Donata - piedod, bet tava atbilde ir vienkārši graujoša. To, ko saku, tāpat kā citi foruma dalībnieki, vari ņemt vērā, vari neņemt. Tas, ka manus komentārus, acīmredzot, tver personīgi, nav gluži manas problēmas. Personīgu komunikāciju vispār nevēlos ar tevi sākt, nemaz nerunājot par neesošu vēlmi tev sniegt jeb kādus argumentus, redzot tavu attieksmi. Tu vari turpināt ticēt, ka lēta kafija ir tikai no pupiņām, bez kūdras, man nav nekādas daļas gar to, kur nu vēl par to, ko citi pērk, es ne nosodu, ne slavēju, jo katram ir sava izvēle. Principā, mans komentārs sastībā par kafijas izcelsmi pat nebija nekādi tendēts uz tevi, vai kadu citu. Atvaino, ja nesaglabāju neitralitāti savos komentāros, tādā veidā tevi aizskarot. Jo tiešām izskatās, ka tas tevi uzvilka.
Mani apgalvojumi ir tik pat nekorekti kā ikvienam citi, ne vairāk, ne mazāk. Un, dārgā, Donata, arī strīdēties ir jāmāk, nu nevajag katrā reizē vilkt vecas diskusijas ārā(šeit par vīnu) un interpetēt pa savam. Arī tajā diskisijā mēs visu izrunājām, bet nē, tev ir nepieciešamība to atkal vilkt ārā. Nu, ko es varu pateikt tev? Aplaizi šīs rētas un turpinām līdz pastāvēt bez aizvainojuma.