puisis no interneta

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Stāsts tāds - nesen iepazinos internetā ar vienu puisi, ir viegli ar viņu sarunāties un viss it kā ir kārtībā, sarunājām arī tikties. Bet es aplūkojot viņa bildes saprotu, ka mums divi dažādi līmeņi materiālajā ziņā, viņš uzvalkā lielākoties ir visās bildēs, es gluži pretēji esmu sportiskā stila piekritēja, man vairāk ir kedas un zempapēžu apavi, kā arī kaudzēm džīnas un tikai viena kleita. tā domājot man pat nav ko vilkt, lai tiktos ar viņu, un pateikt, lai viņš velk džinsas, tapēc, ka man nav īsti ko vilkt arī nevaru :D Vai ir vērts iespringt un tikties ar šo cilvēku vai labāk nemaz netērēt viņa un savu laiku? es šobrīd tiešām kompleksoju, nezinu vietā vai nevieta. :/
09.03.2013 16:34 |

Reitings 560
Ir bijusi līdzīga pieredze,tikai neiepazināmies gan internetā.
Šie vīrieši strādāja nopietnās darba vietās,kur etiķete prasa vilkt uzvalku. Viņi arī gados bija vecāki,tāpēc visu laiku jutos tā,ka man speciāli jāpiedomā,ko velku,lai izskatītos pienācīgi blakus,jo gluži ielas stilā negribējās..vai arī kaut kā šādi,kā ikdienā mēdzu ģērbties,likās pārak vienkārši (bilde o interneta kā piemērs)

Vēlāk gan par to sākām runāt un sapratu,ka problēma vairāk ir manā galvā, un es par daudz aizdomājos,kā izskatos viņam blakus..bet man tomēr liekas,lai arī cik aizraujošas un interesantas mūsu attiecības nebūtu,tādiem vīriešiem tomēr blakus gribas elegantāk ģērbtas sievietes. Bet tad man jāpārplāno visa sava garderobe,kas tomēr diezgan sistu pa maka biezumu.
10.03.2013 01:32 |

Reitings 8272
nu atkarībā no tā, kur jūs iesiet.. nu taču arī vari neuzvilkt kedas...uvelc savas kaut vai zempapēžu kurpes, bikses un kādu smuku maiciņu. nu es jebkurā gadījumā ar puisi neietu tikties sportenēs.
nu un tad, ka viņš tajās bildēs ir uzvalkos? varbūt sagadījies ir tā, ka tur viņš ir bildēs kādos saviesīgos pasākumos?tu sarakstē nemaz nenoskaidroji, ko viņš dara un tml? pēc cilvēka runas stila un hobijiem bieži vien var daudz ko spriest.
varbūt der iegādāties smukus svārciņus?
13.03.2013 10:06 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Zinu gadījumu, kad tāds uzvalkpuisis noteica meitenei, ka viņai arī jāsāk ģērbties lietišķi.
13.03.2013 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits