Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Stils

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
Sveikas!
Gribēju uzzināt pie kāda stila veida jūs piederat?
Tas saskan ar jūsu raksturu?

Par sevi sakot, esmu romantiskā stila piekritēja. Patīk viss sievišķīgais, caciskais utt. Kā arī patīk elegantums, izsmalcinātība un mazliet arī kkas no skolnieciskā stiliņa. Bet galvenais, lai šī stila apģērbi ir ērti un piestāv.
Raksturā pilnībā atbilst man. Esmu mierīgais tips, ar nelielu elegantuma piesitienu un romantisma šalku.. :)

02.03.2013 19:16 |

Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Tā kā esmu dāma no augstākajām aprindām, mans ģērbšanās stils ir tāds, lai ikviens uzreiz saprastu, ka esmu eleganta, izsmalcināta un nāku no sabiedrības augstākā slāņa.
Kleitas, kostīmi no smalkiem audumiem,tērpam pieskaņota cepure, somiņa un, protams, cimdi, ir katras īstas lēdijas stils. Un es esmu īsta lēdija. Pārējie mani apbrīno un apskauž par prasmi tik labi izskatīties.
04.03.2013 14:57 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ģērbjos visādi, nav man noteikta stila. Ir tikai viena lieta ko es vienmēr ievēroju - viss ir saskaņots. Es pat matu gumijas krāsu ar zeķbiksēm saskaņošu, nagu laku ar rāvējslēdzēju utt :D Vai arī visa vienkrāsaina un tad kaut kas, kas izceļas.

Es nezinu, kurās ārzemēs jūs dzīvojat, bet Latvijā pavisam noteikti māk ģērbties. Vismaz salīdzinot ar manu Francijas galu. Šeit meitenes ģērbjas kā lupatas, viss ir brūnā vai melnā krāsā, un nevis tā smuki melns un brūns, bet novalkāts bezformīgs apģērbs - lupata. Arābenes cenšas ģērbties kā cacas, bet nu tik ļoti fail prasti, sanāk tādas cacīgas urlas :D. Turklāt francūzietes nemāk raustīt uzacis un krāsot acis. Un es pat nedzīvoju nekādos pāķos, liela forša studentu pilsēta.

un vispār es te runāju tikai par lielu daļu. Ir arī tādas, kas māk ģērbties ļoti, ļoti labi.

Un pilnībā piekrītu šim
Vācijā un Francijā visgaumīgāk ģērbjas vecumā no 40-70, jo algas un pensijas to atļauj
sievietes gan māk ģērbties ļoti, ļoti labi.

Kad es šovasar biju Latvijā, man tā patika noskatīties, cik ļoti smuki meitenes ģērbjas. Un vai nav vienalga, ka visām +/- viens stils? Taču tik smuki. Visas tādas koptas un glītas
04.03.2013 15:31 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Man ir aptuveni šāds stils:
ikdiena

nopietnākas tikšanās

ballītes

vasarā pa āru

tāds neliels ieskats :)
04.03.2013 15:49 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Kaitiņa ielika pirmo bildi, kur ir iistaa kazokaadas apkakle jakai, lai paraadiitu piemeeru savam geerbshanaas stilam. Njaa, lai dziivo liekuliiba un divkosiigie dziivnieku miileetaaji. Buutu uzreiz pateikusi - gribu kazoku, bet nespeeju to atljauties, taapeec nolikshu gar zemi visus paareejos kazjoku miileetaajus.

Kā Tu zini, ka tā ir īstā kažokāda? Es parādīju savu stilu, mīļā sirds, ja Tu nezināji, tad mūsdienu tehnoloģijas ir tik augstas un spēj paveikt neiespējamo, ka pat mākslīgā kažokāda ir ļoti līdzīga īstajai un ir ļoti grūti atšķirt, pat pieskaroties un paglaudot. Protams tā arī maksās līdzīgi īstajai. Man ļoti žēl, ka Tavas melnās, ar spaikiem sadurstītās smadzenes to vēl nav atklājušas, lol. Es paraudi stūrī, pagriez vēnas un ko tik vēl jūs tur nedarat, varbūt paliks labāk.
05.03.2013 19:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kā Tu zini, ka tā ir īstā kažokāda? Es parādīju savu stilu, mīļā sirds, ja Tu nezināji, tad mūsdienu tehnoloģijas ir tik augstas un spēj paveikt neiespējamo, ka pat mākslīgā kažokāda ir ļoti līdzīga īstajai un ir ļoti grūti atšķirt, pat pieskaroties un paglaudot. Protams tā arī maksās līdzīgi īstajai. Man ļoti žēl, ka Tavas melnās, ar spaikiem sadurstītās smadzenes to vēl nav atklājušas, lol. Es paraudi stūrī, pagriez vēnas un ko tik vēl jūs tur nedarat, varbūt paliks labāk.

