Sveikas Cosmo meitenes! Es vēlējos izklāstīt savu sāpi,kuru pat par sāpi nenosauksi,drīzāk tā ir problēma.
Es biju kopā ar puisi 7.mēnešus. No sākuma viss bija normāli,kā jau visiem pāriem,bet pēc tam sākās kašķi,jo viņš pārāk daudz lielijās un publiskoja mūsu attiecības,kā arī sāka mani aprunāt. (Dīvaini,ka pašas pusis arpunā savu meiteni aiz muguras un nejau tajos labākajos vārdos).
Visu postīja tas,ka es viņam neuzticējos un viņš man,lai gan viņam nebija iemesla lai man neuzticētos.
Es nolēmu šīs attiecības beigt,jeb pareizāk sakot,to nolēma viņa vecāki,kad viņa māte izlasīja mūsu skype saraksti,kur es biju teikusi,to ka viņa nedod viņam naudu,bet pati iet un pucējās apkārt,pēc tā viņa saprata,ka uzskatu,ka viņa ir mantkārīga,lai gan es tā nebiju teikusi.
Tad vēl visam pa starpu man iepatikās viņa labākais draugs,ko es nevienam neteicu,noklusēju,jo manas attiecības ar manu ex sāka pasliktināties,tāpēc es jau ar "vienu kāju" jutos,kā brīva meitene. Patrs trakākais ir tas,ka šī mūsu šķiršanās bija ilga un sarežģīta,jo man viņš vēl savā ziņā bija žēl,jo viņš ļoti pārdzīvoja mūsu šķiršanos,tāpēc reizes 2 biju gājusi pie viņa atpakaļ( ko ļoti nožēloju).
Pašreizējā situācija ir šāda,ka es esmu vainīga pie tā,ka viņam ir jāiet pie psihologa, viņš dēļ manis cieš,viņš mācās manā bijušajā skolā,kur viņš skolotājām esot teicis,ka es uzskatu,ka viņš esot kroplis,un es viņu negribot. Viņš pat manām draudzenēm stāsta visādus pekstiņus,par to,ka es viņu aprunājot,apsaukājot un vēl sazin ko,lai gan es jau sen cenšos aizmirst par tāda cilvēka eksistenci. Es neesmu cilvēks,kurš māk otru ilgi ienīst,tāpēc vakar bija interesants notikums. Viņš man rakstīja uz skype,un uzdeva jautājumus vai man patīk cits puisis,vai man ar citu ir bijis sex un kaut ko tādu. Es teicu,jā ir kāda tev tur daļa un t.t. Un tad sākās izrāde! Pārmetumi un atkal mūžīgie teksti,es tev vairs neesmu vajadzīgs un t.t.,lai gan es jau sen viņam biju teikusi,ka negribu neko ar viņu.
Es uz joku viņam teicu,ka vēl kādam teiksi par mani kaut ko sliktu vai aprunāsi,es ielikšu tviterī tevis sūtītās vēstules ar viņa mīlestības atzīšanos un tad lamu vārdus,ko viņš man ir teicis,lai cilvēki nedomā vien to,ka es viņu nabadziņu aizskaru. Viņš teica,ka pasūdzēsies vecākajam brālim,un tā notika. Viņš iedeva viņam manu nr,un viņa brālis man solīja izšķaidīt galvu.Šī visa situācija bija tik pretīga,un es ļoti nožēloju,ka vispār ar tādu cilvēku biju sapinusies. Protams,es zinu,ka pagele nedeg viena,bet ja viņš tiešām būtu mani mīlējis,kā pats saka,tad nekad nebūtu tā rīkojies un sūdzējies VISIEM pēc kārtas,kā arī grāvis manu reputāciju. Zinu,ka šis viss jums liksies bērnišķīgi,bet es nezinu,ko amn darīt,jo man riebjas viņa darbības.