Plusi:
*Regulārs sex
*Vairāk laika kopā
*Darba dalīšana (vai sadala, vai arī visu dara kopā pēc vajadzības)
*Iespēja iepazīt cilvēku ikdienā un tiešām tādu, kāds viņš ir, jo nedzīvojot kopā īsti nevar otru tā kārtīgi iepazīt
*Ja abi strādā, tad ekonomiskais izdevīgums (te jau iet runa par tiem, kas vairs pie mammas pupa nedzīvo)
Mīnusi:
*Privātās telpas ierobežojums (ir, kam to vajag)
*Ja iepriekš dzīvots pie mammas pupa, tad grūtāk iet ar pārslēgšanos uz to, ka visu (daudz) jādara pašiem un ir lietas, kurās trūkst pieredzes
*galvassāpes, kas saistītas ar sava/īrēta īpašuma uzturēšanu/problēmām
Kopumā - pozitīvā ir ievērojami vairāk (protams, visu nesanāk uzskaitīt). Ieteiktu tomēr riskēt un dzīvot kopā .. kāpēc? Tā būs pieredze nākotnei un, ja ar šo nesanāks, ar nākošo Tev veiksies krietni labāk, kā pirmajā reizē, jo pieredzes par to kas un kā, jau būs. Vēl ieteikums ir padomāt par to, lai katram ir kaut kāds savs stūrītis, kur patverties strīdu gadījumos. Ideālā variantā vismaz divas istabas dzīvoklim ..
Un kautrēšanās, ka vīrietis nu tagad redzēs ne tik sakoptu un ne kā no skatloga izkāpušu, ir pilnīgi lieka! Ja vīrietis ko tādu prasa, tad viņš vienkārši nav vēl pieaudzis un no tādiem labāk ātri tikt vaļā sevis pašas dēļ. Bez tam, tieši ikdienišķajos momentos, piemēram, es piefiksēju sevi momentos, kad domāju - "Man ir vislieliskākā sieviete blakus" vai "Es viņu tik ļoti mīlu", vai kaut ko no tās sērijas ..