Frizūrai iesaku Astrīdu Kozlovsku un make-up Jūliju Visocku, viņas ir vairākkārt strādājušas kopā, mani arī vienlaicīgi pucēja, foršas meitenes un labs rezultāts.
Skiet, katra ir kaut kas labs un skaists gala rezultats. man patik piedavajums, ka kazu make up var izmeginat pirms kazam.
tas var likt saprast bus labi vai nebus
Es to pirmo neņemtu, jo priekš līgavu grimma ir pārāk uzkrītošas un košas visas uzkrāsotas. Parasti pieņemts, ka līgavas krāso skaisti, bet ne uzkrītoši. ;)
Jums nebesī, ka pārsvarā līgavas tiek uzkrāsotas nekā? Neesmu redzējusi nevienu, kurai make-up kaut kā būtiski atšķirtos no ikdienas. Visas uzkrāso tik neitrāli, ka bildēs un vakarā izskatās, ka vispār nebūtu krāsojušās. Nav jau, protams, forši pārmālēt jēgu, bet nu es gribētu, lai vismaz kaut kā no ikdienas atšķiras.
Lauru Valutu pazīstu personīgi, ir bijusi sadarbība make up jomā. Profesionāla, ziņoša, arī kā personība harismātiska un jauka, tāpēc iesaku.
Vēl varu ieteikt Jūliju no "Studio Eyes" studijas. Ļoti profesionāla un jauka sieviete! Vēl Maija Gundare ir ļoti profesionāla.
Nja, tikai kā papildus bonuss ir jāpacieš viņas ne visai jaukais raksturs. Maiju neieteiktu, sevišķi ja kāzu dienā jau ir tāpat gana daudz par ko satraukties.
Koshlene, nopietni? Nezināju, man tuvi kolēģi ļoti labas atsauksmes par viņu minēja. Jā, kāzu dienās make up speciālistei jābūt mierīgai, pozitīvai un jaukai, tas gan...
Koshlene, nopietni? Nezināju, man tuvi kolēģi ļoti labas atsauksmes par viņu minēja. Jā, kāzu dienās make up speciālistei jābūt mierīgai, pozitīvai un jaukai, tas gan...
Var jau būt, ka viņai katru reizi kā es viņu satieku ir slikts garastāvoklis :D Vai arī kažociņš visu laiku tiek mētāts no vienas puses uz otru. Šķiet, no kādām 10 reizēm, kad ar viņu gadījies strādāt, 1x viņas attieksme bija normāla.
Pie pēdējās noteikti ne - neprofesionāli.
Un vēl - kāzu make up ir tāds nekāds, jo līgava jau asociējas ar nevainību utt. Kaut gan es arī piekritīšu, ka parasti viņas izskatās ne pēc kā :D