Sveikas!
Parasti es ar savu partneri iztiekam bez prezervatīva, jo baidāmies, kad viņš var saplīst vai notikt kas neparedzēts (tas laikam tādēļ, ka vairums viņa draugiem un manām draudzenēm, ir bijušas problēmas ar prezervatīviem, tie pārplīst utt. ). Vakar nodarbojāmies ar seksu, netikām līdz brīdim, kad viņam noies, jo nolēmām neturpināt. Tad nu tā palika, kad pie vēlamās baudas tiku tikai es, bet viņam tā "galējā" bauda nebija. Tas nozīmē, kad viņam nenogāja vispār. Pēc seksa abi uzvilkām apakšveļu. šodien draugs savās apakšbiksēs ieraudzīja mazu baltu pleķīti. Tad nu tagad ir tā, ka abi nu satraucamies, kas nu būs. Draugs ir pilnīgi pārliecināts, ka viņam nenogāja, bet pastāv tas stulbais risks, ka tomēr varbūt ..
Arī es domāju, ka nekā nebija, bet tomēr iekšēji tā trauksme! Man pēc 8 dienām vajadzētu būt mēnešreizēm , itkā jau varētu līdz tām pagaidīt un tad jau redzēšu, kas un kā, bet gaidīt varbūt nebūtu prātīgi. Esam aizdomājušies par to "avārijas tableti" , tablete maksā 12ls un jāiedzer 3dienu laikā. Tagad domas dalās. Gaidīt līdz mēnešreizēm 8 dienas, vai maksāt 12ls par "avārijas tableti". Iemesls kāpēc negribam viņu pirkt, ir tāds, ka esam pārliecināti, ka nekā nebūs, taču .. pastāv taču tas risks.
Ah, varbūt esmu par daudz sakreņķējusies un apjukusi, nezinu ko iesākt.
Varbūt jūs varat ko ieteikt? Un lūdzu bez asiem, dzēlīgiem viedokļiem, ta esmu jau nomākta. Ah.