Sakiet, vai jūs lietotu hormonu tabletes, lai cīnītos ar pumpām uz sejas?
Jāatzīst, ka esmu diezgan aizspriedumaina pret OK, bet iespējams tādēļ, ka man ir pārāk maz informācijas par to. Tādēļ arī vēlējos iegūt vairāk informāciju par šo un uzzināt citu viedokļus un pieredzi pirms nākamreiz dodos pie ginekoloģes.
Šodien biju pie ārstes un likās, ka viņa ļoti gribēja izrakstīt man kādas no tām hormonu tabletēm, jo iespējams hormoni pie vainas manām pumpām uz sejas. Jā, es jau vairāk kā 10 gadus mokos ar šo problēmu. Ok, man, protams, iedeva nosūtījumu uz analīzēm, lai redzētu, vai vaina ir hormonos.
Bet, ja izrādīsies, ka tā tas ir, vai tiešām hormonu tabletes palīdzēs? Vai tad nav tā, ka tās visas tabletes sakārto hormonus uz to brīdi, kamēr tās dzer? Es taču visu mūžu netaisos dzert zāles. Un vai tomēr nav pārāk daudz blakusparādību šīm tabletēm?
Es tiešām vēlētos iegūt vairāk informāciju, lai būtu zinošāka nākamreiz, runājot ar dakteri. Citādi šodien es biju diezgan apstulbusi, kad viņa ieteica man sākt dzert OK, pat īsti uzreiz nezināju, ko jautāt. Vairāk mani interesē tieši šī OK lietošana pumpu sakarā, nevis ar primāro mērķi izsargāties.