Vecas dzemdētājas

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Nu ja jau te tik daudz par grūtniecēm, tad es sacepos par to šī vakara sižetu, kas būs BezTabu - ka sievietes pārāk vēl dzemdē. bet man līdz diezgan nopietnam vecumam nebija tādas attiecības, kurās radīt bērnus. Tagad, kad 30 gados beidzot ir vīrs un abi mazo diezgan ātri uzčikinājām - vai es vainīga, ka man MA bija? Nu cerams, ka 31 gada vecumā sanāks piedzemdēt pirmo.
Ne man karjera, ne māja, ne mašīna ir pie vainas.
20 gados man vispār džeka nebija...
06.03.2013 19:38 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu un par to bez tabu sižetu. No protams,ka viņi teiks,ka pec 30 ir slikti. Tauta tacu samazinas. Cilvēki brauc ārā. Nē, ta vietā lai radītu cilēkiem apstākļus palikt savā valstī-palielināt algas,attīstīt medicīnu un beidzot domāt par cilvēķiem,nevis savam pakaļām,viņi rāda kkādus tupus sižetus,liek centrā mazu bērnu figūriņas-reklāma pret abortu.
Nu ko es varu pateikt,pie varas sēž idioti un balsojam par tiem idiotiem tikai mes.
07.03.2013 09:06 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Sev esmu uzstādījusi nosacījumu: ja līdz 30 nepiedzemdēšu pirmo bērnu, tad nedzemdēšu vispār.
Ja nav kazai piena, tad nav kazai piena. :D :D :D
07.03.2013 10:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Bet vispār kaut kad sen lsīju zinātnisko pētījumu par šo tēmu! Kopsavilkums- sievietei visveselīgāk ir dzemdēt līdz 20 (jo tad organisms vēl nav līdz galam "pieaudzis", ļoti ātri atjaunojas un savedas kārtīvā) vai pēc 30 (organisms ir līdz galam stabils un vieglāk pārcieš visādas ekstrēmas lietas). Un taisni vecums 20-30, kad lielākā daļa kļūst par vecākiem, tika uzskatīts par bīstamu, jo organisms vēl nav beidzis augt, nav nostabilizējušās daudzas organisma funkcijas u.t.t.

kimbra, tu te tagad ko putro! ja saki, ka vislabak ir dzemdet padsmit gados, kamer vel aug, bet 20-30 ne, jo tad vel nav beidzis augt...nesanak kaut kadas pretrunas??:D kaut kads fufelis!
08.03.2013 21:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits