Neilgi pēc 15 gadu dzimšanas dienas manu sirdi salauza mana pirmā lielā mīlestība un nostājos uz sliktā puiša ceļa - smēķi, alko, meitenes (daudz) .. biju riktīgs party animal. Nebija nedēļas nogales, kura tika pavadīta mājās. Tas vilkās līdz 17 gadu vecumam, kad sāku macīties Rīgā un neilgi pēc tā sapratu, ka tusētāja dzīvesveids nav priekš manis. Sākās periods, kad diezgan nopietni pievērsos sportam un mācībām (teķi beidzu ar izcilības rakstu). Tai laikā bija patstāvīgas meitenes .. lai arī parasti šīs attiecības ilga tikai 3-6 mēneši, man vienmēr bija kāda, ar kuru kaut kur kopīgi aiziet. 19 gadu vecumā sākās attiecības, kas ilga 2,5 gadus. Pēcāk pašķīros un man bija liela putra galvā - pametu universitāti, aizgāju no vecāku mājām, sāku strādāt un 1.5 gadu gaitā man nevarēja pieskarties neviena sieviete tai skaitā māsas un mamma .. Studēt, protams, atsāku pēc pus gada no attiecību beigām. Tusēt arī netusēju. Tā perioda beigās bija dažas sievietes, kas bija uz pāris randiņiem un viss, līdz satiku savu ilggadējo (5.5 gadi) draudzeni, ar kuru kopā nodzīvojām apmēram 4 gadus. Pagaišvasar katrs devāmies savu ceļu. Pa nākošo pus gadu bija randiņi, sāku iet uz klubiem (bet dejot, nevis koļīt sievietes) paralēli tam visam vēl reizēm tikāmies ar ex un pat mēģinājām vēlreiz, kas bija pilnīgs fiasko. Tomēr tas mani atbrīvoja pavisam no viņas ietekmes pār mani. Nu jau mazliet virs 2 mēneši satiekos ar vienu ļoti jauku sievieti, kuru iepazinu pavisam nejauši:)
Esmu no tiem cilvēkiem, kas nevar būt viens ilgstoši. Jā, kādu laiku tas pat ir nepieciešams - sakārtot domas, pilnveidot sevi, izveidot mērķus, paskriet apkārt .. tomēr man patīk mīlēt un būt mīlētam .. es bez tā nejūtos pilnvērtīgs. Tāpēc varu droši teikt, ka esmu attiecību cilvēks un vientulība nav priekš manis.
Nenožēloju savā dzīvē nevienas attiecības, jo tā bija laba pieredze, lai arī negatīva, tā mani izaudzināja, un katras nākošās attiecības paliek kvalitatīvākas un kvalitatīvākas.