Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laachu mamma Ievas paarveertiibaas!

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tvnet izlasiiju sho rakstu un mani paarnjeema dusmas. Pirmkaart par to, ka cilveeks godiigi straadaajot, nespeej atljauties jaunas bikses noneesaato vietaa un ka shaadaa vecumaa ir jaaiznjemaaas izejamaa kaarta no draudzeneem, otrkaart, taa afisheesana par vinjas bluuziites cenu un shalles izcelsmi uz pienjemsanu pie prezidenta izklausiijaas pazemojosha.
Ko juus par to domaajat? Manupraat, shiis sievietes mantiskais staavoklis ir kauna traips valstij, it iipashi zinot, ka augsti staavoshaas personas vinju izeeda no darba.
http://www.tvnet.lv/sievietem/stils/456294-lacu_mammas_velgas_parvertibas_es_spidu_un_laistos
07.03.2013 23:33 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Bet no otras puses mēs jau nezinam vai viņai nebija izejamo drēbju jo nav naudas vai varbūt, ka viņu tādas lietas (tāpat kā krāsošanās) nekad nav interesējušās! Domāju, ka tas viss ir iekšās - zinu sievietes, kas džīvo trūcīgi, bet tapat pamanās palikt sievisķīgas, gan krāsojoties (ar lētāku kosmētiku), gan drēbes smukas meklējot uz atlaidēm, humpalās un tml! Domāu, ka šeit galvenais nav ienākumi, bet pats cilvēks un viņa intereses!
07.03.2013 23:37 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Mežā strādājot nav vajadzīgi šiki apģērbi.. bet nu jā, tām reizēm, kad vajag iziet sabiedrībā, uz kādu glaunu pasākumu, pieņemšanu, balli, vajag skapī atrasties atbilstošiem apģērbiem un apaviem. Par to viņa ir piemirsusi. Nu nevar tā, ka dzīvo dziļā mežā un nevari ne saposties, ne uzkrāsot dekoratīvo kosmētiku, ne iznest savu gaitu un safrizēties.
07.03.2013 23:38 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
sakopties sievietei jámák pashai, ípashi, ja esi daudz maz atpazístama persona. tas daudz nemaksá.
07.03.2013 23:41 |

Reitings 9169
Man gan liekaas, ka taa ir vinjai kaa aizsargreakcija liidziigi kaa fabulaa par lapsu un skaabajaam viinogaam. Ja vinju patieshaam neintereseetu puceeshanaas un veelme izskatiities pievilciigi, tad vinja neparakstiitos uz ievas paarveertiibaam.
07.03.2013 23:41 |

Reitings 9169
Kad tiek jautāts, ko viņa gribētu papildus, viņa atbild, ka bikses, jo tās esot viņai vienīgās un jūk jau pa vīlēm vaļā

Zinu cilveekus, kuriem neruup apgeerbs, taapeec vinji tik skataas, lai tas ir tiirs un necaurumains. Bet pat vislielaakajiem pofigistiem ir tomeer 2-3 paari bikshu, jo tiiri elementaari ir jaabuut iespeejai izmazgaat vienas un tai laikaa uzvilkt otras. Otrkaart, vajag tieshaam gadus, lai noneesaatu dzinsas.
07.03.2013 23:43 |

Reitings 91
Reģ: 18.01.2013
Nevienu brīdi jau nebija jau runa par to,ka viņa nevar atļauties. Vienkārši viņu tas nekad nebija interesējis, kā jau pati minēja - kopš bērnības jau tas ģimenē nekad nav īpaši uzsverts.
Māja taču viņai solīda, normāla :)
Manuprāt, bija sirsnīgs raidījums. Patika Ginta un Sonoras attieksme, un gala rezultāts arī bija super. Viņa pati tik pozitīva un atvērta visam, prieks skatīties :)
07.03.2013 23:45 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Tas pats man riebās Amerikāņu skaistum pārvērtībās. Sieviete sūdzas cik viņai slikta dzīve, jo viņai ūsas. Come on, viena vaksācija vai izraustīšana ar pinceti un miers, tas viss ir tikai un vienīgi nolaidība.

Attiecinot uz lācu mammu. Sapucēta izskatās jau šiki, bet kā būs pēc tam? Ja sevi neturpinās kopt, ātri vien atgriezīsies pie vecā izskata.
07.03.2013 23:47 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man atkal radas priekstats, ka Laachu mamma ta bija audzinata un ie kautriga un pieticiga pec savas butibas. Sievietes tachu ir tik dazadas. To pat pierada Cosmo meitenju diskusija, ne jau visas meitenes ir vienadas.

Turklat veca gadagajuma cilveki ir ari savadaki, viniem prioritates citas. Mans tetis nekad neietu uz veilkalu pirkt jaunas bikses, jo humpalas tachu ir letak.

Bet kopuma vinju loti skaisti sataisija, pilnigi cits cilveks.
07.03.2013 23:53 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Nu gan atrada par ko pacepties. Lai tak cilvēks dara ko grib. Viņa visu dzīvi ir atdevusi dzīvniekiem un viņa vienkārši tāda ir. Padzīvojiet jūs mežā, diezvai jūs pēc pāris gadu padzīvošanas krāsosieties un staigāsiet kā baigās dāmas. Cilvēks tā ir pieradis un tā viņai bija ērti. Nu lai tak piedalās šovā, piedzīvoja kaut ko jaunu un viņa to ir pelnījusi. Kā mēdiji to visu pagrieza, tas jau vairāk nav viņas ziņā. Vispār tracina, ka cilvēki ņem, kritizē un aprunā pilnīgi svešu cilvēku dzīvi. Nezinat viņas dzīves stāstu, ne to kas un kāpēc, bet kaut ko ņematies. Nav ne viņa mūsu gados, ne kur ir rakstīts, ka cilvēkam ir jāizskatās tieši tā un tā. Jā, jā varēju nevērt vaļā diskusiju un te neko nerakstīt, bet es arī tikai izsaku savu viedokli...
08.03.2013 00:04 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Retais Ievas pārvērtību raidījums, kurš man tiešām patika. Neņemos spriest par Velgas finansiālo stāvokli, bet skaidrs ir viens, ka viņai tas darbs ir sirdslieta un man liekas, ka viņa pat par velti būtu gatava iet un kopt tos zvērus. Pēc viņas stāstiem par bērnību, saklausīju, ka nekad tā pucēšanas, drēbju pirkšana un tādas lietas nav īsti bijušas, varbūt tapēc viņai tik maz to drēbju. Kā jau viņa pati minēja, ka apģērbs jau nav galvenais un viņai noteikti ir citas prioritātes. Pārvērtības gan bija jaukas, ļoti smuki saposa viņu :)
08.03.2013 00:05 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Principā kam viņai pucèties? Ok, sev, bet es absolūti saprotu, cilvēks ar tàdu dzīveseidu, vidi, darbu.. tas paliek kaut kādā pēdējā plānā. Pat, ja viņa arī varēja atļauties, nedomāju, ka viņai bija diži aktuāli braukt uz Rīgu- pirkt sev žaketi, lūpukrāsu utml.
Es iedomājos savu vecmammu. Viņa visu dzīvi pavadīja smagā darbā, lopi, siena lauki, dārzs, cēlās pirms saullēkta, viņa varēja ēst vien rupjmaizi ar sviestu, vienīgā viņas ekstra bija- 5 karotītes cukura pie tējas, viss, kas ārpus darba, šķita mazsvarīgs. Taču, jā, lai vai kā, izejamā kārta viņai bija, ko viņa līdz pēdējam vilka dodoties ciemos, uz kapiem.. elegants tumši zils mētelis, samta cimdi, kurā viņa ietērpa savas sastrādātās, raupjās rokas, lakādas laiviņas, rokassomiņa, tvīda kleita un zīda lakats, es nezinu- no kura gada, varbūt kara laikiem, bet bija, ideāli tīrs un kārtīgs viss kā jauns.
08.03.2013 00:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-taada ir mana mamma-nekas nav daudz ,bet viss tomeer taads loti gaumiigs ar odzinu.Nu es jau arii paliidzu no savas puses:)Man patika ,ka vienreiz aisuutiiju smuku dzemperiiti un mammina teica-tonis neesot pareizais-beesiigs...vina gribeeja lavender !
Man prieks ,ka sieviete redzeeja sevi,kaada izskataas,mazliet izmainot aarieni!Tiesaam prieks un taisniiba noteikti-izskataas daudz jaunaaka:)
08.03.2013 01:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)