūsuprāt (pēc pieredzes, redzētā), dzīvo cilvēki ar vispozitīvāko, labvēlīgāko attieksmi pret dzīvi un citiem?
Jūtu, ka Latvija un latvieši nav "mans" :)
09.03.2013 18:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pat nezin ,no kaa viss atkariigs,bet laikam jau no musm pasaam...!Atceros peedejo braucienu uz Hawaii-tie vieteejie cilveeki nekaadaa lielaa sajuusmaa nav par baltajiem iebraucejiem,kuri ir sameeraa turiigi.Hawaii dziivee ir diezgan daarga-parasti brauc dziivot baltie cilveeki ,kuri var atlauties,arii japaani uttJaasaka ,ka man liekas ,loti smaidiigi ,pieklaigi cilveeki,bet es arii izturos pret siem vieteejiem cilveekiem loti labi,piemeeram peerku tirdzinaa auglus ,saknes un vienmeer iedodu naudinu vairaak,arii ar daarznieku aprunaajos ,kaa liidziigs ar liidziigu...!
Ciemojoties kaadaa valstii ,varetu buut pat nepareizs priekstats par cilveekiem vispaar kopumaa.Amerika ,piemeeram,loti liels kontinents-cilveeki Kalifornijaa nekad nebuus tadi ,kaa Nujorkaa...!
09.03.2013 20:40 |

Reitings 28
Reģ: 04.03.2013
Norvēģija manuprāt :)
09.03.2013 20:41 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Neesmu bijusi Āzijā, bet visi cilvēki, kurus pazīstu, kas ir dzimuši tur (Japāna, Ķīna, Nepāla, Bangladeša..) ir ārkārtīgi jauki, pozitīvi, labestīgi, strādīgi, godīgi. Un vispār varu teikt tikai pašu, pašu labāko par viņiem. Nesen ar draugu tieši spriedām, ka viņus ar eiropiešiem salīdzināt nevar, ka eiropieši ir daudz riebīgāki, skaudīgāki, ļaunāki, egoistiskāki (jā, jā, arī es :D )
09.03.2013 20:42 |

Reitings 16208
Klaviatura-es tiesi to pasu varu teikt par saviem japaaniem,kiiniesiem ,indiesiem:)!Filipiiniesi pasi smejas par sevi un biezi izsaka pieziimes,ka ir taadi pasi ,kaa Eiropas cilveeki-nenoviidiigi un skaudiigi!Es pat nobriiniijos,ka tiesi to vini biezi uzsver!Afganistaanas cilveeki saka ,ka nemaak priecaaties par citiem un vienmeer gribees viens otru paarspeet ...tas arii noveerots pie latviesu mentalitaates-gruuti sadziivot ar to ,ka otram iet labaak!
09.03.2013 20:48 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
jā, jāpiekrīt zili_rudzi - latviešu vīrieši vismaz ir ar daudz labākām manierēm pret sievietēm kā, piemēram, skandināvu. Šeit man neviens 9 stundu garā ceļojuma laikā nepalīdzēja manus 3 koferus pārvietot. Latvijā man pat pāris iepirkumu maisiņus pa trpēm augšā palīdz uznest. Stulbais feminisms :)
09.03.2013 21:01 |

Reitings 16208
Saujaa Kriitins-man arii labas atminas par latviesu viirieti Londonaa,kurs vecaakai kundziitei paliidzeeja uznest koferi ...!Jauns un smuks puisis , tas bija tik miili-audzinaasana:)
09.03.2013 21:06 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Nevajag vispārināt :) Man vīrieši Dānijā ir gan koferus panesuši, gan durvis atvēruši.
09.03.2013 21:07 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
Latvijā, Latvijā! :D
09.03.2013 21:12 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
hohotuška - tad forši. Tiešām. Tas man rada cerību. Jo līdz šim man ir bijusi tikai negatīva pieredze. Bet, lai vai kā, latviešu vīrieši ir ar labām manierēm.
09.03.2013 21:12 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Manuprāt, cilvēku attieksme ir ļoti atkarīga no ārējiem apstākļiem. Latvijā cilvēki nav laipni, jo ir skaudīgi. Skaudīgi tāpēc, ka visi, visur, nemitīgi(radio, TV, mājās) salīdzina ar citiem. Un citi, shajā gadījumā ir Vecā Eiropa. Tā pati- "bagātā", "nodroshinātā" un "laimīgā". Nu, kur tur vēl priecāties? Protams, vēl var piemetināt arī 60gados iedzīto aizdomīgumu, kas kā ēna velkās līdzi no Padomju laikiem- kad uz cilvēka jautājumu- How do you do? ar platu smaidu komplektā- pirmā loģiskā atbilde sķiet- A ko Tu no manis gribi?

Vecajā Eiropā visi ir apmierināti, jo zina, ka nekur citur pasaulē labāk par viņiem nedzīvo- jo IKP tachu ir vislielākais! Pie tam- naudas pietiek kā reiz tik daudz, lai aizbrauktu uz dažnedažādākajiem pasaules nostūriem un nofotografētu, kā cilvēki strādā, lai Vecā Eiropa uzdzīvotu. Par to vien jāpriecājās.

Ja vēlaties redzēt savādāku "prieku un laipnību", tad iesaku paskatīties D-Amerikas nostūros. Pats gan neesmu bijis, bet tā tomēr ir cita pasaule- ne tik "kapitālistiska" un atkarīga cita no citas. Jebkurā gadījumā- tā ir savādāka. UN arī cilvēku emocijas, prieks, dusmas un laipnība, domāju, izpaužās savādāk.. :)
09.03.2013 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits