Filmas, kuras dievinu un nekad neaizmirsīšu un varu noskatīties vēlreiz:
1. "The Truman Show" ar Dž. Keriju galvenajās lomās. Filma par vīrieša dzīvi, kura ir klasiska-skaista sieva, labs darbs, ikdiena līdz brīdim, kad viņš atklāj, ka visa viņa dzīve ir populārs televīzijas šovs, kurā viņš filmēts kopš bērnības, viņa sieva ir aktrise, viņa māja ir dekorācijas, kaimiņi ir masu skati.... Filma fantastika.
2. "Simon" ar Alu Pačīno. Kad kāds režisors nevar atrast aktrisi savai jaunajai filmai, viņš nejauši atklāj programmu, kas līdzīgi kā 3D mūsdienās, var izveidot cilvēku. Viņš izveido sievieti-aktrisi, kura kļūst par ļoti populāru sievieti visā pasaulē-aktrise, dziedātāja, modele. Viņš imitē intervijas, koncertus, lomas ar programmatūras palīdzību, pat viņas bēres, kurās raud visa pasaule. Filma ar ļoti dziļu morāli par to, kā cilvēki nemīl patiesību.
3. "Miglā" (aizmirsu oriģinālo nosaukumu). Trilleris/šausmu filma pēc S.Kinga grāmatas. Filma par to, kā ļoti daudzi cilvēki pēkšņi kļūst iesprostoti veikalā, no kura nav iespējams iziet, jo ārpusē ir migla, kura nogalina. Filma ir nepārspējama dēļ tās noslēguma. Tie, kuri ir redzējuši vai lasījuši, sapratīs. Ļoti skumjš filmas noslēgums.
Es rakstu ar aprakstiem, jo gaumes ir dažādas un man parasti pašai ļoti patīk izlasīt filmas anotāciju, lai saprastu, vai filma mani interesē:)