Ļoti liela nožēla

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas Cosmo meitenes! Es vēlējos izklāstīt savu sāpi,kuru pat par sāpi nenosauksi,drīzāk tā ir problēma.
Es biju kopā ar puisi 7.mēnešus. No sākuma viss bija normāli,kā jau visiem pāriem,bet pēc tam sākās kašķi,jo viņš pārāk daudz lielijās un publiskoja mūsu attiecības,kā arī sāka mani aprunāt. (Dīvaini,ka pašas pusis arpunā savu meiteni aiz muguras un nejau tajos labākajos vārdos).
Visu postīja tas,ka es viņam neuzticējos un viņš man,lai gan viņam nebija iemesla lai man neuzticētos.
Es nolēmu šīs attiecības beigt,jeb pareizāk sakot,to nolēma viņa vecāki,kad viņa māte izlasīja mūsu skype saraksti,kur es biju teikusi,to ka viņa nedod viņam naudu,bet pati iet un pucējās apkārt,pēc tā viņa saprata,ka uzskatu,ka viņa ir mantkārīga,lai gan es tā nebiju teikusi.
Tad vēl visam pa starpu man iepatikās viņa labākais draugs,ko es nevienam neteicu,noklusēju,jo manas attiecības ar manu ex sāka pasliktināties,tāpēc es jau ar "vienu kāju" jutos,kā brīva meitene. Patrs trakākais ir tas,ka šī mūsu šķiršanās bija ilga un sarežģīta,jo man viņš vēl savā ziņā bija žēl,jo viņš ļoti pārdzīvoja mūsu šķiršanos,tāpēc reizes 2 biju gājusi pie viņa atpakaļ( ko ļoti nožēloju).
Pašreizējā situācija ir šāda,ka es esmu vainīga pie tā,ka viņam ir jāiet pie psihologa, viņš dēļ manis cieš,viņš mācās manā bijušajā skolā,kur viņš skolotājām esot teicis,ka es uzskatu,ka viņš esot kroplis,un es viņu negribot. Viņš pat manām draudzenēm stāsta visādus pekstiņus,par to,ka es viņu aprunājot,apsaukājot un vēl sazin ko,lai gan es jau sen cenšos aizmirst par tāda cilvēka eksistenci. Es neesmu cilvēks,kurš māk otru ilgi ienīst,tāpēc vakar bija interesants notikums. Viņš man rakstīja uz skype,un uzdeva jautājumus vai man patīk cits puisis,vai man ar citu ir bijis sex un kaut ko tādu. Es teicu,jā ir kāda tev tur daļa un t.t. Un tad sākās izrāde! Pārmetumi un atkal mūžīgie teksti,es tev vairs neesmu vajadzīgs un t.t.,lai gan es jau sen viņam biju teikusi,ka negribu neko ar viņu.
Es uz joku viņam teicu,ka vēl kādam teiksi par mani kaut ko sliktu vai aprunāsi,es ielikšu tviterī tevis sūtītās vēstules ar viņa mīlestības atzīšanos un tad lamu vārdus,ko viņš man ir teicis,lai cilvēki nedomā vien to,ka es viņu nabadziņu aizskaru. Viņš teica,ka pasūdzēsies vecākajam brālim,un tā notika. Viņš iedeva viņam manu nr,un viņa brālis man solīja izšķaidīt galvu.Šī visa situācija bija tik pretīga,un es ļoti nožēloju,ka vispār ar tādu cilvēku biju sapinusies. Protams,es zinu,ka pagele nedeg viena,bet ja viņš tiešām būtu mani mīlējis,kā pats saka,tad nekad nebūtu tā rīkojies un sūdzējies VISIEM pēc kārtas,kā arī grāvis manu reputāciju. Zinu,ka šis viss jums liksies bērnišķīgi,bet es nezinu,ko amn darīt,jo man riebjas viņa darbības.
01.03.2013 12:39 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
ak sie vidusskolas gadi :D auuu, labi, ka tagad taadas probleemas iet secen :D
bet par to braali- nemot veeraa, ka muusdienas ir tik daudz debiilu cilveeku, iespeejams, tieshaam prasi kaadam peec paliidziibas ;)
01.03.2013 13:05 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
jūs visi esiet viens otru pelnījuši, spriežot pēc tava garā apraksta..
01.03.2013 13:06 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pieaudz! nekada gadijuma nenodarbojies ar seksu!
01.03.2013 13:08 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Marta, :D
01.03.2013 13:10 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012

