Situācija sekojoša:
Apmēram mēnesi dzīvoju kopā ar jauno draugu, bet visu laiku tirdīja un bīdīja kaut kas iekšā, kas lika šaubīties par viņu. Prasīju lai parāda, ko raksta brālim, jo tās sarunas slēpa kā kaut ko šausmīgu. Nerādīja un pateica, lai pati čekoju, kad viņš ''aizmirsīs iziet''. Šodien neko speciāli nemeklējot, tikai darot savas lietas, vienā no portāliem atvērās viņa profils (nebija izgājis) un es neko pat īsti nečekoju, tikai paskatijos ar kādiem cilvēkiem sarakstījies, apskatīju dažus profilus no viņējā un viss. Neko nedarīju tur. Puisis pārbaudīja vēsturi un pamanīja to, padomāja, ka visu esmu lasījusi un pētījusi, neko neteica, aizskrēja prom ar tekstu, ka uz veikalu vajagot. Pēc brīža parādās skype un nikns paziņo, ka tas esot viss. Pāris skarbi vārdi un atkal pazūd. Sazvanīt nevar - telefons ir nobrucis. Rīt lido prom.
Uztraucos, jo apslimis ir. Un man viņš patiešām patīk, šķita, ka esmu atradusi ''savējo''.
Pazvanīju arī tuvāk dzīvojošajiem viņa draugiem, saka, ka neesot tur, bet es patiešām nezinu, kur citur varētu būt. Skraidīt pa pilsētu un meklēt ar neprāts. Bet pats tik dusmīgs, ka nenāks drošvien atpakaļ.
Ko iesākt?