Vienmeer var atskirt iisto no neiistaas, lai cik laba kvalitaate nebuutu. Lai gan, ja nav bijusi saskarsme ar kazokaadaam, var viskautko iesmeereet. Varbuut tu pati neesaa kaadu made in china sunjaadas vestiiti, domaajot, ka taa ir sinteetika. Par raudaashanu stuuros un veenu grieshanu neizteikshos - sasmiidinaaji kaartiigi.
05.03.2013 19:47 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Nu, gan jau, Krista, ka humpalās neatradīsi mākslīgo kažokādu, kuru nevar atšķirt no dabīgās.
05.03.2013 19:53 |

Reitings 9169
:D :D :D Veel vairaak sasmiidinaaji. Tev laba humora izjuuta.
05.03.2013 19:54 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
mans stils ir ļoti tuvs Dio stilam :)
sievišķīgs :)
man patīk kleitas,augsti papēži,divas saulesbrilles,reizēm lakatiņi,smalkas rotas.
05.03.2013 19:58 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es piekrītu, ka lielākā daļa latviešu ģērbjas ļoti vienkārši, jo cilvēkiem vienkārši nav naudas. Un tie, kuriem ir nauda, parasti tiešām pārvietojas ar auto, iepērkas Sky un apmeklē dārgus pasākumus. Bet jaunas meitenes gan ģērbjas diezgan stilīgi - katrai jau, protams, tas stils ir cits, bet var redzēt ka pārdomāti.
05.03.2013 21:20 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
viegls hipijs
dažreiz, kad uznāk, roķīgāks vai arī elegantāks
05.03.2013 21:33 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
viens gan man stilā paliek nemainīgs - garās plecu somas.

Ļoti, ļoti neērti jūtos šādās
05.03.2013 21:46 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Ir daudz sievietes bezgaumības kalngals, šeit ieliktie foto ir viņu sapnis, skapī ir lētas drēbes, kas ir ražotas Ķīnā kā masu prece.
05.03.2013 21:56 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Par tām kažokādām - man, piemēram, nepatīk pēc idejas, tāpēc arī mākslīgas negribētu vilkt. Apavi gan man daži ir ādas, bet tieši tāpēc, ka man - diemžēl - trūkst līdzekļu, lai varētu atļauties labus un smukus sintētiskos. :D
Pieņemu, ka ar kažokādām varētu būt līdzīgi - ka kvalitatīva imitācija ir grūtāk dabūjama rokā, nekā dabiskais materiāls.

P.S. - kas vainas humpalām? Par to tagad jākaunas, ja cilvēki nevar atļauties iepirkties baigi firmīgajos veikalos? Manuprāt, humpalas ir labs variants, kā dabūt ittin labas un kvalitatīvas drēbes, ietaupot naudu.
Un visiem ekoloģiski domājošajiem jau nu vēl vairāk vajadzētu tieši humpalas atbalstīt, jo, lietojot tās drēbes atkārtoti, tiek radīts mazāk atkritumu un ietaupīti dabas resursi.
05.03.2013 22:08 |

Reitings 9169
Un visiem ekoloģiski domājošajiem jau nu vēl vairāk vajadzētu tieši humpalas atbalstīt, jo, lietojot tās drēbes atkārtoti, tiek radīts mazāk atkritumu un ietaupīti dabas resursi.

Ir viens aspekts, kas mani ljoti, ljoti kaitina tajaas humpalaas un taapeec taas neatbalstu. Humpalaam ir jaabuut bezmaksas vai taadaa cenaa, lai segtu savu pashizmaksu, nevis lai uz taam pelniitu, kaa tas parasti notiek. Savaadaak sanaak, ka es nevis atdodu savas dreebes truukumcieteejiem, bet gan paliidzu kaadam bezgodim kljuut bagaataakam, kad sagatavoju pacinju sarkanajam krustam.
05.03.2013 22:53 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
krista nezinu kā ir jums Kanādā,es varu salīdzināt tikai UK ar LV. Bet varu teikt vienu,ka UK humpalas ir daudz kvalitatīvākas un salīdzinoši lētākas,kā LV piedāvājums. (tas par to peļņu)
05.03.2013 23:09 |

Reitings 9169
Kanaadaa man uzsit dusmu konkreetaako! Cenas ir taadas, kaa var nopirkt leetajos apgeerbu veikalos jaunas dreebes un izmaksas vinjiem ljoti zemas, jo lielaako dalju darba padara briivpratiigie bez atliidziibas! Turklaat vinji lepojaas veel ar to, ka paardod saziedotaas dreebes uz nabadziigaakajaam valstiim un ka taadaa veidaa sponsorizeejot nabadziigaako valstu biznesmenju veiksmes staastus.
05.03.2013 23:17 |

Reitings 71
Reģ: 29.01.2009
Esmu vēl viena, noteikta stila meklējumos, visvairāk patīk minimālais stils, tīras līnijas. Ļoti patīk vienkārša piegriezuma kleitas, bet ziemā retāk uzvelku.

Par Itāliju, iespējams arī Franciju, to ka ap 40 sāk ģērbties labāk - nedomāju, ka gaumei, stilam ir tik liels sakars ar naudu, drīzāk viņas daudz ilgāk jūtas kā jaunieties, lai gan jau ir ap 30 un pluss gadi un tad attiecīgi arī ģērbjas.

Nepatīk, ka Itālijā nenormāli daudzas velk legingus ar īsiem džemperiem un LV viltotās somiņas ir redzamas uz ielām biežāk nekā Rīga.
05.03.2013 23:30 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012

01.04.2013 10:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits