Vai Tevi kaitina Tavs draugs?

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars! :)

Pirms draudzenes kāzām runājām par attiecībām, vīriešiem... Un viņa man teica, ka iepriekšējās attiecībās viņai daudz, kas kaitināja savā draugā, piemēram, kā viņš ēd, kā runā, viņa muļķīgās frāzes, izgājieni utt. Bet, kad satika savu, nu jau vīru, viņa nešaubījās, ka viņš ir īstais. :)
Viņai nekas viņā netraucē, un viņa vairs nevar iedomāties, kā tas ir, ka varētu kaitināt, kā ēd vai dzer, un tamlīdzīgi sīkumi.

Un es sapratu, ka viņas vārdi mani pamatīgi iespaidoja. Pēc savām pēdējām, ilgstošām attiecībām, es vairs nevaru izveidot normālas attiecības. Ja man kaut kas traucē, vai kaitina otrā cilvēkā, ka man nemaz negribās mēģināt. Tagad tāda putra galvā - nevaru saprast, varbūt es esmu pārāk prasīga un ļauties attiecībām. Vai tomēr klausīt savām sajūtām, un ja kaut kas traucē, nemaz nemēģināt.

Kāda ir jūsu pieredze?
24.02.2013 19:41 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Nu, ja ir tāds kārtīgs briedums, tad diezin vai tādas ikdienišķas rīcības spēs tā nokaitināt, lai škirtos.
25.02.2013 14:05 |

Reitings 378
Ja runājam par mani, tad jauniepazītos vīriešos visbiežāk mani kaitina viņu dzīvesveids, nevis ikdienišķi sīkumi...
25.02.2013 14:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mani kaitina, ka vinjsh leeni iet :D Piemeeram, ejam uz veikalu, aaraa nenormaali auksts, es jau kaut kaadus 10 metrus priekshaa un vinjsh aizmuguree veel chiikst, ka auksti. Vai arii kaut ko kaveejam, turklaat vinjsh ir tas, ka teica, ka kaveejam - un atkal velkaas. Bet tas man kaitina jebkuraa cilveekaa - nu riebjas, ka cilveeki kaa govis pa pljavu velkas :D Saprotu kaut kaadas pastaigas pa mezhu vai, kad nav ko dariit, bet ne jau kad kaut kur ir jaaiet - zaudee tachu laiku.

Bet taa, nav vispaar nopietnu lietu, kas mani kaitinaatu. Attieciibu saakumaa nepatika kaa vinjsh tur galda piederumus rokaa, tagad jau liekas miilji.
25.02.2013 15:25 |

Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
man ir tieši tāda pati dzīves pieredze kā tavai draudzenei.
25.02.2013 15:48 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
nu re, es tagad zinu, kas mani kaitina :D viņam tik daudz jāstrādā!! Komandējumi, nenormēts darba laiks, bet tik daudz izsaukumu mēdz būt kā piemēram šodien.. un rīt jau 6os jābūt darbiņā, tāpēc nav laika mums abiem :(
25.02.2013 16:57 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
Sveiki! :)

Esmu varu sniegt savu subjektīvo viedokli! Protams, ka mēs esam kaitinoši, un kur tad bez tā, bet katram no mums ir savas paražas, lietas, sīkumi, ko mēs daram neapzināti... lai gan citreiz arī mēs mēdzam mazliet pakaitināt, uzsākt kādu strīdu , lai varam pateikt , ko paši domājam par svarīgākām tēmām!

Bet tajā pašā laikā ar meitenēm/ sievietēm arī ir lietas, kuram mūs '' daved '' , vsp sākot tikties parasti Jūsos saskatam pilnību, bet pēc kāda brīža, dienām , sākam jau saskatīt lietas, kas mums nepatīk , un par to nejūtamies apmierināti .. lai gan loģiski , ka tomēr ideālu cilvēku nav, bet tā patām, mēs esam mednieki , un vienmēr vēlamies atrast mūsu ideālo mūzu tieši priekš mums, kas nekaitina, iegūt kādu idilli, kas neliktu meklēt jaunas... bet esmu kādu brīdi padzīvojis jau uz šīs zemes, un varu teikt, ka tomēr nav cilvēka, ar kuru viss saskanētu!

Veiksmi Jūsu meklējumos ;)
25.02.2013 17:57 |

Reitings 91
Reģ: 14.03.2013
Nolēmu pacelt jau esošo tēmu, jo tā pašlaik man ir aktuāla :)

Pēdējā laikā (vismaz 2 nedēļas) ir tā, ka mani gandrīz visu laiku kaitina mans draugs. Pat tik tālu, ka gribās šķirties :( Tad ne tā kaut ko mājās izdara, bet visvairāk tracina viņa sēdēšana pie datorspēles un, ja viņš zaudē, tad tik nāk laukā lamuvārdi ... un fakts, ka necenšas meklēt jaunu darbu, kaut gan esošais stipri jau pabojājis veselību, ar tādu atrunu, ka būvniecībā varēs vasarā daudz vairāk nopelnīt.
Biju ar savu uzvedību arī viņu nokaitinājusi un dusmās draugs pateica, ka labāk izbeigt mūsu attiecības.

Taču, kad viņa nav blakus pašlaik (uz darbu jau aizgājis), gribas, lai viņš būtu mājās un varētu mani samīļot ... Laikam pie vainas PMS :D Nezinu :D
03.05.2013 08:07 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Sasodīti kaitina :D
Ja kaitina, es viņam pasaku, kas tieši mani kaitina viņā tajā brīdī, viņš papukst, bet pēc tam viņš ievēro un cenšas tā nedarīt. Bet es ļoti labi apzinos ka es arī viņu ļoti bieži kaitinu :D
03.05.2013 08:14 |

Reitings 8272
starstruck-nē, vnk tas ir pieradums. reti, kad, ja cilvēks aiziet, otram viņa nepietrūkst. izšķirt, vai tā ir mīlestība, kas liek pēc viņa ilgoties vai vnk pieradums. tam ir ļoti liels spēks un daudzi to mēdz sajaukt ar mīlestību.
03.05.2013 08:15 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
mani kaitina, ka reizēm jāpajautā 10 reizes, lai kaut ko izdarītu.
kaitina tas,ka daudz ēd, visādus čipsus, šokolādes, jeb kurā diennakts laikā.
kaitina zeķes, liekas,ka viņš spēj nolikt neiedomājamākajā vietā :D
03.05.2013 08:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits