Ir viena tāda ļoti atmiņā paliekoša tikšanās,kas notika pirms gada.
Man pa dienu bija fotosesija,kura beidzās tuvu pusnaktij. Tā kā bija 6diena,izdomāju piekrist draudzeņu piedāvājumam un aiziet uz Vecrīgu (biju ar savu auto). Pasēdējām bārā un tad draudzene pierunāja mani,lai aizvedu viņas draudzeni mājās kaut kur Baložos. Piekritu,bet pirms tam iebraucām Krastmalas Statoil pēc kafijas. Pamanīju,ka garā rindā uz tualeti stāv vairāki džeki..neko,braucām tālāk. Kad atgriezos Rīgā,pēdējā brīdī izdomāju ātri ieskriet satikt draudzenes Just'ā. Pie ieejas pie manis pienāca kkāds čalis un paprasīja šķiltavas,sākām nelielu čatu,mums pievienojās viņa draugs-ļoti simpātisks vīrietis. Tad arī atklājās,ka viņi bija mani ar draudzenēm redzējuši Statoilā un simpātiskais,mani tur ieraugot,bija nodomājis - Man ar viņu obligāti jāiepazīstas! Bet juties neveikli to darot Statoilā,pie tam stāvot rindā uz tualeti. Liels bija viņa pārsteigums mani ieraugot pie Just,tāpēc mudinājis draugu pieiet un pajautāt šķiltavas. :D
Norunājām saskrieties iekšā. Tad nu viņš man brīdi vēlāk arī uzrunāja un ieslīgām garā,garā sarunā stāvot uz terases. Tad viņam bija jāaizved draugs mājās,paņēma manu numuru un teica,ka atbrauks drīz atpakaļ un aizvedīs ēst sušī. Tā arī notika. Likās tāda jūtu ķīmija! Pēc sušī apmeklējuma kaut kādos 6os rītā,vēl ilgi sēdējām viņa mašīnā Krastmalā un runājām,runājām,runājām. Abi negribējām šķirties. Spontāni izdomājām braukt pie viņa,jau iepriekš norunājot,ka nekas aiz tā neslēpjas ,skatīties Two and a Half man (mums tur savs stāsts par to seriālu vakara gaitā izvērtās). Noskatījāmies vairākas epizodes un ap 11iem gājām gulēt-katrs savā istabā. Pēcpusdienā pamodāmies,ieēdam ašas brokastis,noskatījāmies vēl pāris epizodes,vēlāk aizbraucām paēst uz Lido..lai gan viņš gribēja vest uz jūru vai ko tādu..un pat tad negribējās šķirties. Tad gan viņš mani aizveda līdz manai mašīnai,kuru biju iepriekšējā naktī atstājusi Krastmalā. Un tā arī šķīrāmies-bez nekāda fiziska kontakta. Apmainījāmies tikai numuriem un zinājām otra vārdu. Neko citu..jo izdomājām,ka nevajag teikt uzvārdus,meklēt sociālajos portālos,jo tad uzreiz izveidojās kaut kāds citāds priekšstats par cilvēku. Tas man likās tā ļoti īpaši saistībā ar mūsu iepazīšanos.
Vēlāk gan mēģinājām bīdīt lietas,bet nebija īstais brīdis-viņš tikko šķīries,es toties tūliņ taisījos lidot prom uz ārzemēm uz ilgu laiku. Vēlreiz satikāmies dienu pirms Jaunā gada. Dzirksteles atkal uzvirmoja-kaut kāda īpašā ķīmija,kad varam runāt par pilnīgu visu..būt tik atklātiem. Bet no manas puses nebija piemērots laiks-biju Latvijā atgriezusies tikai uz īsu laiku.
Tagad atkal esmu atpakaļ Latvijā,bet neuzdrošinos viņam dot ziņu.
Bet viss tas stāsts ir tik pilns dažādu sakritību un nejaušību. Ir vēl daudz dažādu detaļu,bet nu pārāk gari būtu..tas iekļauj arī to,ka vasarā,kad uz nedēļu biju Latvijā,uz ielas pie manis apstājās un traki gribēja iepazīties kāds vīrietis..no neilgās sarunas,viņš dabūja manu numuru,vārdu un pilsētu,kurā uzaugu. Vēlāk viņš gan bija nozaudējis manu numuru,bet draugos pēc vārda un pilsētas bija uzmeklējis,kas noteikti nebija viegli,jo man ir ļoti izplatīts vārds. Tad nu arī viņa draugos albumā vienā bildē ieraudzīju,ka fonā ir arī mans Just vīrietis. Atklājās,ka viņi ir ļoti,ļoti tuvi draugi.
Vēlāk pārrunāju to situāciju ar savu Just puisi un viņš teica,ka bija draugam par mani stāstījis,bet nu viņš nekad nebija redzējis ne mani,ne manas bildes un kad bez maz ielas vidū apstādināja mašīnu un kāpa ārā ,lai iepazītos,noteikti nevarēja zināt,ka es esmu TĀ meitene.