Ievadam - piedosanu,ka man te nav garumzimju.
Tatad tema - mans draugs muzdien ir lepojies ar labu imunsistemu,1x gada saker iesnas,paris dienas tiek vala un staiga laimigs lidz nakamajam gadam. Bet tagad 3 menesu laika ir nolicies slims jau 3 reizes! Vakar 2stundas darba iztureja,saprata,ka labi nebus,pasam karsti,auksti drebuli,nespeks,atnaca majas. Sorit taisas iet uz darbu,lai gan reali tas pat aklajam redzams,ka nevis darbu,bet atputu gulta un daudz skidruma vinam vajag! Nu ka vins ta neiesot ,ipasi sodien,kad paredzeta visu kolegu bildesanas,liks pie sienas,un ka vins vienigais tur nebus!
Jasaka,ka pirms atrada so darbu,vins kadu laiku bija bez darba,palika nomaktaks,lidz uzradas si iespeja. Alga,musu ekonomikas uzplaukumam (!) laba,bet pati darba "milestiba" vinam uznak vilnveidigi. Drizak jasaka,ka vinam tas riebjas... Cik mums nav bijusi kaski par so temu,ja aizsakas runas par darbu,seko kaut kada neapmierinata bubinasana,ka jamekle cits,ka ta nav vina vide,nav vina cilveki,viss tur ir greizi. Ja aizsakam vina darba temu,tad tas vienmer beigsies kaskos...
Pagaidam vins tur strada,paraleli mekle citu darbu,ja aizietu tagad,tad es viena visu nepavilktu + vel atceroties laiku pirms tam - ne paldies! Bet es redzu,ka katru dienu vins ir nelaimigs... Un nezinu,ko lai dara..
Cerams,ka neizklausas tas viss pec bernudarza puisela - ne,man tur nepatik,es tur vairs neiesu,Kristaps ir stulbs! :D Bet reali vins tur nejutas labi,protams,labi,ka vispar ir darbs,bet tas vinu beidz nost.
Un,vai ir iespejams,ka pedeja laika bieza slimosana ir saistita ar to,ka vins ir neapmierinats darba del,un prats kaut ka to visu attaino uz kermeni,tapec tik bieza slimosana? Vai vnk imunsistema sagajusi greiza ziemas laika? Lai gan ed man vins auglus katru dienu,lielos kvantumos...