Šmuce

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas..pat nezinu ar ko lai sāk :(
Vakar sanāca ar puisi pāršaut pār strīpu..Viss sākas ar 5to martu manai māsai bij dz/d braucām apsveikt.Nu atbraucām sēžam pie manis mana ģimene apkārt un nu sola tur paēst un tā..bet ne tas..vienmēr kad viņš ir pie manis viņs sēž spaida telefonu neko neapjautājas, vakar arī tikai pa rokàm telefons!Apvainojos par to ļoti jo tā ir kā necieņa pret manējiem..aizbraucām pie viņa(dzīvoju lidz sim ar vinju pie vinja gimenes) nerunāju ar viņu biju dusmīga, pateicu lai sez pie sava telefona talak..jo ja jau pat pie manis neko citu nevar,ir dienas pats lūdzās-davai braucam pie tevis.Un ja esam vinjs atkal pie telefona!
Nerunājām visu vakaru pat pa nakti gulējam katrs sava gultas pusē!No rita t.i- 6marta man ari vel bij aizvainojums es jau vinam teicu ka man nepatik ka vins to telefonu nem pa rokam kad esam pie manis jo ta ir neciena- mana mamma apsezas aprunaties a vinjs tik pa telefonu spelites..lab tas taa-Kautka saligam.mieru aizgajam paest, un tad vinjam peksni vajadzeja braukt aizvest traktora detalas uz remontu, es gribeju iet ara ar vinu bet tad pateicu ka neiesu jo tad kad gribeju vinam bij visadas citas darisanas!
Kad vins atbrauca no remonta atkal izcelas kaščis par to ka vins redz grib bucoties es vinu atgrudu jo tiesam nebij garastavokla.Vins talak jau ar speku mocija mani lida bucoties es vel vairak sapukojos :(
Viss aizgaj tik talu ka saliku somu pateicu braucu majas gribu pabut viena.negribeju visu vel vairak sarezgit, galu gala vins vakara piedzeras sarunaja man nesmukas lietas-piem ej nomirsti, man vienalga kas un ka ar tevi, ka kipa es esot ma**a, un histeriķe! Es tik ļoti nožēloju ka aizbraucu majas, vins vakar pat neatlava braukt pie vina izrunaties!Tgd vins dzerstas apkart kautkur..un kad es vinam parmetu sodien ka man nepatik ka vinjs dzer ar draugu kuram ir prpblemas ar policiju..vins pateica kada tev daļa ar ko kopa es dzeru..lieki piebilst vins mani ir/bija bildinajis..

Sanaca gari..nezinu ko darit..help..parmetumi man deres .zinu rikpjos tizli..stasts ir vel garaks vnk rakstu no telefona.Paldies
07.03.2013 15:13 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Varbūt tas džeks nemaz negrib attiecības ar Kikinju?! Bet viņa tik ņemas un ņemas...
07.03.2013 17:56 |

Reitings 360
Jā ņemos jo mīlu!
Man vienkārši milestiba ir akla!
07.03.2013 18:01 |

Reitings 2059
Nu, tad,cilvēk'-dzīvo vien tālāk, tava dzīve vien ir, ne citu.
07.03.2013 18:06 |

Reitings 360
Zinu ka mana bet reizem gala ar to nnetieku! :( tad saku sevi vainot pie visa
07.03.2013 18:16 |

Reitings 2059
-jaunība ir tikai viena un tāpat ātri paiet... un tā puiša vecāki-viņiem tas liekas normāli,ka viņu dēls aizraujas pārāk bieži ar %? un ko tavi vecāki par to saka?
07.03.2013 18:20 |

Reitings 360
Man ir tikai mamma vina neko nezin daudz par to,bet vinai nepatik ka es ciesu!Citos brizos kad smaidu vina ir laimiga ka man ir labi!Bet ta tagad vina mani uzmundrina!
Viņa vecaki- neko..tēvs pats piedava sad tad vinam iedzert :(
07.03.2013 18:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un tas viss iesakas del teleona spaidisanas(vai tev maz ir nosjausma kapec cilveks seleja telefonu?)? izklausas pec tadas nelaimigas un neatrisinatas stridu virknes. tas ir loti raksturigs jauniesiem(ta nespeja risinat problemas).
izrunajies ar vinu.

p.s precieties gan velak, kad pratins bus nobriedis.
07.03.2013 19:49 |

Reitings 360
Marta palasi diskusiju!
07.03.2013 19:58 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Izklausās pēc baigajiem laukiem.
07.03.2013 21:49 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Kaut kāds bērnudārzs. :D
08.03.2013 01:31 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
es jau vinam teicu ka man nepatik ka vins to telefonu nem pa rokam kad esam pie manis jo ta ir neciena- mana mamma apsezas aprunaties a vinjs tik pa telefonu spelites..lab tas taa

Bērnudārzs!

es gribeju iet ara ar vinu bet tad pateicu ka neiesu jo tad kad gribeju vinam bij visadas citas darisanas!

Nopietni???????????? Vēl lielāks bērnudārzs

Kad vins atbrauca no remonta atkal izcelas kaščis par to ka vins redz grib bucoties es vinu atgrudu jo tiesam nebij garastavokla.Vins talak jau ar speku mocija mani lida bucoties es vel vairak sapukojos

Cik jums gadu vsp??? :D

galu gala vins vakara piedzeras sarunaja man nesmukas lietas-piem ej nomirsti, man vienalga kas un ka ar tevi, ka kipa es esot ma**a, un histeriķe!

Nu laikam uzkriti uz nerviem ar pārmetumiem, ka viņs dzērumā tā izlādējās!

es vinam parmetu sodien ka man nepatik ka vinjs dzer ar draugu kuram ir problemas ar policiju..vins pateica kada tev daļa ar ko kopa es dzeru

Kas tu viņam kaut kada mamma esi, ka izturies kā pret kaut kādu bērnu??

Secinajums - tu tā kā mammīte viņu čakarē, ierobežo, zāģ, pārmet un centies audzināt! Viņš kā atbildi spurojas, jo ja izturies ka pret bērnu, viņs tā arī sāk uzvesties. Ar tevi nejūtās bŗīvi tāpēc pa telefonu ņēmas, jo tu jau ka mammīte blakus. Ar mammu nevar būt interesanti! :)

Beidz izturēties pret savu vīrieti kā pret audzināmu objektu un beidz regulēt viņa dzīvi - ar ko draudzējas, dzer, tusējas - atkārtoju, tā dara mammas nevis draudzenes/sievas/ mīļotās.
08.03.2013 01:37 |

Reitings 45
Ja vēlies turpināt šādā garā, uz priekšu! Tas nebeigsies nekad, būs uzlabojumi un turpat atpakaļ bedrē. Iesaku pārtraukt attiecības un nebojāt nervus ar šāda tipa puisi.
08.03.2013 05:12 |

Reitings 360
Es vnk neciesu kad vins dzer!!Tas ir nekontrolejami- vinam.ta ir ka skimiba!Vins man godigi pateica ka ta risina problemas nu ko man tad darit? Es nevaru piespiest vinam mainities ja vinjs pats to negrib!

Un seit daza laba pati ir ka no bernu darza!Palasat vnk diskusiju un tad gudri dirsat!
08.03.2013 06:34 |

Reitings 8272
un ko tad vecāki padarīs, ka viņš dzer? viņš jau vairāk nav mazs puisītis. un tev arī nav jābūt viņam mātes vietā un nav jāzāģē katru dienu. no tā jau vieglāk nepaliek. ja nevari paciest viņa biežo un nekontrolējamo dzeršanu un tas arī tev nav jādara, tad šķiries bez kkādiem solījumiem. ja viņš gribēs, tad pats ar laiku pierādīs, ka spēj mainīties.
nu nespied mainīties, bet tu varī dzīvot arī savu dzīvi - bez viņa!!
08.03.2013 08:45 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Cik bieži viņš dzer?
protams, ir kaitinoši ,ja puisi visu laiku raksta sms,vai arī spēlē spēlītes mob.,bet, manuprāt ,tad vēl nav iemesls šķirties. viņam bija garlaicīgi,tāpēc arī līda mob. ir situācijas,kurās jāpaciešas, jāpagarlaikojas un jāpaklausās ,ko stāsta meitenes mamma neviss jāklusē, jāspaida podziņas, tomēr es dēļ tā nesavāktu mantiņas un nepamestu.
Tu viņam piedāvā darīt,kaut ko interesantāku par mob. podziņu spaidīšanu? izdomājat kopīgu nodarbošanos?
ja viņš dzer katru dienu,katru otro dienu,tad var domāt par šķiršanos,bet ja 1-2x nedēļā,tad vēl ir oki.
nevienam nepatīk,ja otrs dusmojas, atgrūž, raida prom. ja Tu bieži tā dari,tad otram apnīk, apriebjas,tāpēc arī runā riebeklības,jo ar līšanu un samīļošanu viņš mēģināja salīgt mieru.
08.03.2013 09:02 |

Reitings 1493
ja viņš dzer katru dienu,katru otro dienu,tad var domāt par šķiršanos,bet ja 1-2x nedēļā,tad vēl ir oki.

Uzskatu, ka alkoholismā noteicošais nav biežums, bet gan daudzums un cilvēka reakcija pēc tā. Ja cilvēks pats no dzīves piemēriem redz, ka viņa pārliekā dzeršana ir traucējoša apkārtējiem, sevišķi - saviem mīļajiem (kā šajā gadījumā - dzērumā sarunā šausmīgas lietas) un nemāk to dzeršanu kontrolēt (kā šeit - to iepin kā "risinājumu" tajās situācijās, kur vajag adekvātu rīcību nevis aizmiršanos), manuprāt, tas ir galvenais signāls, ka cilvēks ir alkoholiķis. Jo biežumu jau ar labu gribasspēku var nokontrolēt. Morālā blakne, kas ir tam apakšā, ir noteicošais - ka šis cilvēks bez alkohola NEMĀK dzīvot.
Jo vairāk lasu, jo vairāk pārliecinos - šķiries, dieva dēļ, šķiries! :|
08.03.2013 13:48 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
wendii
kā punktiņš uz i!!!
08.03.2013 16:53 |

Reitings 360
wendii, tu domā ka tas būs labākais variants tam visam?Es nē,varbut tikai lai saprot to visu :(
Lai jūt kadu postu tas ienes dzīvē!
09.03.2013 09:50 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Tev tēva nav, tāpēc pateikšu es. Atceries, ka tādas lietas kā dzeršana pēc kāzām var tikai pastiprināties. Ja ar tādu apprecēsies, viņš dzers vēl vairāk. Tici man, ir redzēts un pieredzēts. Domā pati, vai esi gatava, ka dzers vēl biežāk?
09.03.2013 09:59 |

Reitings 349
Piedod, mīļā meitene, bet ja jau viņš tagad dzeršānu uzskata kā problēmu risinājumu, un cik var noprast, viņam tā patīk tās risināt, tad tas nemainīsies.

Nemoki sevi un sāc sevi cienīt, jo viņš, iespējams Tevi neciena tā rīkojoties.
09.03.2013 10:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits