Nu jā, pat zinot, ka tas viss ir kāda muļķa rakstīts, man grūti nepakomentēt, jo es pārāk sāpīgi uztveru homoseksuālisma jautājumu :D Visi šie Dieva vārda nesēji, mazie gudrinieki, nekad nepadomā, ka jūsu superīgais Dievs radīja arī gejus, transekusāļus u.t.t.? Laikam jau nē. To vien mākat kā kladzināt par grēku pret Dievu, bet nemaz nepadomājiet, ka varbūt kāds jūsu līdzcilvēks ir gejs, zobārsts vai brālēns. Jums tikai šķiet, ka geji stāv pie bērnudārziem un savanģo jūsu bērnus, jo viņiem nav citu, ko darīt un homoseksuālisms taču ir lipīgs. Patiesībā jūs esat tumsoņi, kuriem ir primitīvas bailes no sugas izmiršanas(kas gan nevar notikt, ņemot vērā, ka cilvēki vairojas ģeometriskā progresijā.) Protams, nākamā suga vēl ir tie, kuriem geji "netraucē, kamēr viņi nebāžās virsū." Kas gan slēpjās zem šiem vārdiem? Jā, tur ir paslēpies ļaunais praids, sadošanās rokās, skūpsti, pricipā absolūti viss, kas liek manīt, ka homosekuālisms ir šajā pasaulē, viss, ko varam darīt mēs(ņemties uz Esplanādes soliņiem, staigāt rociņās, publiski skūpstīties), bet viennozīmīgi nevar geji, jo tas automātiski heteroseksuālus bērnus potenciāli var padarīt "nepareizus."
Sanāca man šeit tādas mazliet satrauktas pārdomas, bet mani tiešām uzvelk šādi cilvēki kā autors.