ļoti mazas krūtis.. bez krūštura?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Jautājums it īpaši meitenēm ar ļoti mazām krūtīm(70A, AA...)..

Piemēram es - visu mūžu esmu uzskatījusi sevi par savā ziņā nepilnīgu. Uzvelku tos krūšturus, izvairoties no lieliem polsteriem, un tik un tā īpaši tas neko nemaina. Tāpat var redzēt, ka nav pat B izmērs. Tāpēc šovasar domāju saņemties un pieņemt sevi tādu, kāda esmu un vilkt kleitas bez krūštura.

Esmu pietiekami veca, lai zinātu, ka lielākas krūtis man nespīd. Un operācijas nekādas arī nevēlos. Esmu diezgan tieva un nevarētu teikt, ka izskatos briesmīgi bez krūštura, bet krūšu dēļ resna palikt arī nevēlos.

Jautājums ir- ko jūs domājat par sievietēm, kas krūšu rajonā nav apdāvinātas un nevelk krūšturi? Vai jūs tā darītu? Vai jums ir kauns par mazo krūšu izmēru (ja tāds ir)?
01.03.2013 23:44 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
Man, piemēram, nav iebildumi, ka otrai pusītei ir mazas krūtis ( labāk tādas, nekā D ) ;)

tākā, zodu augšā! ;) Ir pat citiem džekiem fetišs uz to :)
02.03.2013 16:42 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
piemēram : http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/4648/septinpadsmitgadiga-rumanu-tenisiste-velas-samazinat-krutis , šī sportiste samazināja krūtis, jo tās viņai traucēja ! :D
02.03.2013 16:46 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Anna Kareņina, es speciāli neesmu meklējusi, googlē atradu par tāda krūštura esamību :D
Parādījās cerība kādreiz nēsāt pliko muguru/mežģīņu kleitas (l)
02.03.2013 16:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaapeec katra shaada veida diskusija beidzaas ar to, ka atrodaas bars, kursh noliek D izmeera kruutis?
Pirmkaart, autore jautaaja par mazaam kruutiim un kruushtura neneesaashanu, nevis vai D izmeers ir forshi.
Otrkaart, Maate Daba meedz ieveerot proprocijas un lielaakoties sievieteem PIESTAAV vinju kruushu izmeers, lai kaads tas nebuutu.
Treshkaart, lielas kruutis var arii nemaz nekaraaties liidz pat 50 gadu vecumam. Manaa gimenee tam ir piemeeri. (veelaak ja nokaraajaas, paliek vienalga) Un esmu redzeejusi A izmeera kruutis karaajamies, tas ir veel beediigaak, nekaa ja karaajaas C izmeers.
Ceturtkaart, visi mani viirieshi ir vienmeer bijushi kaifaa no mana D izmeera un ir teikushi, ka man ir idealaakaas kruutis, kaadas jebkad ir redzeetas - stingras, staavoshas, ar skaistu formu un apjomiigas. Nav taa, ka viirieshiem patiktu tikai mazas kruutis, daudzi ir sajuusmaa arii par videeja un liela izmeera kruutiim, galvenais, lai ir stingras un sievietei piestaaveetu.
02.03.2013 16:54 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
krista - nevajag uztvert tik personīgi, neviena jau konkrēti neatsaucās uz tavā krūtīm. ;)
02.03.2013 16:56 |

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
bet tomēr ir jāpiekrīt tam, ka ir smieklīgi dažreiz palasīt kā AAAA krūšu izmēra īpašnieces,kam principā vispār nav krūtis, šausminās par D izmēru un noliek. Nespīd jau cauri skaudība, nē nemaz :D :D tas tā novērojums no malas :D
02.03.2013 16:59 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Hmm, drīzāk D izmērs reflektē savas domas, ka kādam skauž, jo vispār neredzu iemeslu, kāpēc vajadzētu skaust otra krūtis. Katrs dzīvo savu dzīvi, kaut ko izsakās, bet nav jau viss tik jūtīgi jātver, visas krūtis, kuras ir veselas, ir skaistas.
02.03.2013 17:04 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Beatrise, ko lai tur apskauž? To, ka tādām sievietēm itin bieži ir grūtības atrast apģērbu? Ļoti bieži ir redzētas kuplo krūšu īpašnieces, kuru blūzītei starp pogām veidojas "lodziņi", ļaujot novērtēt ne tikai viņas krūšturi, bet arī pašas krūtis. Katram izmēram savi plusi un mīnusi, nevajag pieminēt skaudību
02.03.2013 17:06 |

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Nu tad lai tās, kam ir AAA priecājas par savām "krūtīm" jo viņas taču ir veselas. iesaki :D
02.03.2013 17:07 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
krista - ar to tas beidzas tāpēc, ka, diemžēl, daļa sabiedrības uzskata, ka "jo vairāk, jo labāk", ka mazo krūšu īpašniecēm ajadzētu nolīst kādā tušā alā un nomirt, žēli raudot par to, cik viņas nepilnīgas. Tāpēc arī šādās diskusijās parādās tas pretējais viedoklis.
Personīgi es uzskatu, ka gan lielas, gan mazas krūtis var būt smukas. Bet, kā jau teicu, sev lielas nekādā gadījumā negribētu.

Beatrise - nezinu, kur Tu tur saredzi skaudību? Man ir A izmērs. Un - nē, man neskauž, ka citām lielākas. Sev tādas es negribētu. Tāpēc - vari jau novērot no malas, taču - neiedomājies, ka visiem uz pasaules noteikti ir tieši tādas vērtības, gaumes un ideāli kā Tev.
02.03.2013 17:11 |

Reitings 9169
Vulpes - vispaar sievieteem ar smilshu pulkstenja figuruuru ir gruutiibas atrast apgeerbu, jo kleitas viduklii vienmeer karaasies. Videejais razotaajs domaa, ka sievieteem ir mazas kruutis, liela riepa un kaulaina peecpuse. Taa kaa ja grib noteiktus apgeerbus pirkt un lai tie labi seezj, ir jaanes pie suveejas veikt korekciju lielaakai daljai sievieshu. Un ja kaada sieviete iespiileejaas bluuzee kaa tavaa bildee, tas noraada uz vinjas neviiziigumu un tur ar izmeeru nav nekaada sakara. Ir jaamaak nopirkt apgeerbs, kas nav par mazu.
02.03.2013 17:14 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tā vien liekas,ka atkal šeit ir uzplaiksnījusi skaušanas ēra,kur visur tiek pieminēts cik ļoti visām kaut kas skauž. Jā,daudziem cilvēkiem skauž,bet ne visiem un nevajag katru viedokli aprobežot ar "Tev jau skauž", tas liek domāt,ka sava nesmukā īpašība tiek maskēta ar to,ka visi jau tādi ir. Varu pateikt un galvot par sevi,ka uz pasaules nav neviens cilvēks,kura izskats/nauda/slava man skaustu! Jā,man piemīt baltā skaudība un prieks par citu panākumiem,skaistumu,veiksmi utt,es protu priecāties par citu sieviešu kuplumiem(tuvākās draudzenes to labi izjūt,bet ne par to ir stāsts :D),man tieši ir prieks un es vienmēr saku,ka vajag lepoties ar to,ko māte daba ir devusi. Jā retajam piemīt šāda īpašība,bet ir cilvēki,kuriem tāda ir,arī tepat Latvijā. ;)
02.03.2013 17:15 |

Reitings 9169
zaptesburka - taas ir iedomas, ka mazajaam kruutiim kaads liek ieliist alaa. Patiesiibaa vieniigaas apceltaas ir lielaas kruutis, kuras tiek deeveetas par mauciigaam, ka no taam ir jaakaunaas, ka taas esot nesmukas, nokarenas, viirieshiem taadas riebjoties, tikai patiikot mazaas, tiek sauktas par tesmenjiem un veel sazin kaados vaardos un ka tiek piedeeveetas visas iespeejamaas slimiibas klaat.
02.03.2013 17:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Un nē man nav nekāds AAA izmērs,lai es aizstāvētu "skauģes" .
02.03.2013 17:17 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Krista, man tomēr šķiet, ka tas vairāk atkarīgs no ražotāja. Ne jau es pērku noteikta zīmola apģērbu tāpēc, ka citus īsti neatzītu, nē, vienkārši zinu, ka tur proporcijas man derēs, domāju, ka sievietēm vienkārši labāk jāmeklē apģērbs tieši sev, tad varēs iztikt bez šuvējas. Latvijā vispār retā saprot, ko un kādu viņai jānēsā, lai augums izskatītos labi, lai gan nav jau tā, ka apģērbu nevarētu atrast, nē, pārvērtē savu augumu, skatās uz citām, nesalīdzinot proporcijas vai vienkārši nopērk to, kas patīk, ne piestāv.
Šādas "blūzītes" ir redzētas ļoti smalkām sievietēm ar lielām krūtīm, kurām tad, ja izvēlētos blūzi pēc krūšu izmēra, tā blūze plecos un viduklī būtu krietni par platu. Ticu, ka arī nevīžība, bet es ko tādu mazu krūšu īpašnieču gadījumā neesmu manījusi.
02.03.2013 17:21 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
krista - šajā diskusijā tādus viedokļus nemanīju, bet, ja kāds saka par otra dabisku ķermeni, ka tas ir maucīgs un par to jākaunas, tad tas cilvēks vienkārši ir stulbs. Tur pat nav vērts diskutēt.
Tu saki, ka mazo krūšu īpašniecēm neliek nolīst alā, bet - re, tepat blakus ir komentāri par to, ka tā jau tikai maskēta skaudība, ja kāda saka, ka viņai saas mazās krūtis patīk labāk.
Ir daudz komentāru, kas norāda, ka mazās krūtis esot nepilnīgas. Tiesa gan, bieži vien tas ir no pašu mazo krūšu īpašnieču puses (nez, kāpēc cilvēki tik ļoti komplekso un ir neapmierināti ar sevi, ka tādus grib padarīt arī citus)
02.03.2013 17:28 |

Reitings 9169
Vulpes tici vai nee, bet uz dazaam figuuraam ir pilniigi neiespeejami atrast nestaipiigaa auduma kleitas, bluuzes un kostiimus, kuri dereetu kaa uzlieti. Ja ir palielas kruutis, apalja peecpuse, slaidas ciskas un ljoti tievs viduklis, taa ir neiespeejamaa misija. Un esmu meeriijusies gan no daargaa gala - D&G, Blumarine,McQueen, gan no Zaras, H&M un made in China. Ja der vienaa galaa, tad neder otraa. Priecaajos, ka tagad nav vajadziibas neesaat elegantas dreebes.
02.03.2013 17:33 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Piekrītu kristai

Priecājieties par savām mazajām krūtīm, problēmu neesamību un punkts. Kāpēc tik ļoti jānovirzās no tēmas (kas šajā gadījumā bija par krūšturiem)? Kāpēc šāda veida diskusijas bieži beidzas ar to, ka tiek noniecinātas lielas krūtis, uzsvērti to trūkumi un galu galā arī tas, ka patiesībā vīriešiem tādas nepatīk? Nekur diskusijas pirmajās lapaspusēs nemanīju kādu sakām, ka mazas krūtis ir sliktas vai kā citādi aizskartu. Tad kāpēc tomēr diskusija izvērtās līdz tam? Man ir pilnīgi pie vienas vietas, kādas krūtis patīk jūsu vīriešiem. Tā nu čista ir "mērīšanās ar krāniņiem" un savas pašapziņas celšana. Taču pietiek vienreiz! Katrai māte Daba ir iedalījusi tādas, kādas ir. Nav ētiski noniecināt ne vienas, ne otras.
02.03.2013 17:39 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Varu piekrist kristai jautājumā par apģērba atrašanu. Grūti atrast kaut ko, kas perfekti derētu, kā arī vari vilkt ko gribi - lielas krūtis mēdz padarīt pat visnecilāko džemperi par maucīgu. Nu un vēl papildus nevēlama uzmanība.

Man liekas, ka tās, kuras sapņo par lielākām krūtīm domā, ka līdz ar palielu krūšu izmēru rindā stājas visi lieliskie vīrieši. Nē. Uzmanību pastiprināti (un diezgan brutāli) sāk pievērst nogribējušies tēvaiņi, kas kavē dienas uz soliņa ar aliņiem.
02.03.2013 17:42 |

Reitings 9169
lielas krūtis mēdz padarīt pat visnecilāko džemperi par maucīgu
Par shito es arii runaaju. :(
02.03.2013 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits