Meitenes, kuras puslīdz orientējas smalkajās matērijās!
Kā no enerģētiskā/ezotēriskā viedokļa raugās uz mirušā foto mājās, kur mirušais - populārs cilvēks, kas nav bijis personiski pazīstams dzīves laikā.
Nu, teiksim, kas tāds, kā zemāk - bet manā gadījumā ne interjera dizaina un smukuma pēc, bet tieši kā autoritāte, no kuras smelties iedvesmu. Kā atgādinājums par šī cilvēka paveikto, profesionāli.
Man ir divas Merlinas Monro bildes(mans elks :)), vēlētos arī Mae West bildes(arī mans elks),bet viņu diemžēl nevar dabūt tik viegli. Vēl man ir Merlinas Monro plakāts,bet to vairs nelikšu pie sienas :D Noteikti savu kolekciju papildināšu nākotnē ar dažādām lietiņām no saviem elkiem :)
Mums ir vairaakas budas statujas,tad jau tas arii ir teoreetiski miris cilveeks.
Ai. Es par to censhso nedomaat,,,
Ja tu juuties savaa maajaa labi,tad vissir ok,jo,ja energjeetika ir pamatiigi sabojaata,tu to uz sevis vareesi just,
Pieņemu, ka ir liela atšķirība starp personīgi pazītu cilvēku/tuvinieku un populāru cilvēku visā pasaulē. Manuprāt, nav atgriezeniskās saites t.i. slavenais cilvēks tevi nepazīst līdz ar to nespēj ietekmēt no viņsaules, kā varētu būt ar tuvinieku bildēm. Nu kaut kā tā. :D