Vispār mani nedaudz aizvaino tā spaiku mode saldajām meitenēm tagad. Visu laiku spaikiem bija asociācija ar metālistu/alternatīvo stilu.
tā spaiku mode saldajām meitenēm tagadnav jau runa par subkultūrām, bet gan par to, ka - tizla tieši tā viņu attieksme, ka viņas paņem kaut kādu vienu lietu un tad pēc tam iedomājas, ka ar to ir tik īpašas. Jo gribas jau viņām būt savādākām - tikai tā patiesi atšķirties no bara bail. Tas ir tas, kas kaitina nedaudz, ka kaut viņas iedomājas, ka ir baigi alternatīvas un drosmīgas, ja nēsā tos spaikus. Protams, saskaņojot ar savām klubu drēbēm vai citām "klonu" (kā visas pēc viena parauga ģērbjas) lupatām, lai taču pārējie stilīgie draugi nepadomā, ka viņas patiešām piederētu kādai dīvainai grupai.
Tas ir tas, kas kaitina nedaudz, ka kaut viņas iedomājas, ka ir baigi alternatīvas un drosmīgas, ja nēsā tos spaikus. Protams, saskaņojot ar savām klubu drēbēm vai citām "klonu" (kā visas pēc viena parauga ģērbjas) lupatām, lai taču pārējie stilīgie draugi nepadomā, ka viņas patiešām piederētu kādai dīvainai grupai.
Es esmu pilnīgi droša, ka meitenes, kuras valkā spaikus nedomā, ka nu gan būs baigi alternatīvās. Spaiki ir tāds pats aksesuārs kā jebkurš cits...
Jo gribas jau viņām būt savādākām - tikai tā patiesi atšķirties no bara bail.