Čau, čau.
Es jau kā cīrulītis esmu gaisā. Skatos, kā man smuki smukais saullēkts aiz loga tapina visu pasauli smuku. Jau atkal:
Nereāli uzlādēta esmu - pasaule, uzmanies! ;)
Ance, bet tā izklačošanās rada baigo tādu.. īstuma sajūtu. Zinu, ka tur otrā galā ir reāls cilvēks, ar reālām problēmām un dzīves pārbaudījumiem- un par to varu izlasīt es, pilnīgi svešiniece paivisam citā galā. Man interesanti vismaz, lai cik slimi (nu nedaudz jau tiešām :D ) tas izklausītos.
Njamsi, es nezinu, vai viņiem šeit tas ir aktuāli, kaut ko pieminēt, uzdāvināt puķi, uzprasīšos, ieminēšos, cik latviešu/krievu vīrieši forši, kā visi nēsājas pa Rīgu pušķiem rokās, kā man gribētos būt tur, nu tamlīdzīgi..;) Jāpieradina!;)
Eh laikam jāpārtrauc te likt komentārus, savādāk jau dzīvē sākšu runāt nepiedomājot ko teikt ko neteikt. Es ar drīz kaut kad zudīšu pavisam prom varbūt ka nepavisam, bet tad jau redzēs. :D Drusku rakstīšanas prasmes ir atjaunotas, un ar to arī pietiek.
nazi, patiesībā būs pat divi, bet to vienu es neskaitu. Otrs ir vispār kosmiska ideja, kurā mani pierunāja ņemt dalību. SIA. Uzradās arī sponsors, tāpēc ar savu naudu baigi neriskēju un šodien pēc ilgām pārdomām piekritu.
Ja visas štelles sakritīs, drīz nodarbošos ar nagu vīlēšanu un uz solāriju iešanu, lūk, ar ko. :D
Nē, nu, es būšu tas kaitinošais priekšnieks, kas maz jēdz no darāmā darba, bet visu lien čolēt. :D