Uzaugu kā vienīgais bērns starp vecākiem un vecvecākiem, bet nebiju izlutināta, kādi varbūt ir citi vienīgie bērni. Dzīvojām laukos, palīdzēju jau maziņa visos darbos un šķiet, jau agri biju tāds mazs pieaugušais. Viens no maniem pirmajiem darbiem bija ganīt vistas, ja kādu noķēra vanags, ļoti pārdzīvoju :(
Par blēņām : Atceros, ka biju diezgan puiciska - kāpu kokos, dzīvojos pa garāžu pie vectēva un bez atļaujas situ sienā naglas, sanāca tur garāžā ložņāt gar visādām eļļas mucām un biezi sasmērēju drēbes, par ko vecmamma bāra :D Ā, jā - kaķim ūsas arī apgriezu, bet es, goda vārds, nezināju, ko daru.
Sirdsapziņas pārmetumus izjutu pirmo reizi 4 gadu vecumā, kad nejauši nogalināju vistu - iesviedu pie cūkām aizgaldā un cerēju, ka vista mierīgi izlēks ārā, bet tai vista bija traumēta kāja un viņa nevarēja izlēkt - tā nu cūkas to nomušīja. Centos tēlot, ka neko nezinu, bet visi pēc manas sejas izteiksmes visu saprata.
Man bija jauka bērnība saskaņā ar dabu, starp zvēriņiem un pieaugušajiem, kas mani mīl :)