Es pagaidām saskaros ar pavisam citu problēmu- mana vēdera apgramstīšanu no svešinieku puses bez atļaujas lūgšanas. Ne normāli uz veikalu aiziet, ne kafejnīcā pasēdēt. Vīrs jau smejas brīžiem, lai uzlabotu garastāvokli, ka man sejas izteiksme ļoti draudzīga, kas piesaista gramstītājus :D
Bet nu vienalga, ļoti nepatīkami, ja svešs cilvēks pienāk, ne labdien, bet jau roku stutē man uz vēdera. Un tā jau vairākas reizes. Esmu centusies ar humoru izbraukt šādās situācijās, kā atjokojot, ka sākumā jau varēja uz tēju uzaicināt un tad uz "2. bāzi" pāriet, jeb arī esmu tam svešiniekam pretī savu roku uz vēdera likusi un tik pat truli virsū skatījusies līdz attopas, ka roka jānovāc. Šādās situācijās jūtos kā lēts sabiedriskais objekts- netiek ievērota mana privātā telpa. Es neko nesaku, ja kāds no ģimenes locekļiem, draugiem, paziņām man pieskaras. Bet vienalga, ir jāpajautā! Es taču neeju pa ielu un negrābjos cilvēkiem kājstarpē!
Tā pat arī es vēlos, lai tiek respektēta mana bērna privātā telpa. Nu paskatīsies kāds, labi, nenoslēpšu es to bērniņu, lai jau papriecājas, kam vajag. Tomēr bez atļaujas, ja kāds bāzīs savu seju iekšā ratos, vai aiztiks, mans pacietības mērs būs pilns!