Nu nezinu gan, es uzskatu, ka tā ir tāda apalīšu sevis mierināšana, ka viņas ir laimīgas un apmierinātas ar sevi ar 40 + izmēru. UN ES ZINU KO RUNĀJU. Esmu bijusi pat reiz 50. !!!!!! izmērā un tagad esmu 38. izmērā un tas ir skaistākais, kas ar mani dzīvē jebkad ir noticis. Nekad nekad dzīvē es vairs nepieļaušu, ka pieņemos svarā un atkal esmu tik nelaimīga, kā reiz bija. Jā, protams, ar laiku ar tiem kg iemācies sadzīvot un tik ļoti uz to neieciklēties, bet iespējas, kādas man tagad ir pavērušās un kādas nebija ar lieko svaru ir tik daudz un superīgas un dara mani tik laimīgu ( uzmanība, komplimenti, skaists apģērbs utt. ), ka es vairs nespēju iedomāties kā vispār varēju dzīvot ar tik milzīgu svaru reiz. Fuj. NEKAD DZĪVĒ VAIRS. Un es cīnos tālāk, mans augums ir tālu no ideālā, jo pēc liela svara zuduma ir milzīgas problēmas ar augumu, diemžēl izmērs vēl neko nenozīmē. Nekad sev nepiedošu, ka tā nolaidos un tagad ir jācīnās ar to visu tik smagi un grūti, un pat nezinu, vai kādreiz vēl varēšu justies patiesi skaista dēļ tā, kā ķermenis izskatās pēc svara zuduma, nezinu vēl vai sports tam visam vispār spēs palīdzēt :(
Lai nu kā, zinu, ka esmu uz pareizā ceļa, un citām iesaku padomāt, vai tiešām nevarat ko darīt liekā svara sakarā. Tas ir neatsverami. Interesanti, ka man veicas arī kaut vai karjerā, visi grib ar mani draudzēties, kontaktēties, runāties..Agrāk tā nebija, kad biju RESNA. Tomēr IR TAM NOZĪME, tāpēc beidziet sevi mierināt ar pretējo un dariet kaut ko lietas labā. Sorry par skarbumu, bet es domāju, ka varu to atļauties, jo neeesmu nekāda tievule un nekad tāda neesmu bijusi un lieliski zinu visas sajūtas un problēmas, jo esmu bijusi tik dažādās svara amplitūdās. Lai veicas mums visām, diemžēl svars ietekmē mūsu laimi, lai kā to nevēlētos atzīt. Būsim laimīgas :)