Man bija tā, ka tad, kad iepazinos ar savu tagadējo puisi, no sākuma bija tikai simpātijas. Ar laiku daudz kas sāka kaitināt, nepatikt, pēc 3 mēnešu kopā būšanas aizgājām katrs savu ceļu. Pagāja 8 mēneši, kuru laikā tikos ar citiem vīriešiem, bet jutu, ka kaut kas nav kā vajag. Tikai tad sapratu, ka par spīti visam es zemapziņā meklēju kādu, kurš būtu kā viņš. Mēs atkal satikāmies kādā naktī, kad es biju uz izmisuma robežas un viņš bija vienīgais cilvēks, kuram piezvanīju, kura balsi gribēju dzirdēt un kuru gribēju satikt. Kopš tā laika esam kopā. Esmu laimīga, ka viņš spēja mani pieņemt par spīti tam, ka reiz viens no otra aizgājām. Esmu laimīga, ka tonakt piezvanīju viņam par spīti bailēm. Tagad viņš ir mans ideāls, cilvēks, kuru dievinu un mīlu no visas sirds.
Ar šo visu gribu teikt to, ka viss nāk ar laiku. Manā gadījumā bija vajadzīgi 8 mēneši, lai saprastu, ka cilvēks, kurš no sākuma likās pilnīgi nepiemērots man, beigu beigās izrādītos tas ar kuru kopā gribu pavadīt visu savu dzīvi.