nu smuki jau nu tas nebija, bet, ja attiecību sākumā tu biji tieva, bet tagad sver +25 kg, tad es arī puisi nevainoju. protams, izņēmums būtu, ja vien tu nebiji stāvoklī vai vsp kādas veslības problēmas. aj un beidziet te izdomāt pasakas, ja jūs būtu puišu vietā, jūs ar negribētu vairāk draudzeni, kura varbūt tagad sver divtik tikai dēļ viņas slinkuma un dēļ rīšanas mānijas. varbūt tā arī nav , kā es saku, bet varbūt tev šis būs atspēriens, lai tiešām atgūtu slaidu (vismaz kaut cik) izskatu. tas nenozīmē, ka tev ir jābūt kopā ar to puisi, jo pārim jābūt kopā ir gan priekos, gan bēdās.
bet padomā par to visu no gaišās puses - tu apzinies problēmu, bet, cik nojaušu, tu tikai saki - nu jā es zinu. bet neko nedari lietas labā. ja jūsu attiecības būtu labas un draugs tevi vēl piebarotu, varbūt pēv pāris gadiem tu vispār vairāk nevarētu no gultas piecelties. padomā par to!! šī mācōbu tev cerams liks aizdomāties, ka visi taču skatās arī ar acīm. ja tas ir īslaicīgi un kko lietas labā dari, tad nevajadzētu tai būt problēmai, bet, ja sieviete sevi nolaiž, tad tas ir briesmīgi.
un tad vēl brīnās, kāpēc tādas pamet. kad dabon veci, tad šķiet,ka viņš būs mūžīgi pie sāniem un ka varēs rīt cik grib, neskūties, nekrāsoties, nemazgāt matus, neiet pie friziera, jo viņš taču tevi mīl, un būs cūka, ja pametīs. tikai tādas sievietes nav vajadzīgas nevienam. viņam tu iepatikies tāda, kāda biji attiecību sākumā. varbūt es par visu šito maldos, bet nu izstāsti tad sīkāk, kā tas īsti biji