Es gan laikam pasūtīšu to pašu, ko sensmilia, jo man arī ļoti aktuāla šī "problēma". Un nebūs īsti žēl, ja nojuks, tak pat 2ls nesanāk. Par tādu naudiņu var arī noriskēt. :)
Laikam daudzām tas tagad aktuāli ;D Arī man, bet esmu jau nolūkojusi RD veikalā Sony pleijerīti pa 19,99 Ls uz akciju. Vēl jau tur ir visādi tie Nash, kuri ir lētāki, bet kaut kā negribas ticēt, ka tie diez ko ilgi izvilks...
man ir jau pieminētais ebay mp3. neesmu vēl palaidusi,lai tas nezaudētu savu statusu nelietots. baigi nepadomāju, ka tajā nav radio.. :( pie reizes pasūtīju arī lētu atmiņas karti, bet to jau esmu paspējusi notirgot :D
Es nopirku Nokia 101 telefonu pa kaut kādiem zem 20 latiem, ir gan radio, gan mp3 atskaņotājs, gan vieta divām SIM kartēm, vienīgais vēl bija jāpiepērk maziņā atmiņas kartīte (laikam miniSD vai kā tur viņu)
aizvakar saņēmu iepriekš minēto http://www.ebay.co.uk/itm/200723388688?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
varu teikt, ka viss ir kūl, katrā ziņā par tiem 2Ls noteikti.
skan normāli, es pat teiktu labi, skaļi.
vienīgi austiņas, kas nāca komplektā ir galīgi kreisās, vada garuma dēļ, bet nu tās jau piepirkt atsevišķi nav problēmu.
un ir patiešām kompakts, kādi 4x3cm.
es teiktu, ka skriešanai - ideāls.