Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kopdzíve + 1 liekais

Reitings 3
Reģ: 31.01.2013
Sveiki, meitenes!

Man ir probléma, tá ir jau apméram gadu. Párvácos dzívot pie drauga uz Angliju. Zinaaju,ka pie vina iiree istabu draugs. Pagaajusaa gada augustá pie vina paarvaacos dziivot pavisam. Man likaas, ka tas vina iirnieks jau ir izvaacies, reizeem tik ieskreeja uz 5 minuuteem. Man likaas, ka tas jau noziimee, ka vins izvaaksies, un reiz, saprot, ka mans draugs veelas dziivot ar mani.. Bet nee!!

Iirnieks (mana drauga draugs) izskiiries no draudzenes un sáka dziivo atpakal.. nu jau pus gadu.
Mans vírietis ípashi par to neko nesaka, viss esot normáli...Nezinu,ko darít. Es vinam teicu,ka tá vairs negribu dzívot, bet vins neko........

Es saprotu, ka tá ir mana vaina ,ka ievácos pie drauga,kamér vina draugs tur dzívo..
Domáju meklét citu vietu.
Ko jús darítu sádá situácijá? Nav jauki, katru vakaru párákt májás ,ka tur káds resns kuilis jau sézh!
Man skiet, manam draugam par nákotnes domám ,vienalga
03.03.2013 04:18 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Vai tad jums istaba tik viena?
Vienu cilvēku jau nav traki paciest, traki būs,kad šis vēl kādu čiksi līdzi atvilks :-D Protams, es nezinu cik tas draugs pats par sevi kaitinošs. :-D
Bet,ja tik ļoti traucē, tad dod mājienus,ka viņš traucē.
03.03.2013 07:00 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Kādu brītiņu dzīvoju ar puisi un viņa 2draugiem. nē,paldies. i es nelaimīga, i puisis labāk ar viņiem un nesaprot kpc es pukstu un neesmu laimīga!
03.03.2013 08:35 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Ir bijušas situācijas, kad vairākas naktis pēc kārtas pie mums kāds paliek. Nuuu, teikšu kā ir, es nejūtos ērti. Ok, vienu nakti - divas, ja paliek - nav problēmu, bet ja mūsu māju sāk uzskatīt par viesnīcu, tad mani tas sāk tracināt.
Šobrīd drauga radinieks paliek pie mums, jo lielpilsētā ir darīšanas. Viņš grib vakaros iedzert, tusēt, naktī no lielās istabas skan mūzikas kanāli un mums jāklausās skaipa sarunas, bet mēs ar draugu esam pieraduši, ka mājās ir miers un klusums - forši nav. Tāpēc gaidu rītdienu, kad paliksim atkal divi.
Es Tavā vietā runātu ar draugu, pastāstītu - kā jūties.
03.03.2013 09:32 |

Reitings 8272
nu anglijā tā ir, ka grūti jau ir dzīvot divatā, kuru nu vēl vienam. par to esmu daudzkārt dzirdējusi.
neesmu nevienā pusē. nav jauki ar vēl kāud cilvēku kopā dzīvot, bet nu, kā tu justos, ja tava draudzene tev lūgtu patvērumu? varbūt arī viņa draugs palīdz rēķinus nomaksāt un viņam tā ir vieglāk? bet nevar arī tik demonstratīvi aiziet. ja es būtu tava puiša vietā, tad ļautu tev iet dzīvot, kur tu gribi, ja jau tev tā tīk un vari bez pārdzīvojumiem tā darīt.
varbūt pajautā, kāp[ēc draugs viņu tik ilgi tur savā dzīvesvietā? varbūt ir lietas, par kurām viņš nestāsta?
04.03.2013 09:15 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Jā,es arī esmu dzirējusi,ka dzīvot vienam vai divatā Anglijā ir ļoti dārgi,tāpēc daudzi īrē istabas vai kopīgi ar draugiem dzīvokli,māju.Par to ir jārunā un tad jau abi izdomāsiet kā rīkoties. :)
04.03.2013 10:55 |

Reitings 3
Reģ: 31.01.2013
Paldies ,meitenes par atbildém.
Vins ir brits,kurs dzívo savá májá un izíré istabu draugam.
Man jau pa daudz ar to visu paciest...
Es vinam pateicu: ''es domáju írét kaut kur istabu netálu, jo man nepatík, ka tavs draugs dzívo te.''
Vins atbildeeja, vai es nevarot pagaidiit, bet es jau saciiju,ka man par daudz..
Un tad vins teica, nu buus beediigi, ja Tu aiziesi citur.

Vins vairaak ruupejas par savu iirnieku ,nekaa par mani?? Esmu tik dusmiiga un reizee beediiga
06.03.2013 03:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Aceriza, 'ja sāki teikt, ka pārvāksies dzīvot citur, vajadzēja rēķināties ar to, ka ir iespēja, ka viņš Tev ceļos nelūgsies, lai paliec...
06.03.2013 07:21 |

Reitings 8272
Aceriza- beidz būs tik kaprīza!!! ilgi viņš tev neizdabās!! un tad tu varēsi kost pati pirkstos vai arī viņš tev nemaz nav svarīgs, bet tu gribi, lai viņš tikai tev danco pakaļ. tu nevarēji pajautāt, cik ilgi tev būs jāgaida? varbūt viņš par to īres naudu grib kko nomaksāt vai nopirkt, bet tu te skandālus taisi. tu neizīrētu istabu draudzenei, ja tev būtu māja un viņai nebūtu citur, kur iet?
06.03.2013 10:59 |

Reitings 13628
Es nedzīvotu vienā dzīvoklī ilgstoši ar svešu cilvēku. Un, ka katram sava istaba, tak vienalga traucē.
Un, ja vīrietis tā atbildētu, tad kopā ar viņu nepaliktu. Lai dzīvo tad kopā ar savu labāko draugu.
Var jau uz kādu laiku (max nedēļa vai 2) izmitināt savā mājā, lai cilvēks nepaliek uz ielas, bet ne jau tā, ka tagad dzīvosim trijatā ilgi un laimīgi.
06.03.2013 11:04 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es uzskatu,ka pārim ir jādzīvo atsevišķi. okej, uz laiku izmitināt kādu, bet nejau ilgtermiņā...
Kas tad tās par attiecībām?
06.03.2013 11:07 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kopā tač jautrāk :D
06.03.2013 11:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits