nē, nevar sačakarēt, šī tiešām ir superelementārā :D Var jau arī gatavot no smilšu mīklas (es mēģināju arī tā, bet man tomēr labāk ar cepumiņiem), bet var mēģināt rīvēt vai kaut ko tādu ar cepumiem izdarīt, nolikt uz dēlīša (maisiņā) un ar gaļas āmuriņu kaut vai sasmalcināt, man šķiet, ka tā var :D
Man ir tā metāla panna ar noņemamām malām, bet, ja nav tāda, tad es domāju, ka pamatni var pamēģināt kā siera kūkai - necepot, bet liekot aukstumā. Taču tad jānotrāpa uz pareizo konsistenci, jo, manuprāt, šai kūkai prasās tāda cietāka pamatne, jo virskārta jau diezgan mīksta. :)
Es vēl kaut kad mēģināju ar paštaisītu karameli, bet nē, nē, jo vienkāršāk, jo labāk - ar iebiezināto bija ļoti ok. :D