nu labi, mums ar draugu nav tik liela gadu starpība, bet es vienmēr ļoti labi esmu sapratusies ar vīriešiem +30. ar saviem vienaudžiem man vnk nav kontakta. tie ir bērni (lielākā daļa), kas tikai izrādās, pie tam vēl nemāk to darīt, lai panāktu labu efektu. vīrieši, kas jau ir vecāki prot novērtēt un cienīt sievietes. prot izrādīt uzmanību. protams, ne visi ir tādi. bet esmu pamanījusi, ka 20gadīgajiem vsp gandrīz nav atbildības, reti kurš sapņo par nopietnām attiecībām, nezin, ko nozīmē uzņemties rūpes par kādu (sievieti, bērnu). un tā varētu bezgalīgi. sarunu temati - ballītes, piedzeršanās, narkotikas. wth? daudzi vsp ir nejēgas, kas nesaprot pat elementāras lietas. uzskata, ka ja prot kko salabot mašīnai, tad gandrīz jau ir dieva vietā. toties, tie kuri ir tie gudrie un tjipa piegushiem viņi savukārt ir par daudz nopietnu un viņiem neinteresēs vnk aiziet ar draugiem iedzert. nē nu vai nu man vienīgajai vai kā bet normālu vienaudžu nav. nu vismaz gandrīz nav. vai arī es esmu pārāk pieaugusi? bet nu katrā ziņā mans vīrietis ir lielisks visādā ziņā. gandrīz nav tādu lietu, par ko mēs nesaprastos. ja nu vienīgi viņš ir nedaudz greizsirdīgāks nekā vajadzētu, bet tas ir saprotams, jo viņš ir vecāks par mani ne jau tikai pāris gadus.