Es biju kopā ar puisi 7.mēnešus. No sākuma viss bija normāli,kā jau visiem pāriem,bet pēc tam sākās kašķi,jo viņš pārāk daudz lielijās un publiskoja mūsu attiecības,kā arī sāka mani aprunāt. (Dīvaini,ka pašas pusis arpunā savu meiteni aiz muguras un nejau tajos labākajos vārdos).
Visu postīja tas,ka es viņam neuzticējos un viņš man,lai gan viņam nebija iemesla lai man neuzticētos.
Es nolēmu šīs attiecības beigt,jeb pareizāk sakot,to nolēma viņa vecāki,kad viņa māte izlasīja mūsu skype saraksti,kur es biju teikusi,to ka viņa nedod viņam naudu,bet pati iet un pucējās apkārt,pēc tā viņa saprata,ka uzskatu,ka viņa ir mantkārīga,lai gan es tā nebiju teikusi.
Tad vēl visam pa starpu man iepatikās viņa labākais draugs,ko es nevienam neteicu,noklusēju,jo manas attiecības ar manu ex sāka pasliktināties,tāpēc es jau ar "vienu kāju" jutos,kā brīva meitene. Patrs trakākais ir tas,ka šī mūsu šķiršanās bija ilga un sarežģīta,jo man viņš vēl savā ziņā bija žēl,jo viņš ļoti pārdzīvoja mūsu šķiršanos,tāpēc reizes 2 biju gājusi pie viņa atpakaļ( ko ļoti nožēloju).
Pašreizējā situācija ir šāda,ka es esmu vainīga pie tā,ka viņam ir jāiet pie psihologa, viņš dēļ manis cieš,viņš mācās manā bijušajā skolā,kur viņš skolotājām esot teicis,ka es uzskatu,ka viņš esot kroplis,un es viņu negribot. Viņš pat manām draudzenēm stāsta visādus pekstiņus,par to,ka es viņu aprunājot,apsaukājot un vēl sazin ko,lai gan es jau sen cenšos aizmirst par tāda cilvēka eksistenci. Es neesmu cilvēks,kurš māk otru ilgi ienīst,tāpēc vakar bija interesants notikums. Viņš man rakstīja uz skype,un uzdeva jautājumus vai man patīk cits puisis,vai man ar citu ir bijis sex un kaut ko tādu. Es teicu,jā ir kāda tev tur daļa un t.t. Un tad sākās izrāde! Pārmetumi un atkal mūžīgie teksti,es tev vairs neesmu vajadzīgs un t.t.,lai gan es jau sen viņam biju teikusi,ka negribu neko ar viņu.
Es uz joku viņam teicu,ka vēl kādam teiksi par mani kaut ko sliktu vai aprunāsi,es ielikšu tviterī tevis sūtītās vēstules ar viņa mīlestības atzīšanos un tad lamu vārdus,ko viņš man ir teicis,lai cilvēki nedomā vien to,ka es viņu nabadziņu aizskaru. Viņš teica,ka pasūdzēsies vecākajam brālim,un tā notika. Viņš iedeva viņam manu nr,un viņa brālis man solīja izšķaidīt galvu.Šī visa situācija bija tik pretīga,un es ļoti nožēloju,ka vispār ar tādu cilvēku biju sapinusies. Protams,es zinu,ka pagele nedeg viena,bet ja viņš tiešām būtu mani mīlējis,kā pats saka,tad nekad nebūtu tā rīkojies un sūdzējies VISIEM pēc kārtas,kā arī grāvis manu reputāciju. Zinu,ka šis viss jums liksies bērnišķīgi,bet es nezinu,ko amn darīt,jo man riebjas viņa darbības.

..un tad tu pamodies. vai ne?
01.03.2013 13:12 |

Reitings 2001
čāča,pēc kara visi ir gudri.
01.03.2013 13:13 |

Reitings 11698
čāča,pēc kara visi ir gudri.

Spriežot pēc tevīm - visi nē :D
01.03.2013 13:15 |

Reitings 2001
Es zinu vari droši teikt,ka es biju stulba atkal viņam piedodot un ne tikai! :)
01.03.2013 13:16 |

Reitings 11698
Tu esi stulbas, jo par to uztraucies. Nu ne nu tev tas brālis šķaidīs to galvu, ne nu kā. Nepievērs uzmanību un dzīvo tālāk.neraksties nekādā skaipā, lai jau čīkst.
Un tādi aug veči....Jezus Marija.
01.03.2013 13:22 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Ignorē, dzīvo savu dzīvi. Un jā, tavu galvu neviens nešķaidīs.
01.03.2013 13:26 |

Reitings 7781
No jauniem puišiem briedumu ir muļķīgi gaidīt! Puiši jaunībā tā jau atpaliek pa gadiem 3 vai pat vairāk attīstībā, piemēra, ir 18 gadi, bet uzvedas kā 15 gadīgs!
Priecājies, ka laikus pamodies, aizmirsti to visu!
Uzbrauciens par seksu ir tapēc, ka gadijumā ja bērns ar pieaugušo spēlītēm nodarbojas, tad atbildību nevar uzņmties! un vispār-kaut kāds murgs(puisis aprunā, iet pie psihaloga, sola galvu izšķaidīt...ak dievs)
01.03.2013 13:28 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu, kapēc tu vēl viņu neizmeti no skype u.c vietnēm, ja viņš tev turpina rakstīt kkādus murgus?!
01.03.2013 13:28 |

Reitings 2001
Nikitiņ,es jau biju viņu izmetusi,tikai man uzmetās tas,ka kāds raksta un tas bija viņš. Zinu,mana kļūda bija tā,ka atkal iesāku sarunu. Numuru biju mainījusi 2 reizes dēļ viņa,bet vienmēr viņš kaut kur atkal dabū viņu.
Un paldies Marta! :)
01.03.2013 13:32 |

10 gadi
Reitings 4681
Lady, skypā var arī nobloķēt cilvēku :)
01.03.2013 13:36 |

Reitings 7781
Lūdzu! Ne viss ir tik ļauni un riebīgi kā sākumā šķiet manā komentārā. Es tik sava slinkuma pēc nepaskaidroju :)
01.03.2013 13:37 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
LADY, runājot par telefonu, neesi muļķe un domā, kam tu savu numuru izdali! Un ja kādam dod, tad tikai un vienīgi tādiem cilvēkiem, kuriem tu vari uzticēties, kuri nepadalīs tālāk.
01.03.2013 13:43 |

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Es domāju, ka meitenes tikai tādu drāmu bur, a še tev :D
01.03.2013 13:49 |

Reitings 8272
nu pat, ja atraksta no drauga profila vai zvana nepazīstamiem nr - tav ar viņu sarunās nav jāiesaistās. tu nevari vnk neatbildēt? ignorēt? ja saproti, ka ta sir viņš, nomest klausuli? bet tev vnk viņa kunkstēšanu un gaudošanu vajag tikpat daudz, cik ēst.tu visu laiku dod viņam pati pamatu iet tālāk. neatbildēsi- viņam ar laiku apniks. es nerunāju par to, ka viņam pēc nedēļas apniks, bet pēc kāda pusgada jau nu noteikti. viņš vnk grib tevi morāli ietekmēt, lai tev viņa paliek žēl, un pats trakākais, ka tu tam ļaujies!!! nu, ja tu visu laiku atbildi un laid savā dzīvē iekšā, tad moška esat atkal kopā? jo īpašu atšķirību jau es tam neredzu.

nu labi, kā jau teici, pēc kara visi gudri. lai viņam sirds mierīga, pasaki, ka neko nerakstīsi internetā par viņu, bet lai viņš tev liek mieru un beidz tevi aprunāt.
mazums- viņa brālis varbūt tiešām kkāds trakais.
un viss garākās sarunās vairāk neielaidies.
01.03.2013 14:36 |

10 gadi
Reitings 4681
+ Sany
01.03.2013 14:46 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
piedod bet izkalusaas,ka jus abi vel ļoti maziņi,jo tāda riciba ka viens saka to otrs nosauc tada un tada varda ,izklausas pec mazinjiem berninjiem kuriem japagaida ar attiecību uzsākšanu, izaudzied un tad domajat par kko tādu.
01.03.2013 15:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits