paštonējošais vs solārijs

Reitings 80
Reģ: 03.03.2013
kuru jūs labāk izvēlaties?kapēc?

un paštonējošais ir tikpat kaitīgs kā solārijs?
03.03.2013 20:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
_pari, nu mugurai jāņem palīgā kāds mazais draudziņš, es nezinu kā citas, bet es sev muguru apsmērēt nu nevaru iegrozīties, laikam neesmu tik lokana! :D

Es parasti sāku ar kājām un uz augšu, otrajā posmā seja/kakls/dekoltē (es lietoju paštonējošo for face & body, bet var pirkt arī atsevišķi), tad smērēju rokas, tad paņemu Biodermas ūdenī samitrinātas vates plāksnes un noslauku plaukstas un ādu ap nagiem, starp pirkstiem un pašus nagus, lai neiekrāsojas dzelteni. Un tad, jau palīgā nāk muguru iesmērēt.
04.03.2013 13:13 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja ir tikts pāri neveiksmei ar pirmo paštonējošā iedarbības efektu, tad nākamā pļeķošanās sākas, kad iet nost. Pamatā jau pēc pāris dienām - tas man šķiet ir nekontrolējamāk.

Kaut kad, kad nodarbojos ar paštonēšanos, vienmērīgu iedeguma efektu bez pleķiem varēja uzturēt, katru dienu dušā kārtīgi mazgājoties (ar švammīti beržot ādu) un pēc katras dušošanās vai katras otrās atjaunojot.
Bet tas daudz laika prasa - manuprāt čakarīgi.
04.03.2013 13:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ak jā, var izmantot īpašo cimdiņu, bet es vēl to neesmu nopirkusi, pagaidām mani apmierina kā ir.

Es gribu iegādāt St. Moritz "dzēšgumiju" paštonējošajam. Ķipa tāds šķidrums, kas var noņemt paštonējošo līdz pat 6h pēc uzklāšanas!!!!
04.03.2013 13:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā, izklausās laikietilpīgi. Laikam vien būs jāstaigā bālai. Bet man ir veicies, esmu no dabas ar vieglu iedeguma efektu :D
04.03.2013 13:18 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Donata
Rekur viens eksemplaars ar salmiem galvaa. Vieniigais arguments pret solaarija kaitiigumu - kas vispaar muusdienaas ir nekaitiigs?
Tev tavaas solaarija apmaaciibaas skaidroja kursh kreems pasargaa no aadas veezha, ko izraisa solaarijs?

Nu ja tev tik ļoti nepatīk un ir paranoja dabūt ādas vēzi, tak neej uz solāriju, kas tev liek.

Tavai zināšanai saule mūzdienās ir dāaudz kaitīgāka nekā solārijs. Tad jau varbūt uzskati, ka salmi galvā ir tiem, kas vispār uzturās saulē??

Ja esi vesels un ar samdzenēm galvā, proti nestaigā uz solāriju pārspīlēti bieži, lieto aizsargkrēmus un neej uz solāriju, ja tev ir kādas ādas problēmas, vai dzimumzīmes,ko neesi pārbaudījusi pie ārsta (kuras tādā gadījumā starp citu arī saulē nevar gozēt īpaši), tad ādas vēzi nesaķersi, ja vien tāds nebūs tavs liktenis.

Un tā arī ir ka mūsdienās bez maz vai viss ir kaitīgs, un no visa var dabūt vēzi. Kur tik lasi, no tā vēzis,no šitā vēzis u.t.t.
05.03.2013 16:06 |

Reitings 12
Reģ: 05.03.2013

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pēdiņ, man liekas, ka donata gribēja teikt to, ka tas ir stulbi kā pretargumentu izmantot "tāpat viss taču ir kaitīgs". Tāpat kā tajā kažokzvēru diskusijā "ja nepalīdzi visiem, tad labāk nepalīdzi nevienam, liekule"

Par tēmu:
ja manā garderobē būtu tikai melnas drēbes, tad droši vien izvēlētos ķēpāties ar krēmiem. Ja gaišas (uiii, cik slikta pieredze pašai), tad solāriju.

Man, piemēram, ir ļoti gaiša āda. Lai cik es 9. klasē nebūtu cepinājusies solārijā, es nekad nekļuvu baigi brūnā. Paštonējošos varu uzlikt bez pleķiem, bet slinkums ņemties. Un vispār tagad es dzīvoju valstī, kur visi toč ir tumšāki par mani. Tad nu man pat patīk tagad izcelties - bāla āda, zilas acis, blondi mati, tāda riktīga āriete :D:D Tik cik iedegu vasarās, tik iedegu - neeju vairs speciāli cepināties, vienmēr lieku krēmus ar augstu spf, mitrinu ādu un man tiešām šķiet ka mana āda ir labāka nekā agrāk
05.03.2013 16:50 |

Reitings 1
Reģ: 10.08.2009
Esmu apmeklējusi solāriju pāris reizes.. nekā kaitīga nesaskatu mazās devās.. protams, ja ietu reizi nedēļā, tad uz 30 gadiem būtu izžuvusi.. paštonējošos nelietoju, jo nepatīk tas, ka nekad neuzklāju tā smuki un vienmērīgi.. vairāk jau paļaujos uz vasaru un dabisko iedegumu.. :)
05.03.2013 16:58 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
es lietoju bio2you pašiedeguma losjonu, šo - http://www.bio2you.lv/lv/produkti/organisks-pasiedeguma-losjons.html

esmu kategoriski pret solāriju, jo pagājušā gada pavasarī pietika pirms pasākuma pāris reizes aiziet cepināties solārijā, iedzīvojos ādas problēmās un visu mūžu, vasarā nostaigāju pleķaina, dabīgā saule pleķus neaizsauļo!!

uzklājot šo 2,3x pirms pasākumiem, skaists iedegums, bez pleķiem :)
05.03.2013 17:05 |

Reitings 133
Reģ: 08.02.2013
Kādreiz lietoju paštonējošo, bet lai viņu lietotu ir jāmak pareizi uzklāt, turklāt pēc pāris dienām tikuntā parādās pleķi un nav tik vienkārši nomazgāt, tapēc labāk izvēlos solāriju un iedegums ir viendabīgs, bez pleķiem.
05.03.2013 17:11 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ik pa laikam aizeju uz solāriju, neregulāri, bet tā priekam sev, sasildieties, pasauļoties, tik nekad ilgāk par 10min neeju
05.03.2013 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits