Sāpes seksā!!

Reitings 80
Reģ: 09.03.2013
Mīļās meitenes, ceru, ka kāda no Jums man ieteiks ko darīt!
Esmu kopā ar savu puisi jau gandrīz pusotru gadu..
Nedaudz vairāk kā gadu mums ir sekss, taču katru reizi, kā pārguļam MAN seksa sākumā ir neciešamas sāpes... Tas vairs nav izturams.. Jau veselu gadu!!
Dēļ šīm sāpēm man arī seksu negribas tik bieži vairs :(
Mans puisis ir perfekts un saprotošs pret mani
Esmu lasījusi tik daudz diskusijas par to, kurās raksta, ka jāatslābinās, jālieto lubrikants vai arī jābūt ilgai priekšspēlei, tas viss jau ir mēģināts, bet tik un tā nekas nelīdz :(
Vai kādai no Jums ir tā gadījies??
Iesakiet kaut ko mīļās meitenes!!!
09.03.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Nu takā jau tev tās sāpes moka jau gadu, tad varbūt tīri emocionāli tu saspringsti un jau esi gatava sāpēm un domā par tām un tā īsti tomēr neatslābinies ne?

Man tā bija, vairāk atslābinājos un ilgāka priekšspēle, tad ar laiku pārgāja man šī sāpe. :)
09.03.2013 18:44 |

Reitings 59
Reģ: 27.01.2011
Man kādu laiciņu bija tāpat, kad uzsāku dzimumattiecības kādus 5mēnešus viss bija labi, tad kādus 2mēnešus bija tās sāpes, un arī tikai pirmajos mirkļos sāpēja, īpaši, ja bijis sekss un pēc kāda brītiņa darījām to vēlreiz. Bet pieņemu, ka tas varēja būt tā dēļ, ka man atklāja piena sēni, lai gan sāpes pārgāja jau pirms dzēru zāles pret piena sēni.
Varēja būt arī kādu zarnu problēmu dēļ, jo šķiet, ka tādas arī bija, padzēru omeprazolu, viss bija labi.
Bet atkal šķiet, ka sāpes pārgāja pirms tablešu dzeršanas.. Tā kā es pieņemu, ka tas varētu būt arī no nepietiekamas atslābināšanās un priekšspēles. Lai gan īsti negribas ticēt. Arī, kad uzsāku dzimumattiecības, pat bez normālas priekšspēles nekad nekas nesāpēja, tā kā domājams, ka tas ir vairāk kas fizioloģisks.
Katrā ziņā veiksmi! :) Zinu, cik nepatīkami tas ir.
15.03.2013 19:08 |

Reitings 7
Reģ: 16.08.2012
jap, tiešām neesi vienīgā. īstenībā, risinājums šai problēmai jāmeklē tikai tevī pašā, jo zemapziņā jau ir tas, kas ļauj vai neļauj atslābināties.. padomā, varbūt baidies no kaut kā utt.
gudri jau dot padomus, ja pati nevaru ar savu zemapziņu tikt galā.. :D
27.03.2013 18:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits