Man viens stāsts ir ļoti skumjš, ļoti patika viens puisis. Kad viņu redzēju, pilnīgi karsti palika, katru reizi, kad satiku.. Skatījos uz viņu, izjūtas kā apraksta grāmatās. Kad viņš kaut mazliet ar plecu pieskārās man vai ar roku, izskrēja cauri kā zibens lādiņš. ..Nu un tad es biju ar breketēm un neredzēju viņu gadu.negribēju, lai viņš redz, kāda izskatos (nu man likās, ka baigi nesmuki izskatās)
Diemžēl nesen viņš nomira. :( Tik foršu puisi tiešām nebiju satikusi, bet nu liktenis laikam nebija lēmis. Viņš bija tāds, kam nebija nopietnu attiecību, vēl domāju par to, ka satikšu viņu pēc dažiem gadiem un tad varbūt visādi var gadīties.. Tāpēc meitenes, ja ir iespēja, nelaidiet to garām. Jo īpaši, ja pret to cilvēku jūtiet kko. Ja viss būtu bijis citādi, tad varbūt nebūtu noticis tas negadījums.
Man ir bijis ne īpaši romantiska pirmā tikšanās, bet nu.. :) Tātad, aizgāju uz tusiņu (uz kuru baigi negribēju iet) un ieraudzīju tur puisi, kas pirmajā brīdī atgādināja bijušo. Man viņš tā iepatikās! Visu laiku smaidīja, kompānijas cilvēks. Bet piefiksēju, ka ir tāds pats kā bijušais.. Tajā vakarā viņš koļīja mani, bet pēc tam laida ar manu ''draudzeni''. :D Labi, pēc pusgada bija nākošais tusiņš. Toreiz viņš atkal sākumā ar citu meiteni kaut ko gribēja.. Pēc tam atnāca pie manis. Tā nu sanāca romantisks vakara nobeigums, abi aizgājām gulēt, sadevušies rokās(es ar viņu neskūpstījos, jo bija dusmas, ka ar citu meiteni kko grib, tad ar mani utml.) Pēc tam atkal tajā pašā mājā bija tusiņš. Tas bija silts vasaras vakars, gājām ar draudzeni uz turieni, abas smējāmies, skaists vakars, foršs noskaņojums un es vēl tāda jokoju, teicu, ka viņš noteikti nebūs, man viņu nevajag utt.. Un kad satiku, kkāds klikšķis bija. Un visu vakaru viņš pavadīja kopā ar mani, prasīja citiem tā baigi nopietni: vai mēs neizskatāmies kopā jauki? Tā ir mana meitene. utt. (pat tad, kad vēl nebija nekas noticis). Nesa mani uz rokām, runājāmies ārā utml..un tad skūpstoties bija tauriņi. Pēc tam bijām kopā kādu mēnesi, atklājās viņa īstā daba un tauriņi ātri vien pazuda. Bet ir jauki atcerēties, ka īsts vīrietis nečakarējas, bet uzreiz paņem un aiznes savu mīļoto.