Cosmo meitenes dzīvē

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Pirms pāris dienām čilloju draugiem.lv un tiešām nespeciāli uzgāju cosmo tusiņa bildi.
Es atzīšos, biju pārsteigta.
Vai jums nav tā, ka šeit ieliktās bildes asociējas ar cilvēka izskatu? Nu es domāju, ka katra liek savu vai atrastu bildi, kam vēlas vai ir līdzīga..
Jā un vēl pastiprināja visu vēl tas, ka arī lasot diskusijas, pārsvarā visas meitenes šķita kārtīgas, koptas, kas rūpējas par sevi.. Bet , ieraugot to 1 bildi, man tiešām viss iespaids sagruva.
Es tiešām nevēlos nevienu aizskart vai kādu saukt par nekoptu, bet man ir jautājums tām, kas ir gājušas uz šādiem pasākumiem - jūs nebijāt kaut mazliet vīlušās satiekot meitenes, kuras jūsu vizualizējumā nebija tādas, kā iztēlojāties?

Lūdzu, nenosodiet, es tikai pasaku, ko domāju! Tās ir tikai manas domas..

07.03.2013 14:34 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ance, saldētos vēžus var nopirkt arī nespecializētos veikalos.
12.03.2013 01:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Salomee-es jau peetiju un petiju to bildi,bet tu tur laikam neesi...:)
12.03.2013 01:35 |

Reitings 5709
Emmanuelle, nē, nē, neesmu gan, tā kā par tēmu neko daudz neteikšu.
12.03.2013 01:41 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es nekad neesmu redzējusi diskusiju, kur meitenes masveidā apgalvotu, ka ēd kaviāru, katrai personīgā īpašumā ir jauna mašīna, dzer tikai īsto šampanieti utt. Jā, ir dažas meitenes, kas kādā diskusijā, kur pārējās runā, cik garšīgs ir Bosca vai Mango dzirkstošais vīns, iekomentē, ka viņas dzer tikai Moet u.tml., bet taču skatieties reāli - tās ir dažas meitenes, nevis vairākums. Un vai jūs patiešām neticat, ka dažas šeit varētu būt turīgas? Es ticu, ka var būt, turklāt nedomāju, ka šīs ir īstās meitenes, kas ies uz Cosmo tusiņiem kopā ar tādām, kas te bieži savu netīro veļu mazgā.
Turklāt tādas meitenes, kas te patiešām šikus komentārus raksta, nebūt nav no tām, kas te katru dienu ieraksta katrā beztēmā un liek kaudzi ar stulbām bildēm. ;)
12.03.2013 06:25 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Vecen's izmet' vill'! Smieklīgi! :D
Man patika šī diskusija. Un tomēr... Kā tautā saka- laiž div' dir... augstumā. Tā arī daži labi te komentē. Runā skaisti, bet ir tālu no patiesības, kas arī bija šīs diskusijas galvenā doma. Katrs asociē otru gan pēc vizuālās, gan pēc informatīvās vīzijas ap to cilvēku. Tādēļ sanāk vilties, ja lasi par Mercedes, šampjiem, VIP ballītēm un regulāriem piedzīvojumiem seksuālajā dzīvē, bet dzīvē ieraugi parastas meičas. Kāds mani arī ielūgs uz Cosmo pārtiju? :D
16.03.2013 21:51 |

Reitings 7497
Vienmēr mani ir pārsteigušas vecenes, kas no brīva prāta savā dzīvoklī saaicina baru ar svešiem purniem. Laikam tā ir izmisīga vēlme pēc vismaz kaut kādām draudzenēm, lai ne arī tām simpātiskākajām un tīrākajām.

bandita, tev ir pilnīga taisnība :D man gan draudzenes tāapt ir, bet es biju 100% pārliecināta, ka uz tādu pasākumu atnāks tikai atraktīvas meitenes, kas ir gatavas avantūrām. arī tu btw :D :D man ir prieks, ka esmu jūs iepazinusi :) un man datorā arī ir bildes no pēdējā pasākuma :)
16.03.2013 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits