Lai nebūtu, kur pieksīties:
Zaptesburkai
Adrese: http://cosmo.lv/forums/topic/134976-stils/?sort=ASC&pnr=8#_=_
Dārgā Zaptesburka!
Man ir radušās nelielas pārdomas saistībā ar Tavu neseno man adresēto vēstījumu. Lai izvairītos no pārpratumiem un foruma pozitīvās mikrofloras pasliktināšanās, izlēmu izklāstīt Tev savu nostāju šajā vēstulē.
Pirmkārt, attiecībā uz it kā Tev adresēto komentāru, kurā tika iekļauts Tavs citāts, varu piebilst, ka šis citāts, kas, piekritīsi, atspoguļoja vairāku foruma dalībnieču viedokli, likās trāpīgākais un man ērtākais, lai attainotu savu krasi pretējo viedokli par šo tēmu. Man, kā cilvēkam, kurš kopš tīņu gadiem ir piederējis dažādām subkultūrām, nav nekas iebilstams ne pret vienu no subkultūru, kas pastāv mūsu sabiedrībā.
Ja runājam par to, ka, manupāt, daļa foruma dalībnieču pārāk "uztraucas" par to, ko velk citu subkultūru pārstāves, kas it kā ir "nozagušas" sev neraksturīgās subkultūras stila detaļas, līdz ar to aizskarot citu godu, tad varu Tev teikt, ka šī doma man ienāca pratā lasot Tavus un citu foruma dalībnieču komentārus, kuros tika minēti tādi vārdi kā: "man besī, ka", "jūtos aizskarta, jo", "tas ir tacinoši".
Kā pēdējo iemeslu man vērsties pie Tevis šādā formā varu minēt Tavu absolūti muļķīgo aizrādījumu par nepareizu vārda "tu/Tu" rakstību. Atļaušos atgādināt, ka vārdu "tu", kā arī "jūs", rakstību ar lielo burtu nosaka šis gramatikas likums: "Vēstulēs, iesniegumos, ielūgumos vienskaitļa un daudzskaitļa II personas vietniekvārdus raksta ae lielo sākuma burtu". Tādējādi Tavs aizrādījums kļūst lieks.
Jauku vakaru, Ance!
Tādā un tādā vietā, 2013. gada 2. martā