Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dusmas uz vinju

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Šis mēnesis ir bijis pēdējais mēsls . Mans daugs ir ieracies darbos. Dienā labi ja vienu reizi piezvana, iepriekš tā nebij un tik loti ir pie tā grūti pierast ka vairs nav tādas uzmanības. Vinš teica ka vinam vajagot naudu, ir daudz plānu un ja es sēdēšu ar tevi tad nekas neies uz priekšu. It kā jau logiski bet man tas tā tracina ka vinam nav laika priekš manis it nemaz. Ja es kaut ko pukstu tad vinš man saka lai lieku visu savu prātu uz mācībām . Es jau varu sevi nodarbināt un laiks aizskries kā pa spārniem, atmodīšos vasarā, bet mani uztrauc arī tas vai tādā veidā nevar pazust milestiba ja nav kontakta pa dienu un retāk pavadam laiku kopā?
26.02.2013 18:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ja tā ir īsta mīlestība, nekur neaizskries. Ja čalis tiešām brūvē miljonu, tad sēdi un gaidi, nevis čīksti! Pievērsies savai izglītībai un karjerai, attīsties pati un palīdzi vīrietim, ja vari. Ja tavos plānos ietilpst šaubas, ka atradināsieties un viss būs sūdīgi, tad tā arī būs. Ko domā, tas piepildās.
Lai notriektu to miljonu, kādam ir jāpelna! ;) Labāk būtu priecājusies.
26.02.2013 18:53 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Var saprast tavas dusmas, bet, ja viņš tiešam cītīgi strādā, tad viņš drīzāk gaidīs brīdi, kad tevi varēs normāli satikt/runāt nevis tā garāmskrienot. Kvalitāte ne kvantitāte.
26.02.2013 18:57 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tas labi,kad vismaz zvanam 1x dienā ir laiks..tātad atceras par Tevi ,domā. vismaz 1x nedēļā var atvēlēt laiku un satikties ar Tevi,kaut vai uz 2h. jau mēnesi neesi ar viņu satikusies? attiecības nevar pastāvēt mūžīgi vienīgi no telefona zvaniem.
es kaut kā neticu,kad viņš to vien dara kā katru dienu strādā, ēd un iet gulēt.
interesanti,cik ilgs laiks viņam būs nepieciešams,lai sakrātu naudu ,sasniegtu savus mērķus, jo ja viņam paies 4 gadi,kamēr visu sasniegs, maz laika atvēlēs attiecībām,tad diez vai Tu būsi gatava to paciest,bet ja krietni īsāks laika posms,tad var mazliet paciesties, bet ne jau tā,kad tik sazvanās un viss.
26.02.2013 19:05 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
šadas attiecības būtu vienkārši ideālas priekš manis..:D
26.02.2013 19:12 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Cik reizes viņam vajadzētu zvanīt?
Es arī agrāk cepos par šo, bet tagad man pat vairāk nevajag. Varbūt labāk tiešām, lai piezvana vakarā un jūs kārtīgi izrunājaties?
Svarīgākais jau, ka viņš atceras tevi un ilgojas. ;)
26.02.2013 19:18 |

10 gadi
Reitings 886
Nu tik traki jau nav ka mēnesi neredzamies . Vinjsh atksrien un aizskrien, tas man tracina. Kāds piezvana un vinjam jaskrien prom. Vinjsh plaano atveert veel vienu biznesu. Loti aiznjemts un pashlaik loti stresains :( pagaidām pēdējo reizi bijām kopā tā riktīgi valentīndienā un tagad katru otro dienu redzu vinju uz mazu brītinu.
26.02.2013 19:19 |

10 gadi
Reitings 886
Es nezinu ko darīt, varbūt gaidīt kad pats atmodīsies un gribēs būt ar mani
26.02.2013 19:21 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
cik ir īss brītiņš?
26.02.2013 19:29 |

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Un ja viņš nestrādātu, tad Tu te čīkstētu un teiktu, ka nav naudas par ko kaut kur aizvest.. kas Tev ir svarīgi ? Lai Tu esi nodrošināta, nākotnē ģimene vai trula skatīšanās acīs un teikšana "Es mīlu Tevi, piedod, ka es tāds - nekāds." Saņemies un beidz čīkstēt! Vīrietis strādā, ņemās.. vairāk tad arī priecājies tajās reizēs kad ir ar Tevi, ne puksti, protams, tas neiedvesmos biežāk izrauties pie Tevis.. vai kau piezvanīt kādu lieku reizi. Neredzu te problēmu, ja vien tomēr Tavs aicinājums dzīvot un veidot savu dzīvi ar plānā galdiņa urbēju
26.02.2013 19:35 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Tas ir normāli, ka viņš strādā un viņam nav laika katru dienu stundām ilgi skatīties Tev acīs.
Iemācies sevi nodarbināt un rūpējies par to, lai brīžos, kad esat kopā, viņam būtu pēc iespējas mazāk uztraukumu, nevis pārmet. :) Protams, darbaholisms nav nekas super, bet kas ir mēnesis? :)
26.02.2013 20:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es saprotu, kā tu jūties, bet viņš tev viamz piezvana vienreiz dienā. bēdīga tu justos tad, kad viņš tev vsp nezvanītu. tu zini, pēc cik ilga laika šis maratons beigsies? liec varbūt viņam nospraust kādu beigu datumu. nu es nezinu, es nevarētu būt kopā ar cilvēku, kurš piemeram šādi dzīvotui vēl kādus 5 gadus. jā, ok, dažus mēnešus vēl var samierināties, bet ne ilgāk.
kāpēc jūs nedomājat par kopdzīves uzsākšanu? tad jūs redzēsiet viens otru ikdienā un viss būs daudz vienkāršāk.
tu pati strādā vai mācies? atrod sev kādu nodarbi, kas aizņem laiku. tad pati varbūt sāc domāt, kā vairāk nopelnīt. varbūt pajautā, vai tu vari iesaistīties viņa lietās vismaz kkādā veidā, lai
1) abi nopelnītu
2) viņam vairāk laika paliktu priekš tevis
27.02.2013 12:22 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
priecājies, ka viņš ir tik uzņēmīgs, domā par nākotni. Tas taču ir labāk, ka viņš nav blakus, jo biznesu veido, nevis kaut kur apkārt ar čaļiem mētājas. Noteikti viņš tev šo gaidīšanu kaut kā atlīdzinās, kad viss viņam nostabilizēsies. Centies būt saprotoša, mīļa, atbalstīt un uzmundrināt viņu, tad jūsu mīlestība nekur nepazudīs. Arī viņam noteikti šobrīd nav viegli.
27.02.2013 12:28 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Man ir praktiski identiska situācija. Es neko neteit, ja ticētu, ka tur kas sanāktu. Manuprāt viņš rīkojas nepareizi, tāpēc man bieži sanāk dusmas, jo protams, ka cieš attiecības dēļ tā, ko viņš cenšas tur darīt.
27.02.2013 12:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits