+, jo te var piereģistrēties ar vienu un to pašu lietotājvārdu, tā kā visādus brīnumus var sagaidīt.
Bet par tēmu runājot, man nemaz prātā tāds jautājums neienāktu-skūt vai neskūt, ja pirktu caurspīdīgu apakšveļu, tad tas ir visai loģiski, ka ir jāsakopjas, cik daudz katra sev skuj, vaksē nost ir pašu darīšana.
Ajk, tu mūžs. kā gribi, tā dari.;)
Uzlaiko veļu un ja tev nepatīk,kā izskatās - noskuj. Ja ikdienā neskuj, tad hz vai caurspīdīga veļa nosaka,ka obligāti jāskuj.
Kā pašai ērtāk.
Noteikti dikti skaisti izskatās, kad tāds kušķis lien ārā no veļas, daile, ko lai saka. Bet jā, zinu vienu mākslinieku, kam tikai tādas patīk, tā kā.. :)
pati sevi nevaru iedomāties spalvainu, jo man kā uzaug kādi 2mm ir tīrās mocības. var teikt, pat jākasās kā vecim. :D
bet, ja ir ērti un nav ielaisti nekādi "mūžu meži", lai iet! ;)
Leksīgā:
pati sevi nevaru iedomāties spalvainu, jo man kā uzaug kādi 2mm ir tīrās mocības. var teikt, pat jākasās kā vecim.
......
Tāpēc, ka tie 2 mm, tāpēc arī jākasās. Būtu dabiskā garuma, nekas neniezētu. :D
Bikin zonā apmatojums ir domāts lai pasargātu maksti no viskaut kā, bet tā kā vars nestaigājam pliki un nedzīvojam alās, bet mazgājamie sikdienā un nēsājam apakšveļu tad tam apmatojumam vairs nav nozīmes un principā tas nav nepieciešams. P