Puiša vārdi kā duncis mugurā!

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Tad nu pēc ilgākas prašņāšanas, izdabūju tos iemeslus, kas lika puisim pārdomāt attiecībā uz jūtām pret mani. It kā es viņu kontrolējot, utt. Labi, to es vēl spēju paciest. Bet ja puisis man pasaka, ka es esmu resna un tāpēc, nevaram turpināt attiecības.. Tajā brīdī es jutos tik pretīgi, biju aizvainota, dusmīga. Es atzīstu, neesmu no tām slaidajām, ir man problēmas, bet es jau cenšos tās risināt. Nezinu vai šie vārdi bija kā vēlviena atklāsme, bet beidzot sapratu ka nevaru tā turpināt.

Jūsu padomi kā man rīkoties tālāk?
25.02.2013 22:29 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Abas puses ir vainīgas, jo puisis varēja to maigi pateikt, neaizvainojot, lai nesabojātu atiecības. Tomēr meitenes vaina tajā, ka savus uzēstos kg uzskatīja par normu, negāja uz sporta zāli, neieturēja diētu, lai kļūtu pat vēl labāka kā atiecību sākumā. Manā izpratnē tieši rodas stimuls noņemties ar sevi un savu figūru ja esi kopā ar cilvēku, nevis palaisties.
26.02.2013 15:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nazi - protams, un tagad es tā iedomājos, ja man draugs pateiktu, ka esmu resna,es drīzāk sāktu smieties, jo zinātu, ka tā nav, bet kādreiz, kad biju - tad apvainotos, tātad ir taisnība tajā, ka ja apvainjamies, tad daļa patiesības teiktajā ir. Un tad jau atliek rīkoties, marš uz tievētāju diskusijām :D
26.02.2013 15:22 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
un izteikšos jau vēlreiz kāpēc,esot brīvai,dod padomu savest sevi kārtībā,bet esot attiecībās to uzskata par nevajadzīgu? Tā vnk izklausās!
Manā izpratnē tieši rodas stimuls noņemties ar sevi un savu figūru ja esi kopā ar cilvēku, nevis palaisties.

Tas tiesa,tā kā neesmu diez ko veselīga dzīvesveida piekritēja,bet gribētos,tad ja man uzrastos puisis,kurš būtu dikti veselīgs,viņš noteikti dotu man stimulu šajā ziņā.
26.02.2013 15:23 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Kāpēc sāka satikties, ja jau nepatiki tāda kāda esi? Vai arī attiecību sākumā tu tāda nebiji?
Varēja jau kkā savādāk to pateikt. Vai ja negribētu tevi sāpināt, bet gribētu būt kopā, tad pateiktu savādāk. Un varētu palīdzēt tev svara zaudēšanā.
un tas, ka viņš dabūs sev citu dūdiņu ar modeles parametriem, nenozīmē, ka viņa visu mūžu tāda arī paliks. Laiks iet, vecums pieaug un arī figūra ar laiku var izminīties. Vai mazums kas notiek. Sačakarējas veselība un ar var zaudēt to modeles augumu. Un ko tad viņš darīs? Atkal meklēs citu? Tev gan tam vajadzētu būt labam stimulam, lai mainītu sevi.:-) bet domā ar prātu, nesačakarē vielmaiņu ar muļķīgām diētām. Sports + pareiza ēšana.
26.02.2013 